Bosanmak

Bence küçükken olması daha iyi olur. Çocuk küçük yasta diye velayetini alman daha kolay olur. Hem akli erdiğinde daha büyük bunalima girer diye dusunuyorum. Ayrıca belki size enteresan gelecek bir yorum olacak ama sizi kutlarim. Dayak yiyip, hatta demin başka bir baslikta okudum sinirden elim ayagim titredi, fiziksel büyük bir zarara maruz kalacak kadar büyük bir şiddet görüp hala bosanmayan küsen insan var. Zordur elbet bir yuvayi bozmak ama yasadiklarinizi en iyi siz bilirsiniz dayanılmayacak şeyler olsa kimse bosanmayi düşünmez. Gurursuz birlikteliklerdense gururlu yalnizliklar her zaman tercihim olmuştur. Düzelme payi varsa duzeltin ama yoksa bitirme karariniz yerinde olur. Çocuğa gelince.. Bende sorunlu bir birlikteliğin meyvesiyim. İnanin hergun keşke bosansalardi diye iç geçirmekle geçti ömrüm. Psikolojim bozuk büyüdüm bu yüzden, çoğu bosanmis ailenin çocuğundan daha bozuk hem de. O yüzden evligiginizi siz biliyorsunuz, cevap sizde.. Umarim herşey güzel olur..

Bu kadar aşırı tepki normal değil, ya aldatmaya meyletti ya da aldattı.
Aralıklarla sizden ayrılmak istemesi de bununla bağlantılı olabilir, başka bir hayat başka bir ilişki istiyordur. Belki çok sert gelecek yazdıklarım ama kendinizi suçlamayın , kıskançlıklarınızı sebep göstermiş, suç bastırıyor da olabilir, sizi sorumlu göstermek onun içini rahatlatıyordur.

Sizden 50 kere ayrilmak isteyen bir insanla neden cocuk yaptiniz ki?!! O cocuga yazik...
Konu icin de pedagoga danismak en iyisi...

Merhaba arkadaşlar,
Eşimle 7 yıllık evliyiz ve düzelmeyen sorunlarımız var.1,5yaşında da oğlumuz var. Sizlere sorum şu: çocuk küçükken mi boşanmak daha iyi yoksa aklı erdigi zaman mı?
özel değilse sorun ne acaba

Sizden 50 kere ayrilmak isteyen bir insanla neden cocuk yaptiniz ki?!! O cocuga yazik...
Konu icin de pedagoga danismak en
iyisi...

İlk hamileligim korunurken oldu. O bebegimizi kaybedince cok kötü günler gecirdik. Birbirimize sarıldık, o sürecte sorunumuz yoktu.Oglum bizi hayata bagladı. Evlat acısını yasamayan bilmez.

peki senin için bu evlilik bitti mi

canım kurtarılamayacak bi evlilik değil anlaşılan ama hep mücadele eden sensin çok yıpranmışsın Alla sabır versin

Çocugun kafasında bi düzen kurup sonra bu düzeni yıkmaktansa, henüz küçükken boşanmanız üzerine bi düzen kurmak daha faydalı olur diye düşünüyorum ben. Ama boşanmanızdan sonra çocuğun hayatında ikinizin de aktif rol alması lazım ki çocuk diğerlerinden farklı olsa da onun da bi ailesi olduğunu bilsin. Ve pedagog kesinlikle şart bence ilerleyen zamanlarda

Bu sizin nasıl bir düzende olduğunuzla ilgili. Eğer evliyken sorunları ikiniz de ona yansıtmıyorsanız ve çocuk ikinizle birlikteyken huzurlu ve mutlu ise ayrılmanızı önermem. Bazı ailelerde ayrıldıktan sonra çok daha fazla problemler oluyor. Yok çocuğu birbirinden kaçırmalar, yok çocuğa diğer ebeveyni kötülemeler, yok çocuğun ihtiyaçlarını gidermemeler. Evlendiniz ve o çocuğu dünyaya getirdiniz. Evli de kalsanız ayrılsanız da çocuğun mutlu olacağı şekilde davranmak durumundasınız. En iyi kararı siz verebilirsiniz.Öğretmen olarak şahsi görüşüm çocuklar boşanmadan çok fazla etkileniyorlar, en zeki çocukların notları düşüyor. Lütfen iyi düşünün, her şeyi planlamadan (maddi manevi) boşanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…