bosanmak

tamam, konuyu özel takipteyim :)

Haklisiniz Benim bu kadar sorunum yokk xok sukur ve gercekten guzel anlatmissiniz. Bu arada orda biyeri yanlis yazmisim sanirim yataktan yataga guzel sozler derken maalesef ki iliski istedigindee soyluyor guzel sozleri vs. Onu cok seviyorum. Bazi konularinda rahatlikla egitilebilir bazi konularinda ise annesi bile duzeltemez. Garip biri aslinda. Bazen beni sevdigine tum kalbimle inaniyorum cunku inandiriyor bazen isee beni hic sevmedigini dusunuyorun dun yine toplun icinde beni azarladi sustum suratimi astim sonra birdaha bana kesjnlikle oyle davranmamasini soyledim saatler sonra konusurken onun haksiz oldugunu kabullendi ama ne ise yarar kalbimi kirdiktan sonra..

Cok tesekkur ederim xok guzel fikirler sunmussunuz kesinlikle dikkate alicamm

İlk yıllar evliliğin zor yılları,emin ol çoğu insanın boşanmak istediği zamanlar olmuştur. Ama kadınlar genelde hep içine atıyor,evliliğini kurtarmaya çalışıyor.Bana kalırsa bu çoğu zaman geri tepiyor,ilgiye boğulan erkeklerin düzeldiğine hiç tanık olmadım. Hayatının merkezinde o olmamalı yani.En önemlisi de hiç bir şeyi içine atma,tam tersi sorunların üzerine git. Eşinle konuşurken, hislerini anlatırken istemeden de olsa boşanmayı bile aklına getirdiğini söyle ki eşin durumun ciddiyetini anlayıp ona göre davransın.

Buda dogru aslinda belki aklimdan bunlatrin gectigini anlasa duzelir belkideee ters teper bende kestiremiyorum aslindaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…