- 29 Temmuz 2008
- 1.250
- 14
- 683
- Konu Sahibi temmuzsendromu
-
Off Allah yardimcin olsun canim esin tam anlamiyla aile duskunu ve sorumsuz siz onun icin neden varsiniz hic dusunmuyor herhalde ..29 yasindayim.2 yillik evliyim.6 aylik bir oglum var.esimle sorunlarimiz var.ailesine asiri duskun biri.hatta o kadar duskun ki beni ve oglumu yok sayacak denli.tum vaktini internet basinda harcayan,sohbet,gezme,tatil bilmeyen biri.benden habersiz banka hesabi acip orda belli bir meblag biriktirmis.iddia oynuyor.defalarca kavga etmemize ragmen her seferinde alttan alip soz verip yine ayni seyi yapiyor.ve ben artik yoruldum.bosanmak istiyorum.siz olsaydiniz ne yapardiniz?
Haklısınız, yalnız eşiniz sizin ve evladınızın mutluluğunu önemsemiyor ise sürdürmenin sizi yıpratmaktan başka bir işe yarayacağını sanmıyorum. Boşanmaya sıcak bakan biri değilim. Falan birliktelikten daha sağlıklı bir kararsa, düşünülebilir..29 yasindayim.2 yillik evliyim.6 aylik bir oglum var.esimle sorunlarimiz var.ailesine asiri duskun biri.hatta o kadar duskun ki beni ve oglumu yok sayacak denli.tum vaktini internet basinda harcayan,sohbet,gezme,tatil bilmeyen biri.benden habersiz banka hesabi acip orda belli bir meblag biriktirmis.iddia oynuyor.defalarca kavga etmemize ragmen her seferinde alttan alip soz verip yine ayni seyi yapiyor.ve ben artik yoruldum.bosanmak istiyorum.siz olsaydiniz ne yapardiniz?
Elbette belli etmisti.hatta bu yuzden defalarca nisan atmak istedim kendi ailem ikna etti beni.simdi de esini seviyorsun oglun var arada diye bosanmama sicak bakmiyorlar.isin dogrusu bu evlilik benim gozumde bitti ama ailemin vardir bir bildigi diyorum.yanlis yapmaktan pisman olnaktan korkuyorum.esimle bosanma istegimi sorunlarimi defalarca konustum.her seferinde sucu ustlenip alttan alir.Aileci herifle en başından evlenmezdim.
İlla ki belli etmiştir kendini.
Haa bilemedim , evlendim diyelim.
Bir de mutsuz oldum. Boşanırdım .
İddaa oynamakmış, ayrı banka hesabıymış.
Bunlar da boşanma sebebi benim için.
Eşinle bunları konuştun mu ?
Ben olsam boşanırdım.29 yasindayim.2 yillik evliyim.6 aylik bir oglum var.esimle sorunlarimiz var.ailesine asiri duskun biri.hatta o kadar duskun ki beni ve oglumu yok sayacak denli.tum vaktini internet basinda harcayan,sohbet,gezme,tatil bilmeyen biri.benden habersiz banka hesabi acip orda belli bir meblag biriktirmis.iddia oynuyor.defalarca kavga etmemize ragmen her seferinde alttan alip soz verip yine ayni seyi yapiyor.ve ben artik yoruldum.bosanmak istiyorum.siz olsaydiniz ne yapardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?