- 16 Haziran 2011
- 15.922
- 69.178
- 798
Sanal alışverişe kapattım zaten.
Haklısınız benim de ihmalim var. Fakat o 3.kisi dediğiniz benim 5 yıllık esimdi. Ve kartları boynuma asıp gezemezdim. Ben uyurken bile alıp kartimi kaydedebilir. Ki.esimdi istese zaten verirdim ki istemesine gerek yok alıyordu sormadan.Kişisel problemlerinizden bağımsız bakarsanız , kart sahibi olarak kart bilgilerinizi ( cvc kodu dahil ) 3. şahıslarla paylaştığınız için sizin de ihmaliniz söz konusu.
Durumu fark ettiğiniz an itibariyle gerekli işlemleri yapmak yasal sorumluluğunuz.
Yaşadığınız olayda ihmal ve suistimalden bahsedilebilir ancak kişiyi hırsızlıkla suçlayıp bu nedenle sabıka kaydı oluşmasını istemek ; oluşan zarardan fazladır.
Hesap hareketlerinizi incelediniz mi ? Sizin yapmadığınız başka bir alışveriş mevcut mu ?
Varsa avukatınızla ilgili hesap hareketlerini paylaşıp , tutarı karşı taraftan talep edebilirsiniz. Davanızda kullanıp kullanamayacağını avukatınız söyleyebilir.
Kişi benim evlenmeden yıllar önce babami kanserrden kaybettigim zaman kullandığım ilaçların reçetesini çıkarıp dosyaya sunarak zaten psikiyatri hastasıydı beni kandırdı ve benimle evlendi dedi. Ki kendisi engelli olmasına rağmen bunu benden gizledi. Gözüken hiçbir engeli olmamasına rağmen.Kişisel problemlerinizden bağımsız bakarsanız , kart sahibi olarak kart bilgilerinizi ( cvc kodu dahil ) 3. şahıslarla paylaştığınız için sizin de ihmaliniz söz konusu.
Durumu fark ettiğiniz an itibariyle gerekli işlemleri yapmak yasal sorumluluğunuz.
Yaşadığınız olayda ihmal ve suistimalden bahsedilebilir ancak kişiyi hırsızlıkla suçlayıp bu nedenle sabıka kaydı oluşmasını istemek ; oluşan zarardan fazladır.
Hesap hareketlerinizi incelediniz mi ? Sizin yapmadığınız başka bir alışveriş mevcut mu ?
Varsa avukatınızla ilgili hesap hareketlerini paylaşıp , tutarı karşı taraftan talep edebilirsiniz. Davanızda kullanıp kullanamayacağını avukatınız söyleyebilir.
Utanmak mi? Hangi boşanan erkekte var bu duygu?Hiç utanmada da kalmamış. Rezillik
Malesef. Kadınları savunmuyorum her cinsin kötüsü var. Mesela evlilikle ben de mükemmel değildim ama dolandırıcı değildim, plancı degildim, hırsız değildim. Ve afedersiniz de benim yaşadıklarımı o...lar bile haketmezdi emin olun.Doğru hiç birinde yok
Bazı şeyler aynı evin içine girince belli oluyor. Gerçek yüzler, davranışlar, huylar. Ne kadar iyi olursak olalım karşımızda ki insan ben merkezciyse kötü hep biz oluruz ne acıMalesef. Kadınları savunmuyorum her cinsin kötüsü var. Mesela evlilikle ben de mükemmel değildim ama dolandırıcı değildim, plancı degildim, hırsız değildim. Ve afedersiniz de benim yaşadıklarımı o...lar bile haketmezdi emin olun.
Üstelik ben kimseye hırsız demedim resmi olarak. Böyle bir şey yaşadım bilgim dışında. Ve araştırdığımda boşanma aşamasında olduğum kişi olduğunu ogrndim şikayetçiyim dedim. Başkası da olsa şikayet edecektim. Siz 500 liraniz çekilse itiraz etmez miydiniz mesela.Kişisel problemlerinizden bağımsız bakarsanız , kart sahibi olarak kart bilgilerinizi ( cvc kodu dahil ) 3. şahıslarla paylaştığınız için sizin de ihmaliniz söz konusu.
Bendekini tanisaniz daha doğrusu dışarıdan görseniz bana asla inanmazsınız bu insan bunları yapmwz. Hatayı kendinizde arayın dersiniz. Ki çok aradim hatayı kendimde. Ama bütün hatalarımı toplasam bunların karşılığı değilBazı şeyler aynı evin içine girince belli oluyor. Gerçek yüzler, davranışlar, huylar. Ne kadar iyi olursak olalım karşımızda ki insan ben merkezciyse kötü hep biz oluruz ne acı
Doğrudur konuşmaya kalksanız ondan da anlamaz. Kesinlikle zaman kaybı böyle insanlarBendekini tanisaniz daha doğrusu dışarıdan görseniz bana asla inanmazsınız bu insan bunları yapmwz. Hatayı kendinizde arayın dersiniz. Ki çok aradim hatayı kendimde. Ama bütün hatalarımı toplasam bunların karşılığı değil
Ne zaman kaydetti bilemiyorum. Kartlarımin şifrelerini değiştim ama sanal kısmını düşünemedim. Nasıl yorumlarsiniz bilemem ama düşünemedim işte. Kim ister zaten bir davadan kurtulamamisken yeni sacmaliklarla uğraşmakBenim de öyle de iki sene yahu, koooskoca iki sene. Adamın dolandırıcı olduğunu söylemiş konu sahibi. Ben olsam kırk kez değiştirirdim kartları hesapları. Bilemedim...
Geçenlerde eşimin kartı değişmiş mesela, benim haberim yoktu, alışveriş yapamadım. Kaç sene ki bu kartların süresi? Yani iki sene boşanma aşaması var, ondan önce kötü giden bir süreç vardır. İyi zamanlarda kaydedilmiştir muhtemelen diye düşünüyorum. O da çok uzun süre değil mi?
Haklısınız benim de ihmalim var. Fakat o 3.kisi dediğiniz benim 5 yıllık esimdi. Ve kartları boynuma asıp gezemezdim. Ben uyurken bile alıp kartimi kaydedebilir. Ki.esimdi istese zaten verirdim ki istemesine gerek yok alıyordu sormadan.
Kişisel fikriniz saygı duyarım lakin karşımdaki kişi sizin karşınızda olsa ne yapardınız bu kadar tarafsız konuşabilir miydiniz bilemiyorum.
Evet farkındayım. Ve eminim sizin hiç online alışverişiniz yoktur.Yasal açıdan ve banka açısından kart sahibi dışındaki herkes 3.şahıstır.
Kişi benim evlenmeden yıllar önce babami kanserrden kaybettigim zaman kullandığım ilaçların reçetesini çıkarıp dosyaya sunarak zaten psikiyatri hastasıydı beni kandırdı ve benimle evlendi dedi. Ki kendisi engelli olmasına rağmen bunu benden gizledi. Gözüken hiçbir engeli olmamasına rağmen.
Bu sabıka değil mi? Ruh hastası damgası yemek ve doktor doktor gezmek hasta olmadığımı kanıtlamak için. Lütfen bir de bunları düşünerek yorumlayın
Evet farkındayım. Ve eminim sizin hiç online alışverişiniz yoktur.
Siz karsiyi savunue gibi olunca bende açıklama yapma gereği duydum. Çünkü ben bana bunları yapan insan şimdi de bunu yaptı diye düşünerek konu açtım ama siz tuttuemussunuz kişisel mesele yüzünden ve diye. Adam zaten kasadan altın çaldı. Ve daha neler neler. Ne bu şimdi kanatsız melek te ben iftira mi atıyorum.Şu an mesajınızda anlattıklarınızla , konu açma nedeni olan durumunuz farklı.
Allah babanıza rahmet eylesin.
Mevcut dava sürecinizde avukatınız , karşı tarafın iddiaları için gerekli savunmaları yapmıştır sanırım.
Davanız devam ettiği için avukatınızdan yardım ve destek almalısınız.
Siz karsiyi savunue gibi olunca bende açıklama yapma gereği duydum. Çünkü ben bana bunları yapan insan şimdi de bunu yaptı diye düşünerek konu açtım ama siz tuttuemussunuz kişisel mesele yüzünden ve diye. Adam zaten kasadan altın çaldı. Ve daha neler neler. Ne bu şimdi kanatsız melek te ben iftira mi atıyorum.
Tabiki avukatım var ve onun yönlendirmesi ile bu şekilde yaptım.
Allah im alsın hakkımı ve tüm mağdurların hakkını.konudan bağımsız bi not düşeyim. sakın kartınızı trendyola kaydetmeyin. kartımı boşalttılar ve trendyol hesabınız hacklenmiş güvenli şifre oluşturmamışsınız diye iplemedi bile. Allahtan banka hemen alışverişi iptal edip kartımı kapattı.
o gece aşırı gerilmiştim.
son olarak eski eşiniz iğrenç bi insan konu sahibi iyi ki boşuyorsunuz. bu yaptığını da dava dosyasına ekleyin bence. hatta araştırın son 2 yıllık ekstrelerinize bakın başka yerlerde kullandıysa onları da ekleyin. pis dolandırıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?