Boşanmakta olduğum kisi kartımdan alışveriş yapmiş

Mevcut konunuz ve internet sitesinde kartınız kayıtlı olduğu için gerçekleşen işlem detaylarına yorum yaptım.
Haklısınız. Daha önce de söyledim. Bize olumsuz gelse de hakaret olmadığı sürece tüm yorumlara saygım var. Görmediğimizi görebiliyorsunuz.
Ben yalnızca sizin savunur tarzınıza cevap vermek istedim. Yoksa evet.hukuken de böyle biliyorum ama düşünemedim karşımda böyle birisi olabileceğini. Ki normalde temkinli biri olmaya çalışırım fakat başaramamışim demek

Amin canım İnan çok üzüldüm senin adına.
Benim kız kardeşim de benzer bir durum yaşıyor su an , boşanma aşamasında ve adam sigortalı bir işe bile girmiyor nafaka vermemek için

Bin pişman oldum açık bıraktığıma..ama nereden bilebilirdim böyle birşey olacağını. Bu kadarı da aklıma gelmezdi yani. Diyorum ya kartımın onda kayıtlı olduğunu dahi bilmiyorum
Bundan sonra tüm internet işlemlerinde sanal kart kullanın, ihtiyacınız kadar limit tanımlayın ve kullandığınız alış verişten sonra bakiyesi 0 kalsın, bu güvenliğiniz için de önemli, çok geçmiş olsun, üzmeyin canınızı artık

Kayitli islemlerddn cikar karti. Ya da online alisverise kapat. Sadece ihtiyacin oldugunda ac. Internet bankaciligin yokmu. Butun bunlari ordan hakledersin. Bu sekilde kartun eski esin degil baskalarunin da eline gecebilir. Sin care karti iptal ettir yeni kart al

İkidir adamı savunuyorsunuz nerdeyse ? Siz iyi misiniz ? Bu adamın sabikasini kirletmek az bile gelir ! Nasıl yorumluyorsunuz yahu ! Gerçekten hayretler içerisindeyim...

Niye bankaya harcama itirazı yapmıyorsunuz, bu alışverişi ben yapmadım başka ilde ikamet eden birisi yapmış, savcılığa suç duyurusunda bulundum, bu harcamaları iptal edin diyemiyor musunuz? En azından banka araştırıyor bildiğim kadarıyla.

Kredi kartı hamilleri, gerçekleştirmiş oldukları işlemler karşısında iş yeri ile sorun yaşarsa veya kendisi tarafından gerçekleştirilmemiş işlemler olduğunu tespit ederlerse; bu işlemlerle ilgili olarak kartı veren bankaya harcama itirazı (chargeback) başvurusunda bulunma hakkına sahiptir. Bu işleme “ters ibraz” denir.

Avukatınız sizi başından savmış gibi geldi bana. Müvekkili maddi zarara uğratılmış, hem de boşanmakta olduğu eş tarafından ve sırf bunun için mahkemede ekstra tazminat talep edebileceklen boş ver bir şey çıkmaz bundan diyor.

Ayrıca hanımlar çok mu zor her defasında kart bilgilerinizi girmek, niye kartlarınızı kaydediyorsunuz alışveriş sitelerine? En son yem.k se...ti kaptırmıştı kişisel bilgileri diye hatırlıyorum. Hatta üstüne otomatik oturum aç da işaretliyorsanız böyle hırsızlıklar kaçınılmaz oluyor.

Son olarak acaba adam daha fark edemeden ödeme gerçekleşmiş olabilir mi, yani o daha ödeme ekranı gelecek diye devam devam tuşuna basmış ve bir anda ödeme gerçekleşmiş olabilir mi? Niye iptal etmedi diyeceksiniz belki fark etmedi kendi kartı sandı. Tabii bu çok düşük bir ihtimal, erkeklerin bazen ne kadar tiksindirirci şeyler yaptığını biliyorum.

Mutlaka suç duyusunda bulunun, nasıl bu kadar yüzsüz olabilir bir insan

O karti iptal ettirip yeni kart isteyin. Ya da online alisverise karti kapatin sanal kart kullanin internet alisverislerinde. Trenyola girip profil ayatlarindan kart bilgilerinizi silin, trenyol giris sifrenizi degistirin. Karakola gidip sikayette bulunun, bunu da mahkemeye delil olarak sunun. Nasil bir adammis ya.

Son düzenleme:
oraya sakın ha sakın kimse güvenmesin.benim başıma neler getirdiler neler.

oraya sakın ha sakın kimse güvenmesin.benim başıma neler getirdiler neler.
adamlara size güvenip kartımı kaydettim saniyeler içinde bu kadar işlem yapılırken nasıl bir şey yapmadınız adamlar tüm bilgilerimi de değiştirmişler diyorum. güvenliğinizi sağlamak sizin sorumluluğunuzda bizimle ilgisi yok dediler

derler hiç şaşırmadım.adamın birinin kartından harcama yapılmış.adam da şu 2 kadın diye savcılığa şikayet etmiş savcılıkta tren...l dan harcama bilgisi istemiş.gerizekalı bir görevli benim adımı vermiş.o iki kadında hapisteymiş bu arada başka suçlardan.karakola davet edildim yaşadığım şoku düşün.trendyolla görüştük düzelteceğiz dediler ama dava açıldı hakkımda 2 celse sürdü.akrabam bir avukat olmasa 4 celse sürerdi belki de.neymiş kart numaralarımız benziyormuş.kartı harcanan adam bile öyle mahçup oldu özürler diledi suçu olmamasına rağmen ama malum yer dilemedi.başka ülkede olsak milyon dolar tazminat alırdım .ama burada hiç bir şey yapamıyorsun dava açsam o da yıllarca sürerdi.benim şehrimden 500 600 ötede açıldı dava bir de.avukat bedava ama yol parası şu bu 2000 tl de cebimden gitti.bir celse şehrimde 2. si istanbula yakın bir ilçede oldu.hatırlayınca gene kızdım üzüldüm.beni hapisteki sabıkalı kadınlarla muhatap edeceklerdi arkam olmasaydı.hepsi...bu ra...da dan da almış kadınlar adamın kartından adam isim vermiş tanıyormuş kadınları.ama kabak benim başıma patladı önce dayım avukat olmasaydı vayy halimeee

Son düzenleme:
İkidir adamı savunuyorsunuz nerdeyse ? Siz iyi misiniz ? Bu adamın sabikasini kirletmek az bile gelir ! Nasıl yorumluyorsunuz yahu ! Gerçekten hayretler içerisindeyim...

Kişiler arasındaki şahsi sorunlardan bağımsız olarak : yasal açıdan ve banka açısından kart sahibinin yapması gerekenleri paylaştım.

hiç şaşırmadım nedense

Mutlaka suç duyusunda bulunun, nasıl bu kadar yüzsüz olabilir bir insan
Bulundum. Parayı iade etti paşa paşa. Ama şikayetimi geri çekme diyor avukatım. İki yıl oldu hala neden hesabın onda kayıtlı. Belki hagb alır... 4 gün sonra iade etti ve nedense ben şikayet ettikren sonra. Ben trendyoldan hesabını askıya aldığım gün anlayip iade edebilirdi iyi niyetli ise

İnternet bankaciligim var. İki kartım var ikisinide kapattım sanal alışverişe korkudan yine yapar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…