Haklısınız. Daha önce de söyledim. Bize olumsuz gelse de hakaret olmadığı sürece tüm yorumlara saygım var. Görmediğimizi görebiliyorsunuz.Mevcut konunuz ve internet sitesinde kartınız kayıtlı olduğu için gerçekleşen işlem detaylarına yorum yaptım.
Amin canım İnan çok üzüldüm senin adına.10 tane 20 22 Gr arası bileziği 10 gramlık 10 bilezik olarak hesapladilar ve alıp alamayacağım bile net değil. Adam.her türlü karlı. Profesyonelce yıllarca kurmuş islemis oynamis.
Allah'ım hiçbir kız evladının karşısına böylesini cikarmasin inşallah
Allah alsın da sen de bi şeyler yap benceAllah im alsın hakkımı ve tüm mağdurların hakkını.
İki kartım vardı.ikisini de kapattım bugün itibari ile sanal alışverişe.
Bundan sonra tüm internet işlemlerinde sanal kart kullanın, ihtiyacınız kadar limit tanımlayın ve kullandığınız alış verişten sonra bakiyesi 0 kalsın, bu güvenliğiniz için de önemli, çok geçmiş olsun, üzmeyin canınızı artıkBin pişman oldum açık bıraktığıma..ama nereden bilebilirdim böyle birşey olacağını. Bu kadarı da aklıma gelmezdi yani. Diyorum ya kartımın onda kayıtlı olduğunu dahi bilmiyorum
İkidir adamı savunuyorsunuz nerdeyse ? Siz iyi misiniz ? Bu adamın sabikasini kirletmek az bile gelir ! Nasıl yorumluyorsunuz yahu ! Gerçekten hayretler içerisindeyim...Kişisel problemlerinizden bağımsız bakarsanız , kart sahibi olarak kart bilgilerinizi ( cvc kodu dahil ) 3. şahıslarla paylaştığınız için sizin de ihmaliniz söz konusu.
Durumu fark ettiğiniz an itibariyle gerekli işlemleri yapmak yasal sorumluluğunuz.
Yaşadığınız olayda ihmal ve suistimalden bahsedilebilir ancak kişiyi hırsızlıkla suçlayıp bu nedenle sabıka kaydı oluşmasını istemek ; oluşan zarardan fazladır.
Hesap hareketlerinizi incelediniz mi ? Sizin yapmadığınız başka bir alışveriş mevcut mu ?
Varsa avukatınızla ilgili hesap hareketlerini paylaşıp , tutarı karşı taraftan talep edebilirsiniz. Davanızda kullanıp kullanamayacağını avukatınız söyleyebilir.
Mutlaka suç duyusunda bulunun, nasıl bu kadar yüzsüz olabilir bir insanBuguun sabah kirayı ödemek için hesabıma girdiğimde baktım 525 TL lik eksiden çekim olmuş. Detaya baktım Trendyol yazıyor. Aradım ex in ismini verdiler bana. Aldiklarini söylediler. Bir kisminin teslim alındığını bir kısmının teslim edilmediğini söylediler. Ki benim kartımın onda kayıtlı olduğunu bile bilmiyorum. 2 yıla yaklaştı dava acilali. İki kez trendyolu aradım teyit için doğruladim o kişi almış. Kargodakilerin iptalini istedim ama gerildim fazlasıyla. Zaten senelerce beni dolandirmissin hala ne istiyorsun benden.
Avukat olan arkadaşlardan yol gostermelerini rica ediyorum. Farklı ilde çalışıyorum avukatım karakola ya da savcılığa suç duyurusunda bulun dedi ama savcılığa gitme şansım yok. İftara zor yetisiyorum. Karakol işimi görür mü? Ya da nasıl bir ifade vermeliyim. Yoğun bir gündü ve gergindim saglikli düşünemiyorum..
Şimdiden teşekkürler
oraya sakın ha sakın kimse güvenmesin.benim başıma neler getirdiler neler.konudan bağımsız bi not düşeyim. sakın kartınızı trendyola kaydetmeyin. kartımı boşalttılar ve trendyol hesabınız hacklenmiş güvenli şifre oluşturmamışsınız diye iplemedi bile. Allahtan banka hemen alışverişi iptal edip kartımı kapattı.
o gece aşırı gerilmiştim.
son olarak eski eşiniz iğrenç bi insan konu sahibi iyi ki boşuyorsunuz. bu yaptığını da dava dosyasına ekleyin bence. hatta araştırın son 2 yıllık ekstrelerinize bakın başka yerlerde kullandıysa onları da ekleyin. pis dolandırıcı
adamlara size güvenip kartımı kaydettim saniyeler içinde bu kadar işlem yapılırken nasıl bir şey yapmadınız adamlar tüm bilgilerimi de değiştirmişler diyorum. güvenliğinizi sağlamak sizin sorumluluğunuzda bizimle ilgisi yok dedileroraya sakın ha sakın kimse güvenmesin.benim başıma neler getirdiler neler.
derler hiç şaşırmadım.adamın birinin kartından harcama yapılmış.adam da şu 2 kadın diye savcılığa şikayet etmiş savcılıkta tren...l dan harcama bilgisi istemiş.gerizekalı bir görevli benim adımı vermiş.o iki kadında hapisteymiş bu arada başka suçlardan.karakola davet edildim yaşadığım şoku düşün.trendyolla görüştük düzelteceğiz dediler ama dava açıldı hakkımda 2 celse sürdü.akrabam bir avukat olmasa 4 celse sürerdi belki de.neymiş kart numaralarımız benziyormuş.kartı harcanan adam bile öyle mahçup oldu özürler diledi suçu olmamasına rağmen ama malum yer dilemedi.başka ülkede olsak milyon dolar tazminat alırdım .ama burada hiç bir şey yapamıyorsun dava açsam o da yıllarca sürerdi.benim şehrimden 500 600 ötede açıldı dava bir de.avukat bedava ama yol parası şu bu 2000 tl de cebimden gitti.bir celse şehrimde 2. si istanbula yakın bir ilçede oldu.hatırlayınca gene kızdım üzüldüm.beni hapisteki sabıkalı kadınlarla muhatap edeceklerdi arkam olmasaydı.hepsi...bu ra...da dan da almış kadınlar adamın kartından adam isim vermiş tanıyormuş kadınları.ama kabak benim başıma patladı önce dayım avukat olmasaydı vayy halimeeeadamlara size güvenip kartımı kaydettim saniyeler içinde bu kadar işlem yapılırken nasıl bir şey yapmadınız adamlar tüm bilgilerimi de değiştirmişler diyorum. güvenliğinizi sağlamak sizin sorumluluğunuzda bizimle ilgisi yok dediler
İkidir adamı savunuyorsunuz nerdeyse ? Siz iyi misiniz ? Bu adamın sabikasini kirletmek az bile gelir ! Nasıl yorumluyorsunuz yahu ! Gerçekten hayretler içerisindeyim...
hiç şaşırmadım nedensederler hiç şaşırmadım.adamın birinin kartından harcama yapılmış.adam da şu 2 kadın diye savcılığa şikayet etmiş savcılıkta tren...l dan harcama bilgisi istemiş.gerizekalı bir görevli benim adımı vermiş.o iki kadında hapisteymiş bu arada başka suçlardan.karakola davet edildim yaşadığım şoku düşün.trendyolla görüştük düzelteceğiz dediler ama dava açıldı hakkımda 2 celse sürdü.akrabam bir avukat olmasa 4 celse sürerdi belki de.neymiş kart numaralarımız benziyormuş.kartı harcanan adam bile öyle mahçup oldu özürler diledi suçu olmamasına rağmen ama malum yer dilemedi.başka ülkede olsak milyon dolar tazminat alırdım .ama burada hiç bir şey yapamıyorsun dava açsam o da yıllarca sürerdi.benim şehrimden 500 600 ötede açıldı dava bir de.avukat bedava ama yol parası şu bu 2000 tl de cebimden gitti.bir celse şehrimde 2. si istanbula yakın bir ilçede oldu.hatırlayınca gene kızdım üzüldüm.beni hapisteki sabıkalı kadınlarla muhatap edeceklerdi arkam olmasaydı.hepsi...bu ra...da dan da almış kadınlar adamın kartındançadam isim vermiş tanıyormuş kadınları.ama kabak benim başıma patladı önce dayım avukat olmasaydı vayy halimeee
hayatımda başıma gelen en tuhaf olaydı.ilk kez mahkemeyle karşılaştım.bu ülkede her şey olabilir başımıza gelebilir.kimliğimiz bile çalınabilir dikkatli olmalıyız.hiç şaşırmadım nedense
Bulundum. Parayı iade etti paşa paşa. Ama şikayetimi geri çekme diyor avukatım. İki yıl oldu hala neden hesabın onda kayıtlı. Belki hagb alır... 4 gün sonra iade etti ve nedense ben şikayet ettikren sonra. Ben trendyoldan hesabını askıya aldığım gün anlayip iade edebilirdi iyi niyetli iseMutlaka suç duyusunda bulunun, nasıl bu kadar yüzsüz olabilir bir insan
Sinirden öldüm zaten. Haftasonum zehir oldu. İade etti paşa paşa parayı ama içim soğumadi.Çok sinir bozucu
İnternet bankaciligim var. İki kartım var ikisinide kapattım sanal alışverişe korkudan yine yapar diye.Kayitli islemlerddn cikar karti. Ya da online alisverise kapat. Sadece ihtiyacin oldugunda ac. Internet bankaciligin yokmu. Butun bunlari ordan hakledersin. Bu sekilde kartun eski esin degil baskalarunin da eline gecebilir. Sin care karti iptal ettir yeni kart al
Yaptım şikayet ettim parayı iade etti ama siakyetimi geri çekmeyecegim. Ben yanlışlıkla yaptığını düşünmüyorum. Öyle demiş kendisi.Allah alsın da sen de bi şeyler yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?