Bunu hiç belli etmeden ama bir an önce yapın. Adam bugün işten çıkıp aileden birini yanına alıp bir saatte halleder bu işi. Hakkınızı koruyunAvukat bir tanıdıkla göüşme ayarladım bu tedbirleri alacağım. Her şey onun üzerine.
Bu biraz kv ye ve iliskinize bagli. Ben bosansam benm kv her sartta cocuklarima bakardi muhtemelen. Ha ben bosansam onlar istemiyoruz demedigi surece gorusurdum de esimin ailesiyle. Cunku arada cocuklar var babannesi dedesi. Yuzyuze bakamayacak bi durumumuz da yokMerhaba. Ben 31 yaşında, 13 senelik evli, devlet memuru ve iki çocuk annesi (biri 10, diğeri 8 yaşında) bir kadınım. Artık toksik bir hal almış, erken yaşta yaptığım, en başından beri hiç olmaması gerektiğini düşündüğüm bir evliliğim var. Defalarca boşanma konusunu konuştum. Ama eşim hiç istemiyor. Sorunlar oluyor, kavga ediyoruz ben tamam boşanalım o zaman diyorum bu defa çok pişman oluyor çok seviyorum sensiz yaşayamam tamam düzelecek diyor. Fakat sonra yine başa sarıyoruz. Bu son kavgadan sonra çift terapisi önerdi, peki dedim başladık henüz 1 seans aldık. Çift terapisiyle falan düzeleceğine de inanmıyorum ama sırf çocuklarım için gideceğim. Boşanmayı çok istiyorum ve bir şekilde anlaşmalı olarak bitirmeye eşimi ikna edebildiğim taktirde çocuklarım nasıl olcak kafama çok takılıyor bunu onlara nasıl açıklayacağım. Evimiz güzel bir sitede ama ailesi de (onlarla hiçbir sorunumuz yok) aynı sitede oturuyor. Düzenimi bozmak istemiyorum ancak aynı sitede nasıl olur bunu düşünüyorum. Benim annem ve babam arkamda olmasa da ablam ve kardeşim çok destek oluyor. Pek yakın değiliz birbirimize ama her fırsatta görüşürüz. Dolayısıyla ben işteyken çocukları okula göndermek ve okuldan karşılamak için vs. kayınvalidemlere ihtiyacım var. Kısaca yepyeni bir sayfa açmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Nasıl oluyor bu işler, boşanan anneler siz nasıl yaptınız? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Umarım, hakkınızda en hayırlısı neyse o olsunDeğerlendiricem aynı zaman da bireysel terapi de talep ettim. Umarım faydasını görürüz.
Kıymetli fikir ve yorumunuz için teşekkür ederim.Sitede oturduğunuzu söylemiştiniz. Mutlaka ki düzgün komşuluk yaptığınız, evinize alıp güvenebileceğiniz bir kadın arkadaşınız olmuştur. Çocuklar için yabancı olmayan biri olmalı, para karşılığında çocuklara siz gelene kadar evde bakmalı.
Biraz etrafınızı düşünün, bu anlamda aklınıza gelebilecek birileri çıkar diye düşünüyorum. Çocuklar ayrılık durumuna alışana kadar aynı sitede oturmanız çocuklar açısından iyi olur ama sizi ayrıldığı eşi olarak göremeyebilir eşiniz. Zamanla ev durumunuzu değiştirmeniz de isabetli karar olur bence.
Bizde de durum sizinki gibi. Daha boşanma konusu gündeme geldiğinde aileler bir araya gelip aramızı yaptı. Boşanma halinde de çok üzülürler. Kv bakar çocuklara. Ben gereken hallerde muhatap olurum.Bu biraz kv ye ve iliskinize bagli. Ben bosansam benm kv her sartta cocuklarima bakardi muhtemelen. Ha ben bosansam onlar istemiyoruz demedigi surece gorusurdum de esimin ailesiyle. Cunku arada cocuklar var babannesi dedesi. Yuzyuze bakamayacak bi durumumuz da yok
Sabah erkenden çıkıyorum akşam 6 gibi evde oluyorum. Boşanırsam o saatten sonra sitede dışarı çıkmam. Mümkün olduğunca karşılaşmamaya çalışırım diye de düşünüyorum. Aklıma her şey geliyor.
Tayin işi çok zor, sağlam torpil lazım. Çakılı kadroyum maalesef. Evet şuan tam da tarif ettiğiniz gibi tükenmiş ve inancını kaybetmiş bir durumdayım. Altında lüx arabası var. Onu istemeyip, evdeki hakkını talep etmeyi düşünüyorum. Çok da zıtlaşmıyorum boşanma aşamasına gelirsek bana takmasından ve işi yokuşa sürmesinden de korkuyorum. Mümkün olduğunca az hasarla bitirmeyi hedefliyorum.
Merhaba. Ben 31 yaşında, 13 senelik evli, devlet memuru ve iki çocuk annesi (biri 10, diğeri 8 yaşında) bir kadınım. Artık toksik bir hal almış, erken yaşta yaptığım, en başından beri hiç olmaması gerektiğini düşündüğüm bir evliliğim var. Defalarca boşanma konusunu konuştum. Ama eşim hiç istemiyor. Sorunlar oluyor, kavga ediyoruz ben tamam boşanalım o zaman diyorum bu defa çok pişman oluyor çok seviyorum sensiz yaşayamam tamam düzelecek diyor. Fakat sonra yine başa sarıyoruz. Bu son kavgadan sonra çift terapisi önerdi, peki dedim başladık henüz 1 seans aldık. Çift terapisiyle falan düzeleceğine de inanmıyorum ama sırf çocuklarım için gideceğim. Boşanmayı çok istiyorum ve bir şekilde anlaşmalı olarak bitirmeye eşimi ikna edebildiğim taktirde çocuklarım nasıl olcak kafama çok takılıyor bunu onlara nasıl açıklayacağım. Evimiz güzel bir sitede ama ailesi de (onlarla hiçbir sorunumuz yok) aynı sitede oturuyor. Düzenimi bozmak istemiyorum ancak aynı sitede nasıl olur bunu düşünüyorum. Benim annem ve babam arkamda olmasa da ablam ve kardeşim çok destek oluyor. Pek yakın değiliz birbirimize ama her fırsatta görüşürüz. Dolayısıyla ben işteyken çocukları okula göndermek ve okuldan karşılamak için vs. kayınvalidemlere ihtiyacım var. Kısaca yepyeni bir sayfa açmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Nasıl oluyor bu işler, boşanan anneler siz nasıl yaptınız? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Zaten hep detaylara takıldığımız için hiçbir yöne doğru adım atamıyoruz zamanında. Aynı durumdan ben de muzdaribim. Benim oğlum 15 yaşında üstelik. Siz evlatlarınızla yine yuva oluşturacaksınız ancak benim oğlum benimle bile gelmiyor. Eşinizin ailesinden yardım beklemeniz hoş olmaz, evet onların da torunu ama söz işitebilirsiniz, her ne kadar aranızda problem olmasa da. Bu durumda kendi ailenizden destek almanız daha doğru olur kanımca. Ailenizi bir süreye kadar seferber etmeniz doğru olur, örneğin anneniz bir süre sizinle kalabilir, yada ablanız. Devlet memurusunuz, iki çocuğunuzun da okuldan alınıp başlarında durması gereken yetişkin birine ihtiyacı var. Bu ancak ailenizden birilerinin göstereceği destekle olabilir bence.
Hanımlar yalnızım, yalnız. Çocuklarım küçük. İşim evime uzak. Dolayısıyla birilerinin ilgilenmesi lazım. Ablam ve kardeşim evli ve evleri uzak. Yakınlarına taşınırsam işim daha da uzakta kalır. Boşanırsak ev benim olsun istiyorum. Satıp yakınlarda başka bir ev almaya kalksam piyasa çok kötü. Her şeyi düşünüyorum, bütün durumları değerlendirmeye çalışıyorum. Aile desteği olmayınca çok zor.
Hangi şehirdesinizHanımlar yalnızım, yalnız. Çocuklarım küçük. İşim evime uzak. Dolayısıyla birilerinin ilgilenmesi lazım. Ablam ve kardeşim evli ve evleri uzak. Yakınlarına taşınırsam işim daha da uzakta kalır. Boşanırsak ev benim olsun istiyorum. Satıp yakınlarda başka bir ev almaya kalksam piyasa çok kötü. Her şeyi düşünüyorum, bütün durumları değerlendirmeye çalışıyorum. Aile desteği olmayınca çok zor.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Evet kafamda çok büyüyor genel olarak da hayatımda değişiklik yapmak beni korkutur. İş hayatına da çok zor adapte oldum. Kararlı ve dik durmak zorundayım.Kafanızda buyutmeyin bu olayı. Bosandiktan sonra cokta bisey değişmiyor. Zaten birkac yil sonra buyuk cocugunuz evde yalniz kalabilecek yaşa gelecek, kardesinede goz kulak olur.
İstanbul.Hangi şehirdesiniz
Ne güzel olur keşke biraz aralansa. Sürekli dibimde.Bir süre birbirinizden ayrı kalsanız olmaz mı? . Hem kafanızı dinlemiş olursunuz hemde düşünme fırsatınız olur ayrı kaldığınız zamanda eşiniz olmadan daha mutlu oluyorsanız ona göre karar verirsiniz.
Haklısınız kafam bir hayli dolu. İçeriği oluştururken çok zorlandım defalarca yazıp sildim.Baslik ve konu bile uyumsuz. Bence sizin kafaniz bir hayli karisik gibi gorunuyor. Baslik bosanmaktan korkuyorum, icerik ben bosanmak istiyorum esim istemiyor, sonuc yeni bir hayat kurmak istiyorum ama kayinvalideme ihtiyacim var diyorsunuz. Benim tavsiyem once kendi icinizde bazi seyleri cozun sonrasinda cift terapisine devam edin bu surecte bazi seyler netlesir ona gore bir karar verirsiniz simdilik acele etmeyin derim. Belki bu surec ikinize de iyi gelir ve toparlarsiniz belki. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Bazen dışarda işim olduğunda birkaç saat evde yalnız bıraktığım oluyor ama her gün nasıl bilemiyorum tabi. Süreci en sağlıklı ve doğru yoldan yürütmek istiyorum kafamda her şeyi oturtmam lazım. Umarım korktuğum kadar zor olmaz.Bence çocuklarınız evde kendi başlarına sizi bekleyebilecek yaştalar, artık her gün babaanneleri almasa da sonuçta aynı sitede sizinle hiç bir sorunu olmamış babaanneleri var tabi ki gözünüz arkada kalmaz bu sayede. Artık bağlarınızı kopartmak isterseniz o zaman taşınırsınız isterseniz çocuklarınız daha da büyüdüğünde, mutsuzsanız boşanın tabi kii
Aynı yerde hep birlikte oturacaksanız bence hiç zahmet edip boşanmayın. Eş ailesi dünya iyisi olsun isterse, oğullarını boşayınca eskisi gibi olmayacak hiçbir şey. O insanların farklı yüzünü göreceğinize garanti verebilirim. Bozmayın gül gibi huzurunuzu, madem gidecek yeriniz yok..Merhaba. Ben 31 yaşında, 13 senelik evli, devlet memuru ve iki çocuk annesi (biri 10, diğeri 8 yaşında) bir kadınım. Artık toksik bir hal almış, erken yaşta yaptığım, en başından beri hiç olmaması gerektiğini düşündüğüm bir evliliğim var. Defalarca boşanma konusunu konuştum. Ama eşim hiç istemiyor. Sorunlar oluyor, kavga ediyoruz ben tamam boşanalım o zaman diyorum bu defa çok pişman oluyor çok seviyorum sensiz yaşayamam tamam düzelecek diyor. Fakat sonra yine başa sarıyoruz. Bu son kavgadan sonra çift terapisi önerdi, peki dedim başladık henüz 1 seans aldık. Çift terapisiyle falan düzeleceğine de inanmıyorum ama sırf çocuklarım için gideceğim. Boşanmayı çok istiyorum ve bir şekilde anlaşmalı olarak bitirmeye eşimi ikna edebildiğim taktirde çocuklarım nasıl olcak kafama çok takılıyor bunu onlara nasıl açıklayacağım. Evimiz güzel bir sitede ama ailesi de (onlarla hiçbir sorunumuz yok) aynı sitede oturuyor. Düzenimi bozmak istemiyorum ancak aynı sitede nasıl olur bunu düşünüyorum. Benim annem ve babam arkamda olmasa da ablam ve kardeşim çok destek oluyor. Pek yakın değiliz birbirimize ama her fırsatta görüşürüz. Dolayısıyla ben işteyken çocukları okula göndermek ve okuldan karşılamak için vs. kayınvalidemlere ihtiyacım var. Kısaca yepyeni bir sayfa açmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Nasıl oluyor bu işler, boşanan anneler siz nasıl yaptınız? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Size tek kişilik bir evlilik yaşatırken dayanan adam boşandıktan sonra görmeye de seve seve dayanacak, öyle bir memleket yok. Sizi nasıl yalnız bıraktı siz de onu yalnız bırakın, hem de bunu evlilik içinde yapın, size yaptığı gibi. Vasat duygularını, fikirlerini önemsememekten başlayabilirsiniz.Evet söylüyor zaten. Boşanırsak seni bir daha hiç görmemem lazım dayanamam diyor. Alıp başımı gitsem çocuklar nolacak? Uzağa gitsem de çocuklar için her zaman konuşup, görüşeceğiz. Bunu anlamak istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?