Boşanmaktan Çok Korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi egemn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu biraz kv ye ve iliskinize bagli. Ben bosansam benm kv her sartta cocuklarima bakardi muhtemelen. Ha ben bosansam onlar istemiyoruz demedigi surece gorusurdum de esimin ailesiyle. Cunku arada cocuklar var babannesi dedesi. Yuzyuze bakamayacak bi durumumuz da yok

Kıymetli fikir ve yorumunuz için teşekkür ederim.

Bizde de durum sizinki gibi. Daha boşanma konusu gündeme geldiğinde aileler bir araya gelip aramızı yaptı. Boşanma halinde de çok üzülürler. Kv bakar çocuklara. Ben gereken hallerde muhatap olurum.

Kafanızda buyutmeyin bu olayı. Bosandiktan sonra cokta bisey değişmiyor. Zaten birkac yil sonra buyuk cocugunuz evde yalniz kalabilecek yaşa gelecek, kardesinede goz kulak olur.

Eşinizle ayrı evde yaşasanız olmaz mı? Evleri ayırın, anladığım parası var, aynı sitede daire tutsun kendisine. Direkt boşanmak yerine bu ayrılığı aşama aşama gerçekleştirin. Sizde daha az görüşüp, daha az tartışırsınız. Kulağa saçma geliyor ama birde böyle deneyelim diye eşinizi yoklayın bir.

Baslik ve konu bile uyumsuz. Bence sizin kafaniz bir hayli karisik gibi gorunuyor. Baslik bosanmaktan korkuyorum, icerik ben bosanmak istiyorum esim istemiyor, sonuc yeni bir hayat kurmak istiyorum ama kayinvalideme ihtiyacim var diyorsunuz. Benim tavsiyem once kendi icinizde bazi seyleri cozun sonrasinda cift terapisine devam edin bu surecte bazi seyler netlesir ona gore bir karar verirsiniz simdilik acele etmeyin derim. Belki bu surec ikinize de iyi gelir ve toparlarsiniz belki. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Bence çocuklarınız evde kendi başlarına sizi bekleyebilecek yaştalar, artık her gün babaanneleri almasa da sonuçta aynı sitede sizinle hiç bir sorunu olmamış babaanneleri var tabi ki gözünüz arkada kalmaz bu sayede. Artık bağlarınızı kopartmak isterseniz o zaman taşınırsınız isterseniz çocuklarınız daha da büyüdüğünde, mutsuzsanız boşanın tabi kii

Neden hoş olmasın destek görmesi? Anne her şeyle ilgilenecek annenin ailesi her şeyle ilgilenecek.baba ve Babanın ailesi sadece belli günlerde sevecek edecek. Bunu neden kadınlar ve kasımların ailesi yükleniyor sadece?

Cocugu evinizden getirmediniz, cocuklarin baba tarafiyla olan iliskilero kopmuyor. Bosansanizda babaanne cocuklari simdiki gibi okuldan gelince karsilar. Neden yapmasinlar ki? Artik bosandilar, ben torunlara bakmam demezler. Uzmeyin kendinizi

Bir süre birbirinizden ayrı kalsanız olmaz mı? . Hem kafanızı dinlemiş olursunuz hemde düşünme fırsatınız olur ayrı kaldığınız zamanda eşiniz olmadan daha mutlu oluyorsanız ona göre karar verirsiniz.

Hangi şehirdesiniz

Kafanızda buyutmeyin bu olayı. Bosandiktan sonra cokta bisey değişmiyor. Zaten birkac yil sonra buyuk cocugunuz evde yalniz kalabilecek yaşa gelecek, kardesinede goz kulak olur.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Evet kafamda çok büyüyor genel olarak da hayatımda değişiklik yapmak beni korkutur. İş hayatına da çok zor adapte oldum. Kararlı ve dik durmak zorundayım.

Ne güzel olur keşke biraz aralansa. Sürekli dibimde.

Haklısınız kafam bir hayli dolu. İçeriği oluştururken çok zorlandım defalarca yazıp sildim.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Bazen dışarda işim olduğunda birkaç saat evde yalnız bıraktığım oluyor ama her gün nasıl bilemiyorum tabi. Süreci en sağlıklı ve doğru yoldan yürütmek istiyorum kafamda her şeyi oturtmam lazım. Umarım korktuğum kadar zor olmaz.

Aynı yerde hep birlikte oturacaksanız bence hiç zahmet edip boşanmayın. Eş ailesi dünya iyisi olsun isterse, oğullarını boşayınca eskisi gibi olmayacak hiçbir şey. O insanların farklı yüzünü göreceğinize garanti verebilirim. Bozmayın gül gibi huzurunuzu, madem gidecek yeriniz yok..

Size tek kişilik bir evlilik yaşatırken dayanan adam boşandıktan sonra görmeye de seve seve dayanacak, öyle bir memleket yok. Sizi nasıl yalnız bıraktı siz de onu yalnız bırakın, hem de bunu evlilik içinde yapın, size yaptığı gibi. Vasat duygularını, fikirlerini önemsememekten başlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…