Kızlar daha önce eşimden boşanmaya kadar vermiştim kayınbabamın evliliğimize sürekli karışmasından dolayı hatırlarsınız. Eşimin yüzüne karşı seni artık istemiyorum babanın sürekli aynı konuları bana açmasından ve seninde beni savunmamandan bıktım boşanmak istiyorum dedim. O da tamam deyip diğer odaya çekti gitti. Sonra ertesi gün öğlen işyerinden aradı beni napıyorsun nasılsın çocuk nasıl falan dedi bende iyi falan dedim. Sonra bana akşam ciddi miydin gerçekten benden ayrılmak mı istiyosun dedi. Bende evet diyemedim, sanki dilim tutuldu bir garip oldum. Konu kapansın diye ben onu sinirlilikle söyledim dedim geçtim.O da bana herşey düzelcek herşey yoluna gircek merak etme ben seni de oğlumu da ikinizi de çok seviyorum.Ben babamı hep uyarıyorum ama yine sana konu açıyo beni dinlemiyor. Bir daha babam konu açarsa direk benim üzerime at. Eşim böyle istiyor bu kocamın kendi kararı onunla konuş baba de dedi bende tamam dedim. İçinde eşime karşı bir yumuşama oldu bende seni çok seviyorum dedim kapattık telefonu. Sizce kayınbabama böyle dersem artık benle uğraşıp huzurumuzu bozmayı bırakır mı