Boşanmalarda nafaka

Tabi ki diyerek yadırgamışsınız sorumu ama burada okuduğumuz birçok konuda kız aileleri destek olmuyor.
Yani bakın ne kadar şanslısınız farkında mısınız?
Eşiniz mal mülk konusunda sizin tabirinizle cimrilik yapmamış, altınlarınızı vermiş, aileniz arkanızda yani kira fatura vs derdiniz olmayacak. Siz hâla nafaka diyorsunuz.
Alacağınız üç kuruş meblağ yani. (O da olursa tabi)
Mahkeme sürecini uzatmaya değer mi cidden.
Şanslı olduğumu biliyorum ve bunun için şükrediyorum mahkemeyi bunun için uzatırımda demiyorum sadece ufacık bir soru sordum sürece dair çünkü konu hakkında hiçbir bilgim yoktu ama çok fena pişman oldum maalesef

Çocuk yoksa ne nafakası modundayım.
Kusurlu taraf koca ise tabiki nafakasıni alacak..o zaman adam başkasına gidiyorum diye gitsin,sıkıldım diye canı isteyince gitsin,çocuk yok diye kadın hakkını almasın mi?en azından kadın bir düzen kurana kadar ya da evli kaldığı süre kadar nafaka almalı..bu toplumda boşanmış bir kadın olmak,boşanmış bir erkek olmaktan daha ağır.. artık mahkemenin vereceği miktarı kabul edecek

Bir arkadaşımında başına geldi avukatı çocuk olmasa dahi nafaka konusunda karşı tarafı ikna etti bence ümidinizi kaybetmeyin tabi avukatınız varsa onun başarısı da bu süreci etkiler

Back
X