• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmalı mı??

tabii ki susmayın böyle bir olaya...buradakilerin değil sizin ne düşündüğünüz önemli?herkes boşan der kendi başına gelse belki de çok abartmaya gerek yok deyip bir iki gün küs kalıp barışır insanları bilemeyiz...siz ne istiyorsunuz boşanmaksa ;bahane aramayın elinizde var.barışmaksa;iyi bir ders vermeden barışmayın derim...

acaba senin telefonunda kız arkınla üzerine sohbetini yaptığın iki jigolonun resmi olsaydı eşin gördüğünde olabilir kadın muhabbeti ne var bunda dermiydi! ne biçim bir yetiştirilme tarzımız var adamın genişliğine bak!

bana kalırsa boşanmasan da hayatı ona zindan et , bu olaydaki tepkinden anlasın ki bir daha senden başka kadına baktığında evliliği kesinlikle bitecek! kanıtlanmış birşey olmadığı için boşan diyemeyeceğim. telefonunu bir ara al elinden o uyurken falan. fatura detaylarını görebiliyorsun son 6 ayın internetten. üstünden çok zaman geçmeden onu yap. ama online işlemlerden telefona bilgilendirme msjı gelmesin diye işaretlemeyi unutma. şifreyi bir kere alınca istediğin zaman girip bakabiliyorsun kimle konuşmuş msjlaşmış falan.

sinir krizi geçir evi yık dağıt parçala ne varsa.

ama her insanın tepkisi farklı. senin yerinde olsam bunları yapardım ama en doğrusunu sen kalbine sor..

Merhabalar,
Genelde sorunum olunca yazıyorum buraya..Umarım bundan sonra da hiç yazmam ‘sorun’ başlıklı.
Yaklaşık 4 senedır evliyim.Eşim tipik bir oğlak Burcu,egoist,kendını begenmiş bir tip.İyi kötü günlerimiz oldu bu güne kadar kah ben alttan aldım kah o.
1 mayıs günü yaşadıklarımızın arttan alınır bir tarafı yoktu maalesef.
Kardeşlerim,ablam ve eşi,biz.o gün piknige gittik.o gün eşimde bir gariplik telefon sürekli elinde,muhabbetten kopuk.İşkilletim hiç huyu olmadıgı ıcın.Akşamında eniştem ve kendısı arabayı işyerıne bırakalım dedıler,bizim oralar pek tekın olmayan bir mühit,ve arabamızda biraz gösterişli.Başına birşey gelebilir dediler.OK dedim.gttiler,yarım saat sonra geldıler.Eşim banyoya girdi.Bu arada telefonuna baktım kapatmış,hiç kapatmazdı daha önce.açtım,pin kodunu falan biliyordum zaten.
Iş yerınden bır arkadasından mesaj geliyor;
-Müsaitmisin
-evet
-çıplak kadın resmi
-çok iyiymiş bu
-bu benım oğlum
-baska yokmu
-baska bir resım daha
-kaybetme bunu arıycam ( eşim )
Bu yazısmayı görüyorum.elim ayagım titriyor,kardeşlerimde bızde o gece.Eşim banyodayken giriyorum banyoya mesajları gösteriyorum.
Ne var bunda diyor,susuyorum.uyuyamıyorum tüm gece.Sabah kalkıp diyorumki ‘ siz akşam nereye gittiniz ‘
Nereye gideceğiz diyor bagırıyor.ne var bunda neden kendını üzüyorsun.ben senın o mesajları görebileceğini düşünmüyormuydum sanki.abartıyorsun.
Susuyorum,kızlar evde çünkü.işe gidiyor eşimde.akşam patronuna mesaj atıyorum abi bugün Iş var mı diye? Var ne oldu diyor.Durumu anlatıyorum.
Bu arada eşim ıkı sene once bır hat almıstı kendıne patron kullanıyor demişti.onuda sordum patronuna böyle bişeyden haberi yok.ü
Eve geliyorum eşim evde,kıyametı koparıyorum.hiç birşeye mantıklı bir açıklaması yok.yapmadım diyip duruyor sadece.valizimi topluyorum bırakmıyor benı,ertesi sabah oluyor çıkıyorum evden gidiyorum.
Ailesıne söyledım.yapmaz dıyorlar.ama elle tutulur bir açıklama istiyorum sadece.
Dün eve döndüm artık,duramadım bir gün orda iki gün orada.aileme söylemedım,böyle bişeyi duysunlar istemedim.dün geldım yıne kavga ettık.ailesı geldı yıne arayı bulmak ıcın.
Çok seviyorum ama bir o kadarda nefret ediyorum.Elimde kanıt delil yok kadınlarla görüştüğüne dair.Ne yapmam lazım kafam o kadar karışıkki.Yıkmalımıyım bu yuvayı,yoksa susmalımıyım bilmiyorum.
O mesaj yetmezmi ?hala kanıt arıyorsun ...kendin bilirsin ama bence kadınla beraber olup olmaması önemli değil ama o mesaj en büyük ihanet!! Benim fikrimi sorarsan demekki adam seni aldatıyorki çok rahat konuşuyor ...

gittiyseniz dönmeyin, donucekseniz gitmeyin. Karsinizdaki adamın mesajları görmeniz konusunda dahi bir korkusunun olmaması zaten sizi gözden cikardigini gösteriyor. Çapkınligin açıklaması olmaz zaten ama, yakalaninca kendini yerden yere atan adamla görürsen gör ne var diyen adam arasında da zaten dağlar kadar fark var. Bir de üstüne size olan saygisinida bu şekilde yitirmesine sebep olduğunuza eminim.. Çok üzücü.

O mesaj yetmezmi ?hala kanıt arıyorsun ...kendin bilirsin ama bence kadınla beraber olup olmaması önemli değil ama o mesaj en büyük ihanet!! Benim fikrimi sorarsan demekki adam seni aldatıyorki çok rahat konuşuyor ...
arkadaslar tv de fuhus reklami olursa .(cola cola nin yeni reklami gibi) daha cook erkek karisini aldatir ciplak resim gonderir .ne bicim bir reklam yaa tiksindim midem bulandi.cocuklarin herkezin gozu onunde tiksindirici seyler yapiyorlar insanlari kiskirtiyolar iste.bu gayet acik.o kizlarin oyle popo sallamasina ne dersin resmen erkekleri kiskirtmak fuhusa on ayak baska ne olur bunun adi guya cola reklami. bence hic alakasi yok kolayla

Allah islah eylesin böyle sapiklari.
Üzülüyorum gercekten böyle konular okuyunca.. kimbilir ne haldesiniz suan. Allah sabir versin.

arkadaslar tv de fuhus reklami olursa .(cola cola nin yeni reklami gibi) daha cook erkek karisini aldatir ciplak resim gonderir .ne bicim bir reklam yaa tiksindim midem bulandi.cocuklarin herkezin gozu onunde tiksindirici seyler yapiyorlar insanlari kiskirtiyolar iste.bu gayet acik.o kizlarin oyle popo sallamasina ne dersin resmen erkekleri kiskirtmak fuhusa on ayak baska ne olur bunun adi guya cola reklami. bence hic alakasi yok kolayla
Ay ona bende çok sinir oldum valla ben bayan olarak ordaki bayanlar dikkatimi çekti erkekleri düşünemiyorum bile ....

Gero donup kabullenince affetmek olarak algilar erkek...nasilsa eve dondu hem nereye gidecek mecbur ceker gozuyle bakar bunun bir kersi olmaz ben olsam ailemle konusur birakirdim adami...biseyleri sen bildikten sonra baskasina ispata ne gerek var sen biliyosun yetmez mi h3r gece ayni yataga sen gircen nasil icin alcak alabilcek mi ayni sofrada yuzune nasil bakcan nasil oletisim kurcan karar tabiki senin ben yerine kendimi koydumda yazdim ben yapamazdim insan gururu icin yasar cunku..

Boşan veyatta boşanma demek bana düşmez fakat herşey ortada gibi yinede bi yuvayi yıkmak kolay değil iyice bi işin içini öğren belkide o mesajlara rağmen yapmamıştır adamın içini bilemeyiz ki hakkında hayırlısı olsun canım benim çok zor ve neden evi terk ettim ama bi yere sığmadm demişsin ailen falan aran iyi değil mi ?

o coca cola reklamı cok sacma bişi aynen canım katılıyorum; coc colayla alakası yok

canım kardesim allah yardımcın olsun.hakkında hayırlısı neyse rabbim sana onu versin.evine geri dönüp bana mantıklı açıklama yap demekle ıyı yapmamıssın. ya gıtmeyecektın yada donmeyecektın....

o coca cola reklamı cok sacma bişi aynen canım katılıyorum; coc colayla alakası yok
arkadaslar COOOK KIRILDIMM INANIN.esim olacak o adama . bana soylediklerine cook icerledim .ben bunu haketmiyorum ya. bana dediki:yediklerin burnundan gelsin damarlarindam ciksin kanser etsin dedi bana sizce seven es ya da bir inssan bi baskasina kaser olsun diye beddua eder mi ? KANSER UZAKDAN NE OLARAK ALGILANIYOR ACABA..esim trafindan .. cook uzuluyorum ya cook ..

arkadaslar COOOK KIRILDIMM INANIN.esim olacak o adama . bana soylediklerine cook icerledim .ben bunu haketmiyorum ya. bana dediki:yediklerin burnundan gelsin damarlarindam ciksin kanser etsin dedi bana sizce seven es ya da bir inssan bi baskasina kaser olsun diye beddua eder mi ? KANSER UZAKDAN NE OLARAK ALGILANIYOR ACABA..esim trafindan .. cook uzuluyorum ya cook ..
yok artık tövbe tövbe ya denir mi hiç öyle şey ,çook ayıp etmiş ya ama üzülmemeye calısın

Back
X