- 6 Mayıs 2015
- 189
- 47
- 13
- 35
buraya mi yazacam canimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/okypete.412920/
Buraya yazabilirsin. İlgilenir arkadaşlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buraya mi yazacam canimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/okypete.412920/
Buraya yazabilirsin. İlgilenir arkadaşlar..
Evet o linke tıkla ve konumu kapatır mısınız yaz.buraya mi yazacam canim
O mesaj yetmezmi ?hala kanıt arıyorsun ...kendin bilirsin ama bence kadınla beraber olup olmaması önemli değil ama o mesaj en büyük ihanet!! Benim fikrimi sorarsan demekki adam seni aldatıyorki çok rahat konuşuyor ...Merhabalar,
Genelde sorunum olunca yazıyorum buraya..Umarım bundan sonra da hiç yazmam ‘sorun’ başlıklı.
Yaklaşık 4 senedır evliyim.Eşim tipik bir oğlak Burcu,egoist,kendını begenmiş bir tip.İyi kötü günlerimiz oldu bu güne kadar kah ben alttan aldım kah o.
1 mayıs günü yaşadıklarımızın arttan alınır bir tarafı yoktu maalesef.
Kardeşlerim,ablam ve eşi,biz.o gün piknige gittik.o gün eşimde bir gariplik telefon sürekli elinde,muhabbetten kopuk.İşkilletim hiç huyu olmadıgı ıcın.Akşamında eniştem ve kendısı arabayı işyerıne bırakalım dedıler,bizim oralar pek tekın olmayan bir mühit,ve arabamızda biraz gösterişli.Başına birşey gelebilir dediler.OK dedim.gttiler,yarım saat sonra geldıler.Eşim banyoya girdi.Bu arada telefonuna baktım kapatmış,hiç kapatmazdı daha önce.açtım,pin kodunu falan biliyordum zaten.
Iş yerınden bır arkadasından mesaj geliyor;
-Müsaitmisin
-evet
-çıplak kadın resmi
-çok iyiymiş bu
-bu benım oğlum
-baska yokmu
-baska bir resım daha
-kaybetme bunu arıycam ( eşim )
Bu yazısmayı görüyorum.elim ayagım titriyor,kardeşlerimde bızde o gece.Eşim banyodayken giriyorum banyoya mesajları gösteriyorum.
Ne var bunda diyor,susuyorum.uyuyamıyorum tüm gece.Sabah kalkıp diyorumki ‘ siz akşam nereye gittiniz ‘
Nereye gideceğiz diyor bagırıyor.ne var bunda neden kendını üzüyorsun.ben senın o mesajları görebileceğini düşünmüyormuydum sanki.abartıyorsun.
Susuyorum,kızlar evde çünkü.işe gidiyor eşimde.akşam patronuna mesaj atıyorum abi bugün Iş var mı diye? Var ne oldu diyor.Durumu anlatıyorum.
Bu arada eşim ıkı sene once bır hat almıstı kendıne patron kullanıyor demişti.onuda sordum patronuna böyle bişeyden haberi yok.ü
Eve geliyorum eşim evde,kıyametı koparıyorum.hiç birşeye mantıklı bir açıklaması yok.yapmadım diyip duruyor sadece.valizimi topluyorum bırakmıyor benı,ertesi sabah oluyor çıkıyorum evden gidiyorum.
Ailesıne söyledım.yapmaz dıyorlar.ama elle tutulur bir açıklama istiyorum sadece.
Dün eve döndüm artık,duramadım bir gün orda iki gün orada.aileme söylemedım,böyle bişeyi duysunlar istemedim.dün geldım yıne kavga ettık.ailesı geldı yıne arayı bulmak ıcın.
Çok seviyorum ama bir o kadarda nefret ediyorum.Elimde kanıt delil yok kadınlarla görüştüğüne dair.Ne yapmam lazım kafam o kadar karışıkki.Yıkmalımıyım bu yuvayı,yoksa susmalımıyım bilmiyorum.
arkadaslar tv de fuhus reklami olursa .(cola cola nin yeni reklami gibi) daha cook erkek karisini aldatir ciplak resim gonderir .ne bicim bir reklam yaa tiksindim midem bulandi.cocuklarin herkezin gozu onunde tiksindirici seyler yapiyorlar insanlari kiskirtiyolar iste.bu gayet acik.o kizlarin oyle popo sallamasina ne dersin resmen erkekleri kiskirtmak fuhusa on ayak baska ne olur bunun adi guya cola reklami. bence hic alakasi yok kolaylaO mesaj yetmezmi ?hala kanıt arıyorsun ...kendin bilirsin ama bence kadınla beraber olup olmaması önemli değil ama o mesaj en büyük ihanet!! Benim fikrimi sorarsan demekki adam seni aldatıyorki çok rahat konuşuyor ...
Ay ona bende çok sinir oldum valla ben bayan olarak ordaki bayanlar dikkatimi çekti erkekleri düşünemiyorum bile ....arkadaslar tv de fuhus reklami olursa .(cola cola nin yeni reklami gibi) daha cook erkek karisini aldatir ciplak resim gonderir .ne bicim bir reklam yaa tiksindim midem bulandi.cocuklarin herkezin gozu onunde tiksindirici seyler yapiyorlar insanlari kiskirtiyolar iste.bu gayet acik.o kizlarin oyle popo sallamasina ne dersin resmen erkekleri kiskirtmak fuhusa on ayak baska ne olur bunun adi guya cola reklami. bence hic alakasi yok kolayla
o coca cola reklamı cok sacma bişi aynen canım katılıyorum; coc colayla alakası yokarkadaslar tv de fuhus reklami olursa .(cola cola nin yeni reklami gibi) daha cook erkek karisini aldatir ciplak resim gonderir .ne bicim bir reklam yaa tiksindim midem bulandi.cocuklarin herkezin gozu onunde tiksindirici seyler yapiyorlar insanlari kiskirtiyolar iste.bu gayet acik.o kizlarin oyle popo sallamasina ne dersin resmen erkekleri kiskirtmak fuhusa on ayak baska ne olur bunun adi guya cola reklami. bence hic alakasi yok kolayla
arkadaslar COOOK KIRILDIMM INANIN.esim olacak o adama . bana soylediklerine cook icerledim .ben bunu haketmiyorum ya. bana dediki:yediklerin burnundan gelsin damarlarindam ciksin kanser etsin dedi bana sizce seven es ya da bir inssan bi baskasina kaser olsun diye beddua eder mi ? KANSER UZAKDAN NE OLARAK ALGILANIYOR ACABA..esim trafindan .. cook uzuluyorum ya cook ..o coca cola reklamı cok sacma bişi aynen canım katılıyorum; coc colayla alakası yok
yok artık tövbe tövbe ya denir mi hiç öyle şey ,çook ayıp etmiş ya ama üzülmemeye calısınarkadaslar COOOK KIRILDIMM INANIN.esim olacak o adama . bana soylediklerine cook icerledim .ben bunu haketmiyorum ya. bana dediki:yediklerin burnundan gelsin damarlarindam ciksin kanser etsin dedi bana sizce seven es ya da bir inssan bi baskasina kaser olsun diye beddua eder mi ? KANSER UZAKDAN NE OLARAK ALGILANIYOR ACABA..esim trafindan .. cook uzuluyorum ya cook ..