KOnuyu anlayamadım ile, eşşek olsa ben çocuklu bir kadınla evleniyorum çocuk beni sevecek mi, geçinebilecek miyiz aynı evde nasıl olacak diye çocukla bir tanışır bakar. Tersi de geçerli anne/baba karşı tarafı çocuğuna tanıtmalı, nasıl anlaştıklarına bakmalı , tutarsa öyle evlenmeli. Bu adam asosyal ve sorumsuz bir insan, aynı eve girmiş bunca zamandır oğlunuzla hiçbir iletişim kurmamış

Çocuğum zor, erkek şu bu diye bahaneler uydurmayın, iletişim kurmak isteyen her türlü çaba koyar ve en azından diyalog kurardı. Yukarda da yazmışlar adamda hiçbir babalık vasfı yok, kendi kızıyla iletişimi yok kızını çanta gibi taşıyor eve götürüyor ancak. Böyle sorumsuz bir tipin neresini sevdiniz

Adamın eksikliğinin faturasını o kıza kesmeniz ayrıca fiyasko, o kızın ne suçu günahı var??Siz yetişkinsiniz,o garip çocuğu nasıl anlaşmazlığınıza alet ediyorsunuz?? 2 taraf da fiyasko, bu evlilik toptan fiyasko kusura bakmayın sadece 2 çocuğa acıdım. O garip oğlancık adam laf sokacak mı, bağıracak mı ters davranacak mı diye odasında büzüşüp oturur ancak yazık değil mi ona? Şöyle berbat bir tip için o çocuğun psikolojisini mi kurban edeceksiniz??