• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım yada????

Altyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
54
32
3
32
Herkese merhaba. Evleneli 1 seneyi geçiyor, 2 aylık bebeğim var. Evlendiğimden beri hiç mutlu değilim. Ekonomik anlaşmazsızlıklar, haksızlıklar beni çok yordu. Kocamla severek evlendik beni çok seviyor ama bi okadarda kaba. Ailesinden aldığı terbiyesi böyle. Zaten yanğından mal kaçırır gibi durduk yere evlendirdi bizi kayınvalidem (bahanesi bir an önce düğün yapmak, evladının mürvetini görmek istiyormuş). Ama evlendik evleneli kendi kazandığım paramı bile istediğim gibi harcayamız oldum. Çok iyi bir yerde çalışmama rağmen yoksul duruma düşmüştüm. Çünkü eşim annesine çok düşkün olduğu için hem kendi kazandığı, hem benim kazandığım parayı annesine gönderiyordu, nedeni annesi geçinemiyorum, kazancım çok az diye zavallı birisiymiş gibi konuşunca eşimde duramıyor hemen inanıyor paraları ona veriyordu. İkimizde başka şehirde çalıştığımız için kirada oturuyorduk. Bebğim doğduktan sonra kayınvalidemle 2 kez çok büyük kavga ettik. Evi terk ederek annemlere döndüm, boşanmak istiyorum ama eşim kabul etmiyor. 1 aydır annemlerdeyim. Eşim bütün şartlarımı kabul etmiş durumda, fakat ben yinede barışmak istemiyorm, çünkü soğudum artık, öte yandan unuturum bi şans daha vereyim diyorum. Annem desen bana destek çıkıyor ama, diğer taraftanda eziyor. Hatalarımı yüzüme vurarak kalbimi kırıyor. Kiminle konuşup dertleşeceğimi bilmiyorum. Bunaldım çok kötüyüm. Yazıp rahatlamak istedim. Okuduğunuz için teşekkürler...

Insallah hakkinda hayirlisi olur eger kararsizsan bir sans daha ver bak duruma ama bu arada hamile filan kalmamaya dikkat et. Baktin hâlâ eskisi gibi o zaman net bir sekilde ayrilirsin. Şu kayimvalideye para meselesini de hallet kadin 2 maasla daha da doymuyor mu Allah gozunu doyursun. Zaten boyleleri oglumu dusunuyorum ayagina sömüruyor kimse kusura bakmasin herkes anne degil.

Teşekkür ederim tavsiyen için. Şu sn birirnin desteğine okadar çok ihtiyacım var ki. Allah razı olsun...

Soğuduktan sonra dönmek çok zor,iyi bilirim.
Madem geliriniz iyi boşanıp ayrı eve çıkın,bebeğinize de bakıcı tutun.
Yeni hayatınızı kurun bence.

eşinizi seviyorsanız evliliğinize bir şans daha verebilirsiniz. ailelerden uzak bir yerde hayatınızı kurun, eşiniz görüşmek isterse görüşsün annesiyle. bütün şartlarınızı kabul ettiğine göre paranızı götürüp annesine vermeyecektir.

Şartlar geçici olarak değişir ama çok çok mutlu olacağınızı düşünmüyorum. O kv peşinizi bırakmayabilir.

bu tam olarak nasıl oluyo.

ben boşanmak istiyorum.
ben istemiyorum.
peki, tamam madem.
Bana da olağanüstü bi konuşma gibi geliyo bu.. biri boşanmak istiyosa boşanır çift taraflı ortak karar şart değil.. şahsen ben boşanmak istiyorum bile demeden gidip direk dava açmıştım.. İlk 1-2 davada ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum falan dedi karşı taraf.. 3. mahkemede ben kararlı olunca bitti gitti ;)

O verdiği sözler birkaç ay tutulacaktır en fazla.Sonrası yine eskiye dönüş.Annesine,kendi sorumlu olduğu çekirdek ailesini,sizin deyiminizle fakir duruma düşürecek kadar düşkün erkek,bundan sihirli değnek değmiş gibi bir anda vazgeçer mi?

Bazen ayrılıklarda kararlar bir süre sonra kararsızlığa dönüşebilir nedeni düzelme olasılığı olması da olabilir kendini kandırmak da olabilir.İyi düşünün sizi çok mutlu bir hayatta beklemiyor açıkçası;eğer nedenler çok keskin şeyler değilse bir şans verilmeli....

bi de tamam kendi kazandığını gönderiyodu, sizin kazandığınızı nasıl gönderiyodu anlamadım.

hayatım eşin hata yapmış tamam ama düzelmiycek hatalar değil bunlar.Kumar,gece hayatı şiddet vs.yoksa haksızlık etme eşine dön biraz yapıcı ol senin bir evladın var yahu.şartlarını söyle egırlığını koy ve evine dön.

Bana da olağanüstü bi konuşma gibi geliyo bu.. biri boşanmak istiyosa boşanır çift taraflı ortak karar şart değil.. şahsen ben boşanmak istiyorum bile demeden gidip direk dava açmıştım.. İlk 1-2 davada ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum falan dedi karşı taraf.. 3. mahkemede ben kararlı olunca bitti gitti :KK66:

Doğru söylüyorsunuz, fakat ortada bi çocuk var. Bebeğim için bir şans veriyim diyorum. Baba sevgisinden mahrum bırakmak istemiyorum

Adam biraz daha para tırtıklayayım diye boşanmak istemiyor Eyy Altyn:KK53:

Doğru söylüyorsunuz, fakat ortada bi çocuk var. Bebeğim için bir şans veriyim diyorum. Baba sevgisinden mahrum bırakmak istemiyorum
O zaman boşanmak istemiyorsunuz aslında böyle deseniz daha farklı yaklaşılırdı.. Şans vermeye değinecek olursam bence durumunuz düzelebilecek bi durum ama eşinizin istikrarı önemli güveniyorsanız şans verin derim..

Hem iyi bir kurumda calısıp para kazanıp hem yoksul durumuna dusmussunuz, esınız hem kendı hem sızın maasınızı annesine gonderıyormus. Iyı de sız bosandanız su an tek basınıza daha rahat konumda yasarsınız boyle sey olabılır mı? Sızınle aılesıne daha fazla para gonderebılmek ıcın mı evlendı?

Şartlar geçici olarak değişir ama çok çok mutlu olacağınızı düşünmüyorum. O kv peşinizi bırakmayabilir.

Kv bebeğimi bile benden koparıcaktı az kalsın. Durum şöyle ben kv evine gittim bir aylığına. bebek daha küçük yardım eder diye. Baktım kv bebeğe kendi istediği gibi bakıyor, benim isteyip istemediğin şeyler umrunda bile değil. Bir keresinde kendisi söyledi naparsan yap ben kendi istediğin gibi yetiştiririm bebeği diye. Hop orda dur dedim ve bir bahana ile annemi görüp gelicem diye kandırıp kaçtım evden. Kandırmasam bebeğimi alıp beni kapı dışarı ederse naparım diye korktum. Hiç tanımadığım şehirdeydık çünkü.

sartlarini net belirle ve degistigin an bir dk durmam de. bir sansi hakediyor bencede esin.
benim esim maaslarimizi ailesine yollayarak bizi muhtac edecek, buna bastan izin vermemeliydiniz. zor durumdaysa aylik mutfak ihtiyacina yardim edin.

Back
X