- 30 Kasım 2017
- 54
- 32
- 3
- 32
Herkese merhaba. Evleneli 1 seneyi geçiyor, 2 aylık bebeğim var. Evlendiğimden beri hiç mutlu değilim. Ekonomik anlaşmazsızlıklar, haksızlıklar beni çok yordu. Kocamla severek evlendik beni çok seviyor ama bi okadarda kaba. Ailesinden aldığı terbiyesi böyle. Zaten yanğından mal kaçırır gibi durduk yere evlendirdi bizi kayınvalidem (bahanesi bir an önce düğün yapmak, evladının mürvetini görmek istiyormuş). Ama evlendik evleneli kendi kazandığım paramı bile istediğim gibi harcayamız oldum. Çok iyi bir yerde çalışmama rağmen yoksul duruma düşmüştüm. Çünkü eşim annesine çok düşkün olduğu için hem kendi kazandığı, hem benim kazandığım parayı annesine gönderiyordu, nedeni annesi geçinemiyorum, kazancım çok az diye zavallı birisiymiş gibi konuşunca eşimde duramıyor hemen inanıyor paraları ona veriyordu. İkimizde başka şehirde çalıştığımız için kirada oturuyorduk. Bebğim doğduktan sonra kayınvalidemle 2 kez çok büyük kavga ettik. Evi terk ederek annemlere döndüm, boşanmak istiyorum ama eşim kabul etmiyor. 1 aydır annemlerdeyim. Eşim bütün şartlarımı kabul etmiş durumda, fakat ben yinede barışmak istemiyorm, çünkü soğudum artık, öte yandan unuturum bi şans daha vereyim diyorum. Annem desen bana destek çıkıyor ama, diğer taraftanda eziyor. Hatalarımı yüzüme vurarak kalbimi kırıyor. Kiminle konuşup dertleşeceğimi bilmiyorum. Bunaldım çok kötüyüm. Yazıp rahatlamak istedim. Okuduğunuz için teşekkürler...