• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım yada????

bana bazen eşim annesine para gönderiyor konuları fazla ütopik geliyor

gelirler ve gönderilen parayı aşağı yukarı yazsanız

annenin hiç geliri olmasa bile ev kirası ve mutfak masrafı gönderilir

siz ama annesinin geliri var da yetmiyor diye ağlıyor gibi yazmışsınız

bu durumda bence 500 gönderilir örneğin mutfak masrafı olsun diye

tek bir anne var ise bu dediğim tabii

bu durumda da iyi geliri olan, iki kişi çalışan bir aileye bu miktar koymaz

hem kendi maaşını hem benim maaşımı veriyor deyince anneye 5000 veriliyor her ay gibi bir anlam çıkıyor

anne ne yapıyor o parayı

çalışan koca adam da o paranın hepsini annesine gönderirse evine bebeğine para kalmayacağını bilmiyor mu

şu meblağları bir yazın da ona göre yorum yapalım en sağlıklısı

Hem iyi bir kurumda calısıp para kazanıp hem yoksul durumuna dusmussunuz, esınız hem kendı hem sızın maasınızı annesine gonderıyormus. Iyı de sız bosandanız su an tek basınıza daha rahat konumda yasarsınız boyle sey olabılır mı? Sızınle aılesıne daha fazla para gonderebılmek ıcın mı evlendı?

Bende anlamadım ki. Ama kv konuştursan bana söylüyor para içinmi gelin geldin diye, halbuki ben.kendi hakkımı talep ediyorum. En çokta bu üzüyor işte

Kv bebeğimi bile benden koparıcaktı az kalsın. Durum şöyle ben kv evine gittim bir aylığına. bebek daha küçük yardım eder diye. Baktım kv bebeğe kendi istediği gibi bakıyor, benim isteyip istemediğin şeyler umrunda bile değil. Bir keresinde kendisi söyledi naparsan yap ben kendi istediğin gibi yetiştiririm bebeği diye. Hop orda dur dedim ve bir bahana ile annemi görüp gelicem diye kandırıp kaçtım evden. Kandırmasam bebeğimi alıp beni kapı dışarı ederse naparım diye korktum. Hiç tanımadığım şehirdeydık çünkü.
Onu yapamaz canım o derece sıkıntı varsa hiç dönme zaten.

Ne salak erkekler var şu yeryüzünde inanılır gibi değil..

Eşine ne şartlar sundun kabul etti?

Öncelikle dönersen sakın eşine maaşının kontrolünü tekrar verme. Eşin akılsızın teki çünkü.
Ben eşime maaş kartımı veririm ama o kontrol etsin diye değil alınacak bir şey varsa alsın diye. Sonra yine o kart bana geri gelir. Tamamen ona vermem.

Kv denen açgözlüye para gömeceğine çocuğun için birikim yap. İlk işin çocuk için hesap açtırmak ve maaşından otomatik talimat vermek olsun. Gerisini de at kenara. Sizi yoksulluğa mecbur eden akılsız eşin baksın tek maaşla size.

Soğuyunca nasıl devam eder bilemem. Zor olacağı kesin. Kesin boşanmak istiyorsan da kimseyi dinleme. Annenle rahat değilsen ayrı ev tut..

sartlarini net belirle ve degistigin an bir dk durmam de. bir sansi hakediyor bencede esin.
benim esim maaslarimizi ailesine yollayarak bizi muhtac edecek, buna bastan izin vermemeliydiniz. zor durumdaysa aylik mutfak ihtiyacina yardim edin.

Zor durumda değil yalan söylüyor biliyorum ben, ama eşim inanıyor ısrarla. Ben tam 1 sene salak gibi maaşımı aldığım gibi eşime veriyodum

Zor durumda değil yalan söylüyor biliyorum ben, ama eşim inanıyor ısrarla. Ben tam 1 sene salak gibi maaşımı aldığım gibi eşime veriyodum

Canım kartın ondaysa iptal et, kendıne yenı kart cıkart hemen burdan basla, ne yaparsan yap kendı maasın kendı kartının kontrolu sende olsun

bana bazen eşim annesine para gönderiyor konuları fazla ütopik geliyor

gelirler ve gönderilen parayı aşağı yukarı yazsanız

annenin hiç geliri olmasa bile ev kirası ve mutfak masrafı gönderilir

siz ama annesinin geliri var da yetmiyor diye ağlıyor gibi yazmışsınız

bu durumda bence 500 gönderilir örneğin mutfak masrafı olsun diye

tek bir anne var ise bu dediğim tabii

bu durumda da iyi geliri olan, iki kişi çalışan bir aileye bu miktar koymaz

hem kendi maaşını hem benim maaşımı veriyor deyince anneye 5000 veriliyor her ay gibi bir anlam çıkıyor

anne ne yapıyor o parayı

çalışan koca adam da o paranın hepsini annesine gönderirse evine bebeğine para kalmayacağını bilmiyor mu

şu meblağları bir yazın da ona göre yorum yapalım en sağlıklısı

Eşim bize lazm olan harcamaları en aza indirerek para bırakıyor eve tabi. Biz bütün masraflar için 100 dolar ayırıyorsa, annesine giden parada 1000 dolar. Düşünebiliyormusunuz???? Üstelik bu para bileyetmiyor ona. Eşim gözü kör ne derse inanıyor veriyor bizim rıskımızı ona

Eşim bize lazm olan harcamaları en aza indirerek para bırakıyor eve tabi. Biz bütün masraflar için 100 dolar ayırıyorsa, annesine giden parada 1000 dolar. Düşünebiliyormusunuz???? Üstelik bu para bileyetmiyor ona. Eşim gözü kör ne derse inanıyor veriyor bizim rıskımızı ona

tamam da kadın ne yapıyor pararyı

yani ne diyor da yetmiyor

o zaman size de yetmesin kalan para

bebeğin bezi bitince

akşam evde yiyecek bir şey olmayınca ne yapıyor bu adam

verdiğiniz örnek 10 kat

yani eve giren paranın onda biri size kalanı anneye olağan şartlarda verilmez

gerekçesi ne

ona neden para yetmiyor

söylediği yalan ne cidden merak ettim

yani bir anne nasıl bir yalan ile parası olmadığına oğlunu ikna eder ki

evliliğiniz bir şansı daha hak ediyor gibi geldi bana. ama bir araya gelmeden önce herşeyi netleştirin oda sende nelerden mutlu olduğunuzu nelerden kırıldığınızı netleştirin ikinizde birbirinize sözler verin ve sözlerinize sadık kalacağınıza yemin edin. ve bir araya geldikten sonra asla eskileri açmayın. tartışma sırasında bile tekrar eskiye dönmeyin. konularınız güncel olsun.

Kv bebeğimi bile benden koparıcaktı az kalsın. Durum şöyle ben kv evine gittim bir aylığına. bebek daha küçük yardım eder diye. Baktım kv bebeğe kendi istediği gibi bakıyor, benim isteyip istemediğin şeyler umrunda bile değil. Bir keresinde kendisi söyledi naparsan yap ben kendi istediğin gibi yetiştiririm bebeği diye. Hop orda dur dedim ve bir bahana ile annemi görüp gelicem diye kandırıp kaçtım evden. Kandırmasam bebeğimi alıp beni kapı dışarı ederse naparım diye korktum. Hiç tanımadığım şehirdeydık çünkü.
Ne münasebet.Sıkıysa yapsın öyle bişey.Polisle kapısına dayan bakayım noluyor.Bir de şikayet edersin çocuğu alıkoyduğu için.Kolay değil o işler.Korkmayın böyle şeylerden.

söylediği yalan ne cidden merak ettim

yani bir anne nasıl bir yalan ile parası olmadığına oğlunu ikna eder ki

İşte annesi telefonda oğlu ile konuştuğunda böyle zavallı biri gibi masum masum konuşuyor, çok iyi rol yapıyor bildiğin, eşimde inanıyor acıyor kıyamıyor anneciğine

Ne münasebet.Sıkıysa yapsın öyle bişey.Polisle kapısına dayan bakayım noluyor.Bir de şikayet edersin çocuğu alıkoyduğu için.Kolay değil o işler.Korkmayın böyle şeylerden.

Polise şikayet edebilirdim öyle bir şey olursa, ama elaleme rezil olmak komşuların ağzına sakız olmak istemedim. Bu yaşıma kadar kavgasız gürültüsüsz yaşadığım için karanlık gibi beldi polisi bulaştırmak

İşte annesi telefonda oğlu ile konuştuğunda böyle zavallı biri gibi masum masum konuşuyor, çok iyi rol yapıyor bildiğin, eşimde inanıyor acıyor kıyamıyor anneciğine

bunu anladım da parayı ne için istiyor

yani şimdi benim kv evde oturan bir kadın

para nereye lazım olur

mutfak masrafı faturalar

bir de sağlık olabilir

giyim kuşam vs vs ne kadar alabilir ki

ya da eşimden 1000 tl ver manto alacağım dese anne sen deli misin der

keza annem de bunun dışında bir harcama yapmaz, yapamaz zira yaşam biçimi bunlardan fazlasını kaldırmaz

diyelim bizimkiler yaşlı sizin kv genç

botoks yaptıracağım oğlum para mı diyor

fransa turu var arakadaşlar gidiyor bana para mı diyor

normal bir ev geçimine ne kadar para harcanabilir ki

Polise şikayet edebilirdim öyle bir şey olursa, ama elaleme rezil olmak komşuların ağzına sakız olmak istemedim. Bu yaşıma kadar kavgasız gürültüsüsz yaşadığım için karanlık gibi beldi polisi bulaştırmak
Çocuğu alacak olsa biri,elalemi gözüm görmez benim.Senin de görmezdi.Senin değil onların rezilliği olurdu ayrıca.

birak anneyi esimin durumu iyiyse esime bile vermem maasimi. evet hayat musterek ihtiyac halinde her seyim feda.
su soze de inaniyorum, tavsiye ederim borc yigidin kamcisidir.

Bu kadar çabuk pes etmeyin evlilik bu çatlaklar varsa biraz onarmaya çalışın hemencecik çöpe atma yoluna gitmeyin zaten 1-2 senede evlilik anca oturur umarım hayırlısı olur hakkınızda.

Herkese merhaba. Evleneli 1 seneyi geçiyor, 2 aylık bebeğim var. Evlendiğimden beri hiç mutlu değilim. Ekonomik anlaşmazsızlıklar, haksızlıklar beni çok yordu. Kocamla severek evlendik beni çok seviyor ama bi okadarda kaba. Ailesinden aldığı terbiyesi böyle. Zaten yanğından mal kaçırır gibi durduk yere evlendirdi bizi kayınvalidem (bahanesi bir an önce düğün yapmak, evladının mürvetini görmek istiyormuş). Ama evlendik evleneli kendi kazandığım paramı bile istediğim gibi harcayamız oldum. Çok iyi bir yerde çalışmama rağmen yoksul duruma düşmüştüm. Çünkü eşim annesine çok düşkün olduğu için hem kendi kazandığı, hem benim kazandığım parayı annesine gönderiyordu, nedeni annesi geçinemiyorum, kazancım çok az diye zavallı birisiymiş gibi konuşunca eşimde duramıyor hemen inanıyor paraları ona veriyordu. İkimizde başka şehirde çalıştığımız için kirada oturuyorduk. Bebğim doğduktan sonra kayınvalidemle 2 kez çok büyük kavga ettik. Evi terk ederek annemlere döndüm, boşanmak istiyorum ama eşim kabul etmiyor. 1 aydır annemlerdeyim. Eşim bütün şartlarımı kabul etmiş durumda, fakat ben yinede barışmak istemiyorm, çünkü soğudum artık, öte yandan unuturum bi şans daha vereyim diyorum. Annem desen bana destek çıkıyor ama, diğer taraftanda eziyor. Hatalarımı yüzüme vurarak kalbimi kırıyor. Kiminle konuşup dertleşeceğimi bilmiyorum. Bunaldım çok kötüyüm. Yazıp rahatlamak istedim. Okuduğunuz için teşekkürler...
Denenmişin denemesi
Olmaz ama sizin evladınız var
İleride keske deneseydim dememek için bir sans verebilirsin eşine

Esini sen tanirsin.
Degisecegine ihtimal veriyorsan ve sevgin bitmediyse bir sans ver derim.

Aksi ise bosan

Kolay değil boşanmak eşin anlamış hatasını. Soğuma, ısın ki evliliğin yoluna girsin. Yeni evliliklerde olur böyle şeyler.

Back
X