boşanmalı mıyım yoksa psikoloğamı gitmeliyim?

Birlikte psikolojik destek alın, yok hayır hala aynı biçimde birbirinize karşı tahammülsüzseniz o halde yapacak bir şey kalmamış demektir. Bu arada hakaret etmeden tartışsanız daha iyi olur.

Sizin iliskide psikolojik bir problem yok. Eve yeni gelen üyeye adapte olamama sorumluluğunu almak için denge tutturulamamis eğer ev işlerine yetisemiyorsaniz 2 haftada bir ek yardım alın komşu arkadaş gundelikci vs. Çocuga belli bir programa sokun bir kahve yapıp oturun ve bir kağıda bu evlilikte ne hissettiğiniz yazın ve ne beklediğinizi ve birbirinize bakmayın ve sonra içerisinden seçin önemli olanları ve liste yapın her hafta 2 hedefi geliştirin karsilikli

Allahım noluyo bu kadınlara. Erkeğe şiddete hayır! Ayrıca lütfen tartışmaları başlatırken hakaret etmeyiniz. Bakın haklıymışsınz ama hakaret ve o itme kakmalar yüzünden eşiniz haklı malesef

Pardon ama esiniz bebegi almis 3 saat disarida vakit gecirmisler.
Kullanmis oldugunuz saygisiz kelimelere karsilik vermemis..
Esinizin anlattiginiz kadar kotu bir es oldugunu dusunmedim ben.
Siz evin veya bebegin sorunluluklarindan bunalmis olabilir misiniz?

Ben senin çok bunaldigini düşündüm. Bebek, ev işi...Bende üstüme sorumluluk yüklenince çok geriliyorum. Ama psikoloğa gitmeyi düşünebilirsin.

Ya valla bilmiyorum da kızım 34 aylık daha bir gün bile eşim kızımı alıp 3 saat beni yalnız bırakmadı. Ben mi anormalim insanlar mı bilemedim

Benim eşim 2,5 yaşındaki oğlumu toplamda 3 saat parka götürmedi, aynı gün hem park hem alışveriş erkekler için çok zor. Onun yaptıklarını övüp ,teşekkur edip daha. Da gaza getirin , tersleyip sürekli bişeyler istemeyin. çocukla uğraşmak zor,ama kocanız tamamen ilgisiz bir adam değil, bu kadar abartmayın.

Ben sizi haksız buldum
Çocuğu 3 saat parkta oyalaması ardından alışverişe gitmesi size yardım sayılır
Bana yardım etmiyor diyemezsiniz
Söyledikleriniz de çok ağır sözler
Bu sözlere rağmen onun size kötü sözler söylememesi de çok olumlu
Bence iyi bir eşiniz var

moralim çok bozuk neden böyle yapıyorum bilmiyorum sonradan çok pisman oluyorum söylediğim sözlerden ve davranışlarımdan kendimden nefret ediyorum.çok kötüyüm ya gerçekten babam gibi davranıyorum aynen ve ben hiç böyle olmak istemiyorum.Özür dilesem ne çare artık beni nasıl sevsin bu kadar şey yaşadı hiç haketmeden normal bir evlilik olur mu artık.kendi ellerimle mahvettim içim mutsuz bi kere benim ufacık şeyleri büyüttükçe büyüttüm.bide eve gelme diye mesaj attım anlaşmalı boşanma için sen başvur ben çocukla uğraşamam dedim.nasıl düzelteceğimi bilmiyorum hep böyle oluyo çok pişman oluyorum kendi kendime sözler veriyorum ama bi dahakine dahada kötü hale sokuyorum napıcam hiç bilmiyorum ayrılmak istemiyorum seviyorum ama o artık beni nasıl severki düzelirmi ki

ne tavsiye edersiniz bende çok pişman oluyorum böyle yaptığımda ama engel olamıyorum kendime.bütün bunlardan sonra napmam gerekir

bu nasıl konuşma böylee

sizin söylediğinizi eşiniz size söyle nasıl olursunuz?
birde annesine küfür ediyorsunuz. eşinizin annesi homurdanıyorsa sizin anneniz ne yapıyor?
ister istemez soruyorum?
ne kendime ettiririm ,ne başkasına ederimm

bence önce bunu düşün bir ,,bu sorununu çözdün mü
diğer sorunlarını ,çok çabuk çözersin

ne tavsiye edersiniz bende çok pişman oluyorum böyle yaptığımda ama engel olamıyorum kendime.bütün bunlardan sonra napmam gerekir

Tavsiyem şu kesinlikle hakaret ,küfür etmeyin
O da kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor
Kızsanız bile incitmeden konuşun
Tabi ki kavga da olur kızabilirsiniz de ama kullandığınız kelimelere dikkat etmelisiniz
Çok şanslısınız ki size sizin gibi karşılık vermiyor ..
Sizin kadar o da yoruluyor
Daha fazla veya farklı yardım istiyorsanız konuşun ama güzellikle
Çok sinirliyseniz ve bu yorgunluktan kaynaklanıyorsa ev işlerine yardımcı tutun imkanınız varsa yoksa bazı işler de kalsın
Ailenizden alabiliyorsanız destek alın
Çocuk büyütmek zordur ,yorucudur

Sizin önce kendinizi düzeltmeye ihtiyacınız var. Sevgi tüketilebilir olduğu kadar yeniden aşılanabilir bir şeydir de, yeter ki iyice tiksinti uyandıracak hallere sokmayın birbirinizi. Zaten özür dilemeniz yönünde bir yorum yapmadım dikkat ederseniz; duygularınızı açmanız ve "Ben dili" ile konuşmanız üzerine bir örnek verdim.

Yoruluyorsunuz, 16 aylık bebişle uğraşıyor, ev işlerine yetişmeye çalışıyor bir de eşinizin "Şunu şuradan al, şunları niye yıkamadın" gibi teşekkürsüz davranışlarıyla inciniyorsunuz. İnanın fevri ve yer yer kaba konuşmalarınızı anlayabilirim, ama iş sürekli küfre gidiyorsa, karşı tarafa da size küfür etme izni vermiş olursunuz. Önce kendi saygınlığınızı geri kazanmak adına kendinizi düzeltmelisiniz, şartlar ne kadar zorlayıcı olursa olsun.

Biraz sessiz kalın. Sonra da terapi işini söyleyin. "Ayrılırsak, bir kurtarma ihtimaliyle niçin terapiyi denemedik diye kendimi de seni de suçlamak istemiyorum, bazı davranışlarla öfkeye itildiğimi düşünüyorum, belki de bazı şeyleri birbirimize doğru izah edemediğimiz için bu durumdayız." gibisinden konuşun bari de net geri adım olarak görünmesin, uzlaşı gibi görünsün durum. Terapiye gidince de dökülürsünüz artık karşılıklı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…