Boşanmalı mıyım zorluyor muyum

Haklı olmak gibi bir niyetim yok zaten ama derdim şu olmuş çocuk bunlar bir tane daha düşünüyorum ondan sonra düzelir mi tarzı bir soru sormuyorum ki ben olmuş var olan çocuğa neden varlar denilmesi zoruma gidiyor biliyorum tüm hayatım boyunca bu soruya maruz kalıcam ama bende ki kendimi değil çocuklarımı savunma mekanizması

Arkana bakmadan kaç canım bu dengesizden

Her kavgada ailenizin yanına mı gidiyorsunuz? Eğer öyleyse bu adam birşeyler karıştırıyor gibi geldi şu ana bana. Sizi evden gönderip rahat rahat takılıyor, giyecek temiz donu, dolapta hazır yemeği kalmayınca '' Ben seni seviyom, özür dilerim. Dön geri. ''.

Burada acilan her konuya bu soru soruluyor yukarida bir arkadasta belirtti
Bunu cocuklariniza neden varlar olarak algilamaniz yanlis

Tam tersi kisiler cocuklara uzuldugu icin yaziyor.Herkesin tecrubesi gulluk gulistanlik olmuyor bu hayatta

Mesela bosanmis aile cocugu olup hayatinda zorlu evrelerden gecmis bir uye annem keske beni yapmasaymis zorlu oldu hersey bakisiyla yazar,mutlu olan amannn bosan kendin buyutursun diye yazar
Neyse ben sizin birkac yil daha ayrilacaginiz gorusunde degilim Bgn cok ofkelenmis cok sinirlenmissiniz ama sakinlesince buraz daha bekleyeceginizi dusunuyorum
Bu surecte esi ikna edip uzman yardimi alarak daha saglikli devam etmenizi oneririm

Yok gidemem çalışıyorum çünkü

Ailem başka bir şehirde

Keşke bunları karşı taraf da düşünse. O zaman sıkıntı kalmazdı hiç. Olldu, herşeyi kadın düşünsün, paşamlara iş kalmasın hiç. Adamın iki lafından biri boşanmakmış zaten, biz deyince mi kabahat oluyor?

Kendi ayaklarının üzerinde duran bir kadın neden bu adamı çeker anlamam...

Aile büyüklerinden birisi, ya senin baban yada esinin babasi esini karsisina alip ciddi bir konusma yapsin! Derdi neymis...
babniz: „eger bir daha bosanma kelimesini duyacak olursam senin bizi aramana firsat vermeden gelir kizimi alirim birdahada yüzünü göremezsin“ gibi konussun gözünü korkutsun biraz.
Evlilik bu cocuk oyuncagi degil, bosanma Kelimesi durmadan agıza alinacak bir kelime degil...

O vakit o mu ayrılıyor evden? Öteki türlüsü zor ya, bu raddeye gelip aynı evde durmak.
Yok o da gidemez onun için de durum aynı ailesi başka şehirde ama şu an ben korona sebebiyle ve erken Doğum riskimden dolayı ailemin yanına geldim aslına bakarsanız bu da ayrı bir mesele şu an riskimden dolayı hareketsiz yatıyorum zoruma giden bir meselede bu bana bu halde bu lafı edebilmiş olması

Siz hiç kendinize sıkıntı etmeyin, kafanızı boş tutmaya bakın. Çok zor biliyorum ama sağlığınız için yapmalısınız. Nerde geziyorsa gezsin, ne yapıyorsa yapsın, boşanıyor mu, boşanmıyor mu, pişman oluyor mu olmuyor mu ilgilenmeyin bunlarla. Sadece çocuk için iletişime geçin. Madem öyle, yerini haddini bilsin. Durumunuz yeterince hassas, bu halde bunları yapan adamdan ev arkadaşı bile olmaz, bırakın kocayı.

Ama boşanacağım , alın kızınızı diyen adam , bana neden kızdınız ki ? 10 yıllık evliyim, boşanma taraftarı olsam her sıkıntımda ben 10 kere boşanmıştım 10 yılda. Kızınızı alın ben evleneceğim diyen adama nasıl bir ikna yönteminiz var. Çoklu ilişki mi ? Adamın eve diğer kadını getirmesini mi beklemeli ? Adam gayet açık niyetini söylemiş aileyi yıkan ben mi oldum şimdi ? Konu sahibinin , eşinin kimsenin suçu yok benim mi suçum var ? Bu kadar saygısız saldırgan ve muhakeme yeteneği zayıf olmayı nasıl başarıyorsunuz ?

Bosanirsn bosanmazsn bilememde gurur denen şey nasıl.olmaz sizde kocanız ben başkasıyla evlenicem demiş bu nedir ya aileme gel.al.dicek yüzüne bakmam sizi öldürüp özür dilerim demesi kadar saçma birşey ben adamdqn çok size kiziyorm bunu kendinize nasıl reva görüyorsunuz gurur denen şey nerde

Sizde haklısınız bende insanlara aynı aklı verdim zamanında biraz gururlu ol bir erkek için bu kadar aşağılanmayan değer mi dedim ama iş insanın kendisine gelince nasıl oldu bilmiyorum kendimi bu pozisyonda buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…