- 17 Nisan 2020
- 1.200
- 1.462
- 63
- Konu Sahibi HaklisinHocam
-
Haklı olmak gibi bir niyetim yok zaten ama derdim şu olmuş çocuk bunlar bir tane daha düşünüyorum ondan sonra düzelir mi tarzı bir soru sormuyorum ki ben olmuş var olan çocuğa neden varlar denilmesi zoruma gidiyor biliyorum tüm hayatım boyunca bu soruya maruz kalıcam ama bende ki kendimi değil çocuklarımı savunma mekanizmasıHanimefendi ilk cocuk 5 yasinda ikinci hamilelik belliki kaza degil planli
E insanlar soruyor hakli olarak adamla bunca yil birbirinizi yediyseniz ayrilacaginiz bellidir neden ikinci bir cocugada bosanmis aileyi hak gordunuz ?Buna cesaret ettiyseniz cokta kotu degildire getiriyorlar
Siz konuyu kimse cocuguma karisamaza bagliyorsunuz
O zaman diyeceksinizki ben bu adamla bosanacagimi icten ice biliyordum
2. Cocukta istiyordum bakacagimada kendime guvenim var daha evlilik dusunmedigim icin yaptim simdide ayrilacam burada eyvallah diyecekti ko
bu net durustada buraya konu acmalik birsey bile kalmiyor
Uyenin biri hamilesin hormonlar tavandir fevri karar alma diyor yok hamileyken bosanicam diosun
Bir kacimiz terapi dedik gitmez gitmedi diyorsun
Biri gelio bosanmalik adam keske ikinciyi yapmasaydin diyor Kimseye dusmez diyorsun
Biri elestirilere takilmayin burda sorulur bunlar diyor vay soramazlar onlar yapisindakiler yuzunden oldu diyorsun
Burdan ne istiyorsunuz tam olarak ben gercekten anlamadim
Arkana bakmadan kaç canım bu dengesizdenMerhabalar
Direkt konuya giriyorum 5 yaşında bir kızım var ve şu an 6 aylık hamileyim eşimle sürekli sıkıntılar yaşoyprduk herşey için kavga edebilen bir çiftiz ve her kavgamızda ailemi arayıp beni şikayet eder gelin götürün gibisinden konuşur en son kavgamızda yine aynı şeyi yaptı kızınız boşanacaksa boşansın uzatmayalım dedi bana da bir an önce boşan evleneceğim diye mesaj attı yapar eder sonrada pişman olur ertesi günde ben sizi seviyorum diye mesaj atmış ben artık bu saçma ilişkinin içinde olmak istemiyorum ama çocuklarıma da kıyamıyorum çalışıyorum kendi geçimimi rahatlıkla sağlayabilirim ailemde sen ne karar verirsen arkandayız diyor sizce ?
Her kavgada ailenizin yanına mı gidiyorsunuz? Eğer öyleyse bu adam birşeyler karıştırıyor gibi geldi şu ana bana. Sizi evden gönderip rahat rahat takılıyor, giyecek temiz donu, dolapta hazır yemeği kalmayınca '' Ben seni seviyom, özür dilerim. Dön geri. ''.Merhabalar
Direkt konuya giriyorum 5 yaşında bir kızım var ve şu an 6 aylık hamileyim eşimle sürekli sıkıntılar yaşoyprduk herşey için kavga edebilen bir çiftiz ve her kavgamızda ailemi arayıp beni şikayet eder gelin götürün gibisinden konuşur en son kavgamızda yine aynı şeyi yaptı kızınız boşanacaksa boşansın uzatmayalım dedi bana da bir an önce boşan evleneceğim diye mesaj attı yapar eder sonrada pişman olur ertesi günde ben sizi seviyorum diye mesaj atmış ben artık bu saçma ilişkinin içinde olmak istemiyorum ama çocuklarıma da kıyamıyorum çalışıyorum kendi geçimimi rahatlıkla sağlayabilirim ailemde sen ne karar verirsen arkandayız diyor sizce ?
Burada acilan her konuya bu soru soruluyor yukarida bir arkadasta belirttiHaklı olmak gibi bir niyetim yok zaten ama derdim şu olmuş çocuk bunlar bir tane daha düşünüyorum ondan sonra düzelir mi tarzı bir soru sormuyorum ki ben olmuş var olan çocuğa neden varlar denilmesi zoruma gidiyor biliyorum tüm hayatım boyunca bu soruya maruz kalıcam ama bende ki kendimi değil çocuklarımı savunma mekanizması
Yok gidemem çalışıyorum çünküHer kavgada ailenizin yanına mı gidiyorsunuz? Eğer öyleyse bu adam birşeyler karıştırıyor gibi geldi şu ana bana. Sizi evden gönderip rahat rahat takılıyor, giyecek temiz donu, dolapta hazır yemeği kalmayınca '' Ben seni seviyom, özür dilerim. Dön geri. ''.
Ailem başka bir şehirdeHer kavgada ailenizin yanına mı gidiyorsunuz? Eğer öyleyse bu adam birşeyler karıştırıyor gibi geldi şu ana bana. Sizi evden gönderip rahat rahat takılıyor, giyecek temiz donu, dolapta hazır yemeği kalmayınca '' Ben seni seviyom, özür dilerim. Dön geri. ''.
Yok gidemem çalışıyorum çünkü
O vakit o mu ayrılıyor evden? Öteki türlüsü zor ya, bu raddeye gelip aynı evde durmak.Ailem başka bir şehirde
Keşke bunları karşı taraf da düşünse. O zaman sıkıntı kalmazdı hiç. Olldu, herşeyi kadın düşünsün, paşamlara iş kalmasın hiç. Adamın iki lafından biri boşanmakmış zaten, biz deyince mi kabahat oluyor?Bekara karı boşamak kolay derler. Kim ne sorsa herkes boşan diyor. Aile kolay kurulmuyor. Adam birini bulmuşsa zaten icraate geçer beklemez. Son bir şansı varsa deneyebilir. Ne kötülük var bunda. Her aile yıkılsın rahatlayın.
Kendi ayaklarının üzerinde duran bir kadın neden bu adamı çeker anlamam...Merhabalar
Yok o da gidemez onun için de durum aynı ailesi başka şehirde ama şu an ben korona sebebiyle ve erken Doğum riskimden dolayı ailemin yanına geldim aslına bakarsanız bu da ayrı bir mesele şu an riskimden dolayı hareketsiz yatıyorum zoruma giden bir meselede bu bana bu halde bu lafı edebilmiş olmasıO vakit o mu ayrılıyor evden? Öteki türlüsü zor ya, bu raddeye gelip aynı evde durmak.
Siz hiç kendinize sıkıntı etmeyin, kafanızı boş tutmaya bakın. Çok zor biliyorum ama sağlığınız için yapmalısınız. Nerde geziyorsa gezsin, ne yapıyorsa yapsın, boşanıyor mu, boşanmıyor mu, pişman oluyor mu olmuyor mu ilgilenmeyin bunlarla. Sadece çocuk için iletişime geçin. Madem öyle, yerini haddini bilsin. Durumunuz yeterince hassas, bu halde bunları yapan adamdan ev arkadaşı bile olmaz, bırakın kocayı.Yok o da gidemez onun için de durum aynı ailesi başka şehirde ama şu an ben korona sebebiyle ve erken Doğum riskimden dolayı ailemin yanına geldim aslına bakarsanız bu da ayrı bir mesele şu an riskimden dolayı hareketsiz yatıyorum zoruma giden bir meselede bu bana bu halde bu lafı edebilmiş olması
Ama boşanacağım , alın kızınızı diyen adam , bana neden kızdınız ki ? 10 yıllık evliyim, boşanma taraftarı olsam her sıkıntımda ben 10 kere boşanmıştım 10 yılda. Kızınızı alın ben evleneceğim diyen adama nasıl bir ikna yönteminiz var. Çoklu ilişki mi ? Adamın eve diğer kadını getirmesini mi beklemeli ? Adam gayet açık niyetini söylemiş aileyi yıkan ben mi oldum şimdi ? Konu sahibinin , eşinin kimsenin suçu yok benim mi suçum var ? Bu kadar saygısız saldırgan ve muhakeme yeteneği zayıf olmayı nasıl başarıyorsunuz ?Bekara karı boşamak kolay derler. Kim ne sorsa herkes boşan diyor. Aile kolay kurulmuyor. Adam birini bulmuşsa zaten icraate geçer beklemez. Son bir şansı varsa deneyebilir. Ne kötülük var bunda. Her aile yıkılsın rahatlayın.
Komik mi ben gülmedim deKiminle evleneceğini sormadınız mı?
Bosanirsn bosanmazsn bilememde gurur denen şey nasıl.olmaz sizde kocanız ben başkasıyla evlenicem demiş bu nedir ya aileme gel.al.dicek yüzüne bakmam sizi öldürüp özür dilerim demesi kadar saçma birşey ben adamdqn çok size kiziyorm bunu kendinize nasıl reva görüyorsunuz gurur denen şey nerde
Sizde haklısınız bende insanlara aynı aklı verdim zamanında biraz gururlu ol bir erkek için bu kadar aşağılanmayan değer mi dedim ama iş insanın kendisine gelince nasıl oldu bilmiyorum kendimi bu pozisyonda buldumBosanirsn bosanmazsn bilememde gurur denen şey nasıl.olmaz sizde kocanız ben başkasıyla evlenicem demiş bu nedir ya aileme gel.al.dicek yüzüne bakmam sizi öldürüp özür dilerim demesi kadar saçma birşey ben adamdqn çok size kiziyorm bunu kendinize nasıl reva görüyorsunuz gurur denen şey nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?