Evet bu adam bir baba bir de . Nasıl babaysa..Valla sırf şu gaz çıkarma mevzusu bile yeterli bence, midem bulandı yahu.
Bu adamla ömür geçmez. Düştüğünüzde nasıl olduğunuzu değil hangi hastaneye gittiğinizi sorması birçok şeyin bittiğini gösteriyor zaten.
Ona göre kendi o kadar normal ki artık gerçekten değer yargılarımi sorgular oldum.Gaz çıkarmak nedir yahu...
Yuva kolay kurulmuyor ama bu adamla ömür geçmez be...
Herkes böyle değildir çok iyi taniyin inşallah mutlu huzurlu olur yuvanizYemin ederim evlilikten soğudum ...
Evet o çaba beni çok yordu ,çalışmaya geri dönmeyi düşünüyorum beni tutan tek şey kızımın huzursuzluğu ben bile çok zor dayanırken başka biri nasıl idare eder vurur mu bağırır mi aklım hep bunlarda .. hiçbir sağlık sorunu yok ama sürekli ağlıyor hırçın bir çocuk memede sakinlesiyor sadece napacagim bilmiyorumÖnceki konularınızdan hatırlıyorum sürekli kendinizi anlatma çabası içindesiniz. Bunu yapıp yormayın kendinizi ısrarla anlamıyor eşiniz üstüne birde sus vs diyor. Adam cimrilikten ölecek nerdeyse. Ailenizle de sorunu para. Sizinlede öyle. Bir çalışmaya başlayın bakalım davranışları değişecek mi..
Kafam allak bullak ama mantık hep boşanma yönünde aslında sadece cesaret edemiyorum, babam 5 ay önce kalp krizi geçirdi bypass ameliyatı oldu doktor özellikle tembihledi üzülmeyecek heyecan stres olmayacak özellikle ilk bir yıl asla dedi çok üzülecek duyunca , bilmiyorum gerçekten çıkmazda gibiyimHamileyken diye anlattığınız kısım var ya en çok orası can acıtıcı. Ikinize ait bir can var, siz onu tüm yoruculuğuyla taşırken istediğiniz bir iki şeye mırın kırın etmek... Boşanma demek çok zor öyle anlatayım.
Evet o çaba beni çok yordu ,çalışmaya geri dönmeyi düşünüyorum beni tutan tek şey kızımın huzursuzluğu ben bile çok zor dayanırken başka biri nasıl idare eder vurur mu bağırır mi aklım hep bunlarda .. hiçbir sağlık sorunu yok ama sürekli ağlıyor hırçın bir çocuk memede sakinlesiyor sadece napacagim bilmiyorum
Evet gidip geri donersem daha da simarip üstüme daha çok gelecek dediğinizi uygulayayim bir hem dediğiniz gibi kendimi denemiş olurumBir süre onu umursamamayi dene, ayni evde o yokmus gibi davran sirf cocugunla ilgilen, o konusursa konus, sen konu monu acma. Cocukla ilgili seyleri paylas, birde öyle bak ne tepki vericek nasil davranicak, en önemlisi kendini denemis olursun o hayatinda olmasa senin icin farkeden birsey olacak mi.
Hemen ailenin yanina gitsen büyük ihtimal bunlar bosanma sebebi degil dicekler sende destek göremiyecegini düsünüp geri eve döneceksin, bu da esini daha cekilmez hale getirir.
Yürümeye yeni başladı şu aralar hep gezmek istiyor saklambaç kovalamaca gibi oyunlar sadece ilgisini çekiyor , boya kalemi vermiştim eline ama hep ağzına götürüyor önüne koyduğum kağıdı da yemek istiyor için ondan vermiyorum artık, doktor kansızlıktan kağıt yiyor demişti tedavisi bitince tekrar denicemEğer bakıcı olursa eşiniz polis olduğundan dolayı cesaret edemez diye düşünüyorum. Birde bu alanlarda eğitimli kişiler çok fazla artık. Çocuğunuzla evde nasıl vakit geçiriyorsunuz? Örneğin eline kalem veriyor musunuz?
Yüreğinize sağlık çok güzel yazmissiniz , zaten çocuğum icin devam etsin kafasında değilim açıkçası eğer böyle bir ortamda böyle bir babaya maruz kalacaksa uzaktan görüşmeleri çok daha iyi onun için .Evlilik zaman gectikce oturuyor, ortalama 5 seneyi buluyor tamamen birbirinizi tanimaniz derlerdi de inanmazdim. Yasarken anladim.
Oncelikle Allah yardımcın olsun. Cunku soyledigi sözler sergiledigi tavirlar gercek manada insani bir noktadan sonra tuketebilecek cinsten... Bu noktada uzun vadeli dusunursen eger daha kolay karar verebilirsin aslinda. Simdi kizin 1 yasinda, 3sene sonra kres yasinda olacak vs yavas yavas bazı seyleri hissetmeye başlayacak. Bir cocuk bu ortamda nasil buyer, daha önemlisi buyumeli mi? Buna anns olarak sen karar vereceksin.
Ayrica yavrunu tabiki annene emanet et, bir zahmet annenlerle "muhattap" olsun. Hep boyle zamanlarda babacan oluyorlar bunlar herhalde...
Bir de... Bu tavirlar vs aslinda farkli yollarla cozulmeye calisilailir. Ama cimrilik, hele hamile kadina karsi, o is cok kirici...
Bilmiyorum, hemen bosan diyen o kesimden olamam ben, bir evlat, bir emek... Tum yollar sonuna kadar denenmeli. Tek duam kizinla sana Allah saglik ve birlik versin...
Bir süre dayanmak zorundayım babam bypass ameliyatı geçirdi 5 ay oldu , ilk bir yıl çok kritik dedi doktor stres heyecan olmamalı hayatında dedi .. bilmiyorum ama gerçekten geçer mi zaman bu şekilde ne düşünmem gerektiğini bile bilmiyorumSenin çok yıprandığını anlayabiliyorum konundan ama hemen boşan diyemeyeceğim. İlk önce kendini hazırlamalısın bunun için. İş başvurusu yap, bakıcı bak yada annenlerle konuş ben çalışırsam belli bir süre bakabilir misiniz birikim yapmam lazım diyerek. O süreçte de eşinle ilişkini minimumda tutmanı öneririm. Çünkü anlat anlat belli ki bir değişiklik olmamış, kendine daha fazla yük bindirme.
Tabi bunlarda minimum 1 seneni alır. Sen buna dayanabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?