- 17 Ağustos 2011
- 26.989
- 171.917
- 798
- Konu Sahibi bookermoon
Boğa ile yengeç süper ikili derler . İkisi de aileye önem verir, ikisi de paraya,paranın korunmasına önem verir, ikisi de ağırbaşlı oturaklidir. ama ben kesinlikle katılmıyorum, boğa çok uyusuk bir burç. Varsa yoksa koltuğunda otursun yemek yesin:) bir boğaya 'hadi hadi' demekten iş yapamazsin. Ön sevişmeyi bile o kadar uzatirlar ki artık modun kaçar , 'başlicaksan başla be adam' diye bağırasin gelirBende yengeç.
Senin cikmana gezmene ses etmeme sebebi de 'aman beni de çağırmasın da, kendi sosyallessin' diyedir :)
Onun dışında konuya yorumum yok ya...boyle basit sebeplerden sevgiliden ayrılmak çok doğal ve mantiklidir. Ama ortada çocuk olan ve genel olarak huzurlu bir hayat için kurtarmaya çalışmak daha mantıklı bir çaba bence. Belki de sizi bunca etkilediğini bilmiyordur. Yakıp yıkmadan önce çift terapisi alabilirsiniz. Oyunlarla odevlerle bir çözüme kavuşur belki konu. En azından cabaladim dersiniz,gelecekte mutsuz olursaniz..
gönüllü kölesiniz yeminle. sen kendi sefilliğine devam et kimse karışmıyor. ama kimseyi de karanlığında boğulduğun o sefil kuyuya çekmeye çalışma kendin çıkmaya cesaret edemiyorsun diye. lafa bak ya yardım etmek zorunda değilmişmiş bi de yana yakıla savunuyosun eşşşşek gibi zorunda