Bursun varmış lütfen o evden ayril gerekirse camlari ac sana vurduğunda bagir cagir etraftakiler duysun konu komsu varsa arada sikayet et polis gelsin sacini cekiyormus, kendine güvenini zedelemiş bunlarin hepsi şiddet lütfen sana vurduğunda eline geçen ne varsa firlat ve evden ayril ya da bir odaya kendini kilitleyip 183ü/155i ara esimden siddet görüyorum imdat de, arkadan sesleri geleceği icin ve bu hatlarda ses kaydı yapıldığı icin elinde kanitin da olur. Ufak tefek morluklar diyip geçme darp raporu almaya bak
Bursun 500 liraymis elbette cok degil yetmez ama bir ev arkadaşı bulursan, kirani öder is bakarsın
Kadin siginma evi en guzeli hem seni bulamaz hem de geleceğe dair kafan bir nebze rahat bir sekilde planlarini yaparsın, psikolojik destek almana da yardimci olurlar. Bosanirsin ve yoluna bakarsın. Mümkünse burs aldigin hesabın kartini kaybettim diye başvuru yapip karti iptal ettir ve yenisi şubeye gelsin.
Çaresiz değilsin sadece su an saglikli düşünemiyorsun. Esin evde yokken lütfen kadin siginma evi arastirmasi yap git görüş eger eve kilitliyorsa da polisten yardim al. Mutlaka bir cikar yol bulunur.