Boşanmalı mıyım?

Ben yüzleşme taraftariyim çirkefleşceğini sanmıyorum. Gitmek istemeyebilir ama benim istemediğimi net olarak anlayinca gider

Dimdirekt yüzleş bence. Madem aklın başkasındaydı, ne halt yemeye benimle evlendin derdim. 1 numaralı olay zaten rezillik, sen nasıl benim onurumu düşünmedin sen p.şt falan mısın derdim.
Evet hissettiklerimi anlatacağim ve beni ne duruma düşürdüğünü söyleyecegim. Zaten içimden de artık bu evliliği sürdürmek gelmiyor. Bugüne kadar hep yapıcı oldum ama kazandigim şey işte bu oldu

Ben de hep yazarım toplum da toplum diyenlere.tam anlattığınız gibi kendi öz anne babanız bile iki güne unutuyor gitsin.nedenini bile sormuyor.millet hâla toplum diyor

Elde ciddi delil , kanıt olmasa da eski sevgilisini unutamaması ve hali hazır da çapkın olması yeterli sebebler fırsat bulsa atlayacak gibi. Hatta olmuştur da profesyonel geldi bana.
Sizi de diğerini kıskandırmak ve yarabandı olarak kullanmış malesef. Size büyük haksızlık etmiş.

Benim için iki olayda boşanma sebebi. İlk konuda salak yerine konmuşsunuz. Uygulama ve dertlesme konusu başlı başına bir ayrılma sebebi. Hep aklında eski sevgilisi varmış, o nisanlandiktan sonra size evlenme teklifi etmiş. Dışarı çıktığında haber vermemeler falan seven insanın yapacagi şeyler değil konu sahibi. Daha çok üzer bu şahıs sizi

Belki de olmuştur. Neden güveneyim ki. Bir defa salak yerine koyan ikinciyi de yapar..

İlk olayla ilgili burada çok fazla konu var.

Eski sevgilimle arkadaş kaldık eşime demeli miyim konusu açılıyo.Gelen yorumlar ona geçmişinizin çetelesini vermek zorunda değilsiniz yaşanmış bitmiş ondan öncesi onu ilgilendirmez soylemenize gerek yok arkadaş olarak bilsin şeklinde.
İkinci olaysa bu biraz sıkıntı

canım durumuna üzüldüm lakin çok doğru düşünmüşsün kardeşin evlenme arifesindeymiş biraz bekle beni dinlersen. genelde öfkemi kontrol edemem ama böyle hassas konularda kendimi yerine koyarak düşüncelerimi belirtiyorum. nikah arifesi bittikten sonra kafanda bitirme noktasına seni getirten konuyu eşinle konuşmadan önce hareketlerine dikkat etmende fayda var ayrıca emin olduktan sonra sana karşı davranışlarını da tart derim daha sonra sakin kafayla ne yapacağına karar verirsin. sana sorma diyemem sormanda fayda var. kesinlikle ben olsam bende yatamazdım eşine sor ne anlama geldiklerini. hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…