Boşanmalı mıyım ?

rainoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
39
6
1
27
Merhaba arkadaşlar biraz uzun olacak ama içimi dökecek başka bir yerim yok
Eşimle yıllardır aynı mahallede oturmamıza rağmen hiç karşılaşmamıştık benim ünv lise derken oturduğum şehirde pek durmadığımda ama ünv bittikten sonra memleketime döndüm. Eşim meğerse abimin çok yakın arkadaşı.Bir gün aile şirketimizin arabasıyla dönerken polis çevirmesine takıldım ve sigortasının olmadığını öğrendim abimi arayıp kendi arabamı getirmesini burda sigorta işini halletmesini söyledim ( bu arada çok varlıklı bir ailede yaşadım el bebek gül bebek büyütüldüm kendime ait araba bi sürü değerli eşyam var bunların hepsine 23 yaşında sahiptim kısacası baba parasıyla güzel bir hayat yaşıyordum ayrıca açık giyinen bayağı süslenen biriydim eşimde zengin bir aileden geliyordu ama medeniyet 0) neyse arabamı getirdiğinde eşimde onunla gelmişti ben eşimi farketmedim bile o günden beri kendisni defalarca reddetmeme rağmen peşimi bırakmadı ve 3 ay peşimde dolandı ben ona şans verene kadar ve en sonda verdim kısa bir sevgililij süreci geçirdik ve hemen nişanlandık hemen nişanlanma sebebim eşim bana öyle bir davranıyordu ki sanki dünyadaki tek kız benmişi. gibi saçımın teline bile kıyamıyordu ben bile şaşırıyordum nasıl bu kadar sevebilir bir insan bir insanı diye neyse nişandan bir ay sonra 6 Şubat depremine yakalandık bir sürü yakın akrabamız öldü evlerimiz yıkıldı bizde son anda evden çıktık çıkıktan sonra evimiz yıkıldı eşimde evleri yıkıldı ve günlerce araba ve çadırda kaldık aslında o dönemde eşim değişmeye başladı eşimin ailesinde asla medeniyet saygı yok zaten depremden bir yıl sonra ev yaptık ve evlendik
Eşim kıyafetime girmeme çıkmama çok karışan bir insan oldu çok tartışıyorduk bu konular yüzünden sonra ben hiç dışarı çıkmamaya giyinmemeye başladım arkadaşlarımla iletişimi kestim onun için ama o tam tersi her gece beni yalnız bırakıp arkadaşlarıyla birlere kadar 2 kere kadar dışardaydı ve asla kendini suçlamıyordu tartışıyorduk bir hafta düzeliyordu sonra tekrar aynı olıyordu çok aileciy asla ailesine laf kondurmazdı hiç bi zaman arkamda durmadı ve ailesi zengin olmasına rağmen. Aşırı cimrilerdi bana hiç bi şekilde değer kıymet verilmedi evlendikten sonra eşimin telefonunu karışrtım ve kumar oynadığını faizcilere bir sürü borçu olduğunu ailesinin de bunu bilindiğini öğrendim ama çok geçti çünkü ben hamileydim bütün varımı yoğumu ona verdim arabsını sattı ben altınlarımı kendi ailemden ona yüksek miktarda borç aldım ve üzerime kredi çekti 200 bin dolara yakın bir paradan bahsediyorum neyse ki çoğunu ödedik kendi aileminki hariç ama yakın zamanda yine kumar oynadığını bu kadar yüksek miktarda borçu olmasada yine borç yaptığını öğrendim yine tartışma kavga gürültü asla ama asla bana teşekkür etmez hep. Beni suçlardı ayrıca ot içtiğinde öğrendim hamile kaldıktan sonra hamileyken çok ağlattı hiç üzülmüyordu bana bi çok kez annemin evine gittim boşanmak istedipi söyledim hep düzeleceğini söyledi ama hep git gide daha kötü olmaya başladı ilgi 0 sürekli hakaret eve gelmeme para vermeme kendimden herşeyimden kıstım çok varlıklı bir hayattan onun için sefalet çektim ama asla memnun değil
Hiç bir zaman teşekkür etmedi kafamı okşamadı hamile olmama rağmen bebeğimi çok şükür kucağıma aldım lohusa döneminde yataklarımızı ayrıdk kendi uyur gezer ani kalkışları olduğu için korktuk neyse herşey beneğin doğmasıyla başladı kaynanam görümcem aşırı cahil insanlar evime geldim annem hep onlara hizmet etti bana bir bardak bile kaldırmadılar aksine pislettip gittiler hep kaynanam vve görümcem annemden yaşları küçük olmasına rağmen annem hep yemek yaptı onlara hep kahve yaptı bulaşığı bırak yediklerini bile kaldırmıyordu annem sürekli yemeklere davet ederdi kendileri bir Kahveye bile davet etmezdi annem bendeyken bana gelmek istemeselerdi oysa annem bendeyken onları davet edip hep hizmet ederdi neyse Allah büyük konudayken çom acı çektim annem kaynanam bende kaldı 3 gün
Kaynanama bebeği öpme dediğim için triplere giriyordu yok bebek öpülür yok iş yerine götürecem daha 3 günlük bebek söylediğ şeyler beni çok yoruyordu görümcemde git bakım yap makyaj yap diye daralıyordu eşime söylediğimde hep onların tarafındaydı en son patladım çocuğun mı daha önemli annenin üzülmesi mi diye yok ben anneme öpme demem üzülür beyine bak ya neyse bugün benim için son damlaydı bu arada eşim sanki çocuk onun değil gibi suratına bakmıyordu beneğimin ilgilenmiyordı bana zaten asla yardım etmedi bebeğim şuan 2 aylık ve hala ayrı yataklardayız yatağa gel dediğimde rahatım böyle sesi duymak istemiyorum diyor çok kalbim kırıldı çok ağladım benle beneğimi hep yalnız bırakıp arkadaşlarının yanına gidiyor geceler kadar gelmiyor şuan olduğu gibi
Neyse benim evim müstakil tek katlı bahçeli bir ev ve kaynanam yanımda oturuyor bizim bahçe daha tamamlanmamış kaynanam sürekli bahçeden ve terastan evime giiriyor ben terası kitlemek istesem kocam asla izin vermiyor her sabah yatak odama kadar giriyor ben uyurken sadece o değil görümcem eltiöin çocukları vs vs hepsi ben evdeyken pencere tıklamadan bile girip çıkıyorlar ve bugün son damlaydı yine ben tüm gece uyumadım bebeğim çok yormuştu beni sabah karşı uyutttum bende yanında uyudum saat 7 den kaynanam görümcem çocukları yatak odama gelip beni ve bebeğimi uyandırdılar ve sevmek istediklerini söylediler izin vermedim çok sinirlendim hatta ağladım ve eşimi aradım terası kitleyeceğmi artık kendi evimde rahat oturmak istediğimi söyledim asla kabul etmedi bağırıp çağırdı kğfür etti sen benim annemi istemiyorsun gibisinden ben kapı diye bir şey icat edilmiş telefon var arayıp müsaitsen gelelim demek var dedim ama yok pencerenden girip direkt yatak odamı gelip beni uyandırmak eşime daha mantıklı geldi zaten hiç bi zaman arkamda.durmadı hep anneci aileci neyse bende annem gideceğimi dönmeyeceğimi söyledim bana sg dedi bende gittim bi sürü kere aradı açmadı annem konteynerda kalıyor evi yapım aşamasında beneğim çok huzursuz oldu eve yeni döndüm kendi evdeydi boşanma kararını şöyle verdim tüm gün beneğimizi görmedi ve Eve geldiğimde beneğimizin suratına bile bakmadı bana herşeyi yapabilir yaptıda kendi ailesi ama çocuğuma böyle yaptığını görünce bu kararı aldım annemin evinin bitmesini bekliyorum davayı açmak için bu arada üzeirime çektiği kredileride ödemedi annemin evinin yapmasını beklemeli miyim yoksa şimdiden gitmeli miyim

Henüz bebeğinle yeni bir yola çıkma kararı almışken arkasında durmaya çalış kararının. Evden kısa sürede gitmek ise öyle yapmalısın. Eşin her türlü borç batağında olcak gibi yanında seni ve bebeğini de sürüklemesi . Zaten hem eş olarak hemde baba olarak yapması gerekenleri yapmıyor olarak görünüyor.

Beklemen hats belli ki daha da batacaksin durdukça. En azından nafakasını ödesin

Onunla evlenmek hatanız değildi ama geri kalan ne varsa izlemekle kaldığınız için sizin hatanız. Bir çocuk daha yapmadan derhal boşanın. Ayrıca adam uyur gezer falan değil ot kullanıyor bu yüzden gece dolaşıyor. Allah korusun size zararda verebilir. Zarar verme dışında hiç bir faydası yok gönderin gitsin hayatınızda.

Son düzenleme:
Valla üzgünüm ama çok fena tufaya gelmişsiniz.
Adam nikaha kadar sizin gözünüzü boyamış allayıp pullamış sonra foyası ortaya çıkmış.
Hadı siz gençsiniz safsınız aileniz niye korumuyor sizi.
O kadar borcu ne diye ödediler biricik kızımız var ezdirmezyiz deyip niye çekip almadılar sizi ?
Üstüne birde anneniz ne diye hizmet diyor ona buna.
Onlar kumarbaz oğlumuzun borcunu ödedi bu aile diye mahçup olmalı sizin peşinizde dolanmalı.
Şu ana kadar ne verdiyseniz alın hepsini asla arkama bile bakmam böyle karaktersiz bir tip için.

Ana kuzusu, eşiyle ve annesi arasında dengeyi kuramayan erkekten hayır gelmez. Hakaretler küfürler havada uçuşuyor, sizinle ve bebeğinizle ilgilenmiyor, geç saatlere kadar arkadaşlarıyla takılıyor ( ki hayatında başka bir kadın olma ihtimali de olabilir) bütün bunlar yetmezmiş gibi zırt pırt izinsiz şekilde yatak odanıza kadar giren cahil bir kv, görümce,eltiniz var. Üzerinize çektiği kredileri ödemesini isteyin. Yavaş yavaş boşanmak için hazırlığınızı yapın. Nafakanızı ödesin paşa paşa .

Aynen öyle ailem zaten herşeyi hazır benim kararımı bekliyorlar eski hayatımı vaat ediyorlar işte benim en çok zoruma giden ailesi asla mahçup olmuyorlar asla değer kıymet bilmiyorlar eşimde hep onlardan taraf

Ah bi de onlar görseler bu yaptıklarını

Ot içiyor kumar bağımlısıymış bir de hay Allah'ım. Bütün kötü özellikler birikmiş herifte. Umarım en kısa sürede boşanır kendinize daha huzurlu bir hayat kurarsınız.

Ev yapılmasını falan beklemek büyük hata. Adam madde kullanıyor. Size ve bebeğinize zarar verme olasılığı çok çok yüksek. Hemen çıkın gidin oradan. Konteynera alışır bebeğiniz bişey olmaz.
En başa dönersek böyle bir adama çocuk yaparak ne umuyordunuz aklım ermedi. Umarım kurtarırsınız kendinizi..

Herşeyi iş geçtikten sonra öğrendim hamileyken sağlık sorunları oldu bebeğim sağlık mı değil mi diye bi sürü test yapıldı eşimde sprem sorunu olduğunu öğrendik ve bu sorun içtiği maddeden dolayıymış yani iş işten çoktan geçmişti

Adamın elle tutulur hiçbir yanı yok. Kadir kıymet bilmiyor aşırı derece anacı kumarbaz ve uyuşturucu bağımlısı. Bunlardan biri bile boşanma sebebi iken sizinki kombo yapmış resmen. Tam boşamalık

Aynen öyle ailem zaten herşeyi hazır benim kararımı bekliyorlar eski hayatımı vaat ediyorlar işte benim en çok zoruma giden ailesi asla mahçup olmuyorlar asla değer kıymet bilmiyorlar eşimde hep onlardan taraf

Yav siz ne aileyi takıyorsunuz. Çok normal insanlar olsalardı oğulları ot içmezdi. Böyle aileden hakkınızın teslim edilmesini beklemeyin.

Bile bile lades demişsiniz ama bundan sonrası sizin elinizde. Karakter yoksunu olduğunu ilk sizin kıyafetlerinize yaşam tarzınıza karışarak göstermiş fragmanmış zaten devamında da ot, kumar gibi alışkanlıklarıyla sonucu göstermiş.
Maddi gücünüz yerinde aileniz arkanızda. Boşanmalı mıyım soru olmamalı. Direkt boşanın. Tehlikeli biri içip içip sana ve çocuğuna zarar verebilir.
Bir de kredi çekmişsiniz onun adına İyi bir avukat tutun bence

Adamın elle tutulur hiçbir yanı yok. Kadir kıymet bilmiyor aşırı derece anacı kumarbaz ve uyuşturucu bağımlısı. Bunlardan biri bile boşanma sebebi iken sizinki kombo yapmış resmen. Tam boşamalık
Aynen bu şekilde annesine söyledim eller tutulur bir yanı yok dedim annesi bana sende ona hakaret ediyorsun dedi
Neyse Allah büyük boşanmak için yarın avukatla görüşecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…