ayrıl tabiki. elinde kalıp 3cü sayfa haberi olmak istemiyorsan2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Eşimle ayni okulda öğretmeniz. Evliligimizin ilk zamanlarindan beri şiddet var öyle iz birakmadan can yakiyor. Deli gibi seviyordum her kavga sonrasi affetyiriyordu kendini. 10 gun önce feci kavga ettik bogazimi sıktı neredeyse öldürüyordu ne dersen kabul dedim de birakti. Rezil olmamak için polisi aramadim aileme söyledim ayril diyorlar maddî manevi yanimdalar. Ama çok zor bi karar yaşadıklarıma rağmen zor bi karar ne yapmaliyim?
Derdiniz ne bu kadar şiddetli kavgalar ediyorsunuz2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Eşimle ayni okulda öğretmeniz. Evliligimizin ilk zamanlarindan beri şiddet var öyle iz birakmadan can yakiyor. Deli gibi seviyordum her kavga sonrasi affetyiriyordu kendini. 10 gun önce feci kavga ettik bogazimi sıktı neredeyse öldürüyordu ne dersen kabul dedim de birakti. Rezil olmamak için polisi aramadim aileme söyledim ayril diyorlar maddî manevi yanimdalar. Ama çok zor bi karar yaşadıklarıma rağmen zor bi karar ne yapmaliyim?
böyleleri öğretmen olmamalı2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Eşimle ayni okulda öğretmeniz. Evliligimizin ilk zamanlarindan beri şiddet var öyle iz birakmadan can yakiyor. Deli gibi seviyordum her kavga sonrasi affetyiriyordu kendini. 10 gun önce feci kavga ettik bogazimi sıktı neredeyse öldürüyordu ne dersen kabul dedim de birakti. Rezil olmamak için polisi aramadim aileme söyledim ayril diyorlar maddî manevi yanimdalar. Ama çok zor bi karar yaşadıklarıma rağmen zor bi karar ne yapmaliyim?
Ya Yazmayayim diyorum ama çocuk için neden bu kdr acele ettiniz... .....2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Eşimle ayni okulda öğretmeniz. Evliligimizin ilk zamanlarindan beri şiddet var öyle iz birakmadan can yakiyor. Deli gibi seviyordum her kavga sonrasi affetyiriyordu kendini. 10 gun önce feci kavga ettik bogazimi sıktı neredeyse öldürüyordu ne dersen kabul dedim de birakti. Rezil olmamak için polisi aramadim aileme söyledim ayril diyorlar maddî manevi yanimdalar. Ama çok zor bi karar yaşadıklarıma rağmen zor bi karar ne yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?