Adam tuttular ancak boşanma sürecinde aleyhimize olur diye vazgeçtik. Avukatla görüşüp ona göre hareket edeceğiz. Kızımın velayetini riske atamam.Ailene anlattin ve bosan yanindayiz mi dediler. Benm babam o adami yasatmazdi. Adam tutar dayaktan gebertirdi. Beni de korkudan kapi disari birakmazdi. Cok emin konusuyorum.
nasıl zor bir karar dayak yiyorsunuz daha ötesi varmı2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Eşimle ayni okulda öğretmeniz. Evliligimizin ilk zamanlarindan beri şiddet var öyle iz birakmadan can yakiyor. Deli gibi seviyordum her kavga sonrasi affetyiriyordu kendini. 10 gun önce feci kavga ettik bogazimi sıktı neredeyse öldürüyordu ne dersen kabul dedim de birakti. Rezil olmamak için polisi aramadim aileme söyledim ayril diyorlar maddî manevi yanimdalar. Ama çok zor bi karar yaşadıklarıma rağmen zor bi karar ne yapmaliyim?
biliyorum cnm biz de esimle bir ara bosanacaktik vazgectik.. bebek olunca, bosanmakk oyle zor kii, ama bizde siddet yoktu tabii, dayak yemeyi kabul etme cnm aslaAslinda boşanma kararı aldım zor bir süreç olacak çünkü aynı okulda öğretmeniz arkadaşlarimiz ortak benim hayatım değişecek biliyorum dogru olan ayrilmak ama bu nokta öyle zor ki
Adam tuttular ancak boşanma sürecinde aleyhimize olur diye vazgeçtik. Avukatla görüşüp ona göre hareket edeceğiz. Kızımın velayetini riskeAilene anlattin ve bosan yanindayiz mi dediler. Benm babam o adami yasatmazdi. Adam tutar dayaktan gebertirdi. Beni de korkudan kapi disari birakmazdi. Cok emin konusuyorum.
evet karar verdim sadece düşünün hayatımı değiştirecegim simdikinden iyi olacak biliyorum ama bu süreçte işe gideceğim oda ayni okulda olacak psikolojik olarak çok zor buYok zaten oyle bisey yapmayin canim o yol mantikli yol degil. Hele ki bosanmaya kararliysan. Su yazdigindan kararli oldugunu anliyorum. Lutfen daha fazla sorma bosaniriyim mi diye. Yazik gencligine. Benim babam deli diye oyle dedim.
Hayir sadece dava açınca meb e bildirelim tayin için zorlariz tüm yolları diyor avukatil ici tayin isteyemiyo musun
zorunlu hizmeyt bolgesi olupta merkezii olan yerler var.. onlari dusunmez misiniz eger dogu gorevi yapmadiysaniz.Hayir sadece dava açınca meb e bildirelim tayin için zorlariz tüm yolları diyor avukat
Gerekirse yaşadığınız şehri bile degiştirin bence. Kabul edilecek bişey değil size şiddet uygulaması. Hem mesleğinde var kazanıyorsunuz. Kimseye ihtiyacınız yok.Hayir sadece dava açınca meb e bildirelim tayin için zorlariz tüm yolları diyor avukat
Siz yazmışsınız ilk zamandan beri vardı diyeIlk zamanlar böyle degildi sorunlari çözmek için uğraşıyordu düzelir sandım . Simdi dediğim dedik havasinda. Avukatla görüştüm zaten ne yapmaliyim diye
Çocuk olunca boşanma kağıt üzerinde oluyor çocuğun için tekrar görüşüyorsun yine aklında kalıyor. Evlilik öyle Bişey ki bulaştın mı bitmiyor. Rabbim kocanızı ıslah etsin onu sana pişman etsin. Bende çok şiddet gördüm çok çektim2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Eşimle ayni okulda öğretmeniz. Evliligimizin ilk zamanlarindan beri şiddet var öyle iz birakmadan can yakiyor. Deli gibi seviyordum her kavga sonrasi affetyiriyordu kendini. 10 gun önce feci kavga ettik bogazimi sıktı neredeyse öldürüyordu ne dersen kabul dedim de birakti. Rezil olmamak için polisi aramadim aileme söyledim ayril diyorlar maddî manevi yanimdalar. Ama çok zor bi karar yaşadıklarıma rağmen zor bi karar ne yapmaliyim?
Erken oldu bebek için belki ama kızım iyi ki var asla pişman degilim onun için evet yazması kolay uygulamasi zor ama yapmam gereken şey ayrilmakÇocuk olunca boşanma kağıt üzerinde oluyor çocuğun için tekrar görüşüyorsun yine aklında kalıyor. Evlilik öyle Bişey ki bulaştın mı bitmiyor. Rabbim kocanızı ıslah etsin onu sana pişman etsin. Bende çok şiddet gördüm çok çektim
o niye bekledin diyenler seni anlamamış en azından ilerde elimden geleni yaptım diyebileceksin.canım emin ol öyle zulüm edenler var ki keşke kocam dövseydi ama sahiplenseydi bir kere yanında gezdirseydi.herşeye rağmen şükür etZoruma giden normalde gecinmesi kolay bi insan yemegi dert etmez temizligi dert etmez gezmeyi gezdirmeyi sever onemli günlerde sürpriz yapar. Ama tartisinca canavara dönüyor hani iki yildir niye bekledin diyorlar ya iyi ginlerin hatrina verdigi bir daha yapmayacağım sözüne inandim. Ama ne olursa olsun yaptiklari o guzel günleri de yıkıyor. Canımı yaktiktan sonra anlamsiz hepsi
bir ömür geçmez böyle.hala seviyorum diyebiliyosunuz ben olsam sevmem ne yalan söyliyim böyle adamları sevenleride anlayamıyorum2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Eşimle ayni okulda öğretmeniz. Evliligimizin ilk zamanlarindan beri şiddet var öyle iz birakmadan can yakiyor. Deli gibi seviyordum her kavga sonrasi affetyiriyordu kendini. 10 gun önce feci kavga ettik bogazimi sıktı neredeyse öldürüyordu ne dersen kabul dedim de birakti. Rezil olmamak için polisi aramadim aileme söyledim ayril diyorlar maddî manevi yanimdalar. Ama çok zor bi karar yaşadıklarıma rağmen zor bi karar ne yapmaliyim?
Bu tur olaylarda ozur grubu atamasi yapiliyor bildigim kadariyla, atama tarihlerinin disinda olsa bile. Bi arastirin insa vardir,zorunlu hizmeyt bolgesi olupta merkezii olan yerler var.. onlari dusunmez misiniz eger dogu gorevi yapmadiysaniz.
Allah yardimcin olsun canım...zor bir durum gerçekten... ama haber olmak istemiyorsan en doğru karar. Evladına yazık..2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Eşimle ayni okulda öğretmeniz. Evliligimizin ilk zamanlarindan beri şiddet var öyle iz birakmadan can yakiyor. Deli gibi seviyordum her kavga sonrasi affetyiriyordu kendini. 10 gun önce feci kavga ettik bogazimi sıktı neredeyse öldürüyordu ne dersen kabul dedim de birakti. Rezil olmamak için polisi aramadim aileme söyledim ayril diyorlar maddî manevi yanimdalar. Ama çok zor bi karar yaşadıklarıma rağmen zor bi karar ne yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?