boşanmali mıyım???

Ailene anlattin ve bosan yanindayiz mi dediler. Benm babam o adami yasatmazdi. Adam tutar dayaktan gebertirdi. Beni de korkudan kapi disari birakmazdi. Cok emin konusuyorum.
Adam tuttular ancak boşanma sürecinde aleyhimize olur diye vazgeçtik. Avukatla görüşüp ona göre hareket edeceğiz. Kızımın velayetini riske atamam.

nasıl zor bir karar dayak yiyorsunuz daha ötesi varmı
biran önce kendini toparla ve bu evliliği bitir
hakkınızda hayırlısı olsun

Aslinda boşanma kararı aldım zor bir süreç olacak çünkü aynı okulda öğretmeniz arkadaşlarimiz ortak benim hayatım değişecek biliyorum dogru olan ayrilmak ama bu nokta öyle zor ki
biliyorum cnm biz de esimle bir ara bosanacaktik vazgectik.. bebek olunca, bosanmakk oyle zor kii, ama bizde siddet yoktu tabii, dayak yemeyi kabul etme cnm asla

Ailene anlattin ve bosan yanindayiz mi dediler. Benm babam o adami yasatmazdi. Adam tutar dayaktan gebertirdi. Beni de korkudan kapi disari birakmazdi. Cok emin konusuyorum.
Adam tuttular ancak boşanma sürecinde aleyhimize olur diye vazgeçtik. Avukatla görüşüp ona göre hareket edeceğiz. Kızımın velayetini riske
Yok zaten oyle bisey yapmayin canim o yol mantikli yol degil. Hele ki bosanmaya kararliysan. Su yazdigindan kararli oldugunu anliyorum. Lutfen daha fazla sorma bosaniriyim mi diye. Yazik gencligine. Benim babam deli diye oyle dedim.
evet karar verdim sadece düşünün hayatımı değiştirecegim simdikinden iyi olacak biliyorum ama bu süreçte işe gideceğim oda ayni okulda olacak psikolojik olarak çok zor bu

genelde kararsız kalanlar, aile desteği olmayan maddi olarak ayakta duramayanlar oluyor...

boşansam ne yaparım nerelere giderim diye akıl aradıkları için..

sizin aile desteği tamam, maddi güç yerinde..
neyi düşünüyorsunuz ki hala ?

öldürecek kadar şiddet varsa ortada evlilik yoktur zaten.. egosunu tatmin etmek isteyen kendini adam sanan bir varlık vardır. siz de bu varlıkla daha fazla aynı ortamı solumayın.
tabi canınızı ve evladınızı seviyorsanız.

Hayir sadece dava açınca meb e bildirelim tayin için zorlariz tüm yolları diyor avukat
Gerekirse yaşadığınız şehri bile degiştirin bence. Kabul edilecek bişey değil size şiddet uygulaması. Hem mesleğinde var kazanıyorsunuz. Kimseye ihtiyacınız yok.

Ilk zamanlar böyle degildi sorunlari çözmek için uğraşıyordu düzelir sandım . Simdi dediğim dedik havasinda. Avukatla görüştüm zaten ne yapmaliyim diye
Siz yazmışsınız ilk zamandan beri vardı diye
Hani keşke biraz bekleme süresi olsaydı
.
Benimde evliliğim de sorunlar var 2 yıldır evliyim ama hala bebek yapmayı düşünmüyorum ..
Neyse olan olmuş artık.
Hiç değilse bundan sonra si güzel olsun.
O adamdan bi cacık olmaz..
Hani insan sinirlenur bağırır çağırır anlarım hatta ve hatta duruma gore anlayabilirim ama seni öldürmesi ne ramak kalmış. .
Ya tedavi olsun
Yada kaç kurtar kendini..
Bak bu hafta 5 tane kadın öldürüldü
Es tarafından
Yapma ne olur. .

Çocuk olunca boşanma kağıt üzerinde oluyor çocuğun için tekrar görüşüyorsun yine aklında kalıyor. Evlilik öyle Bişey ki bulaştın mı bitmiyor. Rabbim kocanızı ıslah etsin onu sana pişman etsin. Bende çok şiddet gördüm çok çektim

Erken oldu bebek için belki ama kızım iyi ki var asla pişman degilim onun için evet yazması kolay uygulamasi zor ama yapmam gereken şey ayrilmak

Zoruma giden normalde gecinmesi kolay bi insan yemegi dert etmez temizligi dert etmez gezmeyi gezdirmeyi sever onemli günlerde sürpriz yapar. Ama tartisinca canavara dönüyor hani iki yildir niye bekledin diyorlar ya iyi ginlerin hatrina verdigi bir daha yapmayacağım sözüne inandim. Ama ne olursa olsun yaptiklari o guzel günleri de yıkıyor. Canımı yaktiktan sonra anlamsiz hepsi

Sonrada gelip calisan cslismayana calismayan calisana cemkiriyor buralarda vay efendim ekonomik ozgurlugu varsa guclu oluyor isterse gidip ayaklarinin ustunde durabiliyormusta adamda oyuzden bisey yapamiyormusta evde oturan dilenci gibi kocasindan para istiyorda oyuzden herseye katlaniyir filan burda okudugum kacinci calisan ve ogretmen dayak vakasi bu ve hicbiride bosanamiyor ? Artik birbirinizi yemeyi birakip kendi hayatimiza bi donup bakalim arkadaslar sorunu para pul saniyorsunuz aranizda yarisiyorsunuz ben calismiyorum ve boyle birsey gormedim esimden ayrica dilencilikte yapmiyorum cunku esim benim istememe birakmadan verir neye harcadinda demez yetmesse bittiyse niye bitti demez gene verir biraz karakter meselesi bunlar parapul calisma egitim degil ve ben calismiyorum diye esime muhtac aciz gucsuz degilim ailemde arkamda ama onemli olan bunlar degil silip gececek cesaretim var bunu esim bilir yani bu paraya bakmiyo iside olsa kocasinin pacasindan kopamayan kadinda is

Reactions: anu
Canım meeak ettim adam hiçbirseyi sorun etmiyor diyorsun o zaman sebepsiz mi şiddet uyguluyor sıkıntı nerde başlıyor tartışmalarınızda...

Ne demek ya yaşadıklarıma rağmen zor bir karar!!!! Senin canının kıymeti yok mu hiç!! Stockholm sendromu bu başka birşey olamaz

O
o niye bekledin diyenler seni anlamamış en azından ilerde elimden geleni yaptım diyebileceksin.canım emin ol öyle zulüm edenler var ki keşke kocam dövseydi ama sahiplenseydi bir kere yanında gezdirseydi.herşeye rağmen şükür et

bir ömür geçmez böyle.hala seviyorum diyebiliyosunuz ben olsam sevmem ne yalan söyliyim böyle adamları sevenleride anlayamıyorum

zorunlu hizmeyt bolgesi olupta merkezii olan yerler var.. onlari dusunmez misiniz eger dogu gorevi yapmadiysaniz.
Bu tur olaylarda ozur grubu atamasi yapiliyor bildigim kadariyla, atama tarihlerinin disinda olsa bile. Bi arastirin insa vardir,

Yanlis alinti yapmisim

Allah yardimcin olsun canım...zor bir durum gerçekten... ama haber olmak istemiyorsan en doğru karar. Evladına yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…