boşanmali mıyım???

Ailenin yanında olması ne büyük devlet farkında mısın ?
Ölmeyi bekleme.
Çocuğunu düşün.

aynen bunları yazacaktım ki sen zaten gereken her şeyi söylemişsin.

Kendinize sorun bu Davranışları hak ediyor musunuz? Çocuğunuzun ilerde bu sahnelere Şahit olmadını ister misiniz? Ona göre karar verin.

Aslinda boşanma kararı aldım zor bir süreç olacak çünkü aynı okulda öğretmeniz arkadaşlarimiz ortak benim hayatım değişecek biliyorum dogru olan ayrilmak ama bu nokta öyle zor ki

Ailene anlattin ve bosan yanindayiz mi dediler. Benm babam o adami yasatmazdi. Adam tutar dayaktan gebertirdi. Beni de korkudan kapi disari birakmazdi. Cok emin konusuyorum.

Dayagi ispat edrrse zaten vermezler o adama cocugu. Ama gidip rapor da almamistir rezillik cikmasin diye.

Boşanın tabii ki!

Ailene anlattin ve bosan yanindayiz mi dediler. Benm babam o adami yasatmazdi. Adam tutar dayaktan gebertirdi. Beni de korkudan kapi disari birakmazdi. Cok emin konusuyorum.
Adam tuttular dövdürmek için ama
iz bırakmadan dövüyormus .
anlamadım ki suda falan mı dövüyor?
Yasamadigin için böyle konuşuyorsun canini yakmasi demek illa morartmasi demek değil.

şiddetten kurtulmak istiyorsan boşanmaktan başka çaren yok gibi görünüyor.

Adam tuttular dövdürmek için ama

Yasamadigin için böyle konuşuyorsun canini yakmasi demek illa morartmasi demek değil.
allah yardımcın olsun
yanlıs anlama benı. ben anlamadıgım ıcın oyle dedım
normalde koluna hafif sertce bıle vursa hafıf morarır

Adam tuttmak istediler hatta enistem iki adam ayarlamis ama boşanma surecinde aleyhimize olur diye düşündük ortaya çıkar kızımı almam konusunda sorun yaşarım diye dikkatli adim atmak istiyoruz avukatla görüştuk ona gore hareket edeceğiz

Polisi aramalıydınız, rezillik çıkmalıydı ve kocanız gibi bir şeyin sınıfında çocuğu olan velilerin durumu değerlendirme hakkı olmalıydı.

Ayrıca boşanmak dayak yemekten daha zor olmasa gerek.

Lütfen boşanın.

Yok zaten oyle bisey yapmayin canim o yol mantikli yol degil. Hele ki bosanmaya kararliysan. Su yazdigindan kararli oldugunu anliyorum. Lutfen daha fazla sorma bosaniriyim mi diye. Yazik gencligine. Benim babam deli diye oyle dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…