boşanmali mıyım???

göz göre göre ölümünü mü bekliyorsun?
bu adam eninde sonunda seni ya öldürecek ya öldürecek.
tabikide boşanmalısın bu adamdan.
böyle şiddet karşısında hala deli gibi seviyorsun birde.kim olsa deli gibi nefret ederdi.
rezil olmanızı falan bir kenara bırakın.burda senin sağlığın,hayatın sözkonusu.ailende maddi manevi arkanda.daha ne istiyorsun arkadaşım?

Yahu arkadasim birde ogretmensin. Elinde gul
Gibi meslegin, arkanda ailen var. Neyi bekliyorsun. Oldurulmeyi mi?..
Yapmayin lutfen.. birde bosanmali miyim diye sormayin..o yavruya da yazik...

Hic tedaviye gitmeyi dusundunuzmu ? Yani hepimize ayril tabi demek kolay olmuyor oyle bende cok siddetli olmasada yasiyorum celiskilerdeym bizim daha col sozel siddet tedavi yi reddediyor siz sordunuzmu bir yardım istemiyormu ?

Boğazımı biri sıksa, bıraksın diye ne istersen yapacağım der miyim ki ben? Asla demem. Okurken gururuma yediremedim. Allah ne verdiyse tekme yumruk işimi görürüm alırım çocuğumu giderim. Yazık o çocuğa. Öğretmene bak, verdiği eğitim de kendi gibi harikadır eminim ki. Pislik!

şimdi kızın daha küçük,, ama bu sahneyi eğer 2 yaşında görürse onda yaratacağı travmayı düşünebiliyor musun????
yani eğer sürekli olan bşr şiddet var ise, ayrılman çocuğun için ayrılman gerekli,,,
ama oldu da bir sinir bir cinnet anı oldu ilk ve tek oldu o zaman, belki derim,,,
benim eşimin de bana bağırma huyu vardı,, bende bir gün dedim ki sen bana bağıracaan ben sana bağıracam,,, bu karnımdaki senin benşm lafımı dinleyecek mi???
hal ve hareketlerimize çeki düzen verelim lütfen dedim,,, anca alışırız dedim,,,
yani demem o ki ebebynlerin birbirne nasıl davrandığı çocukları çok ama çok etkiliyor,,,,
ben kendimden biliyorum,,,

Nefes almayinca öyle bi dersin ki hele bi de çocuğun varsa o an söylersin tek biraksin diye.tirnaklarimla iyi iz biraktim ama güçlü olan erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…