2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Eşimle ayni okulda öğretmeniz. Evliligimizin ilk zamanlarindan beri şiddet var öyle iz birakmadan can yakiyor. Deli gibi seviyordum her kavga sonrasi affetyiriyordu kendini. 10 gun önce feci kavga ettik bogazimi sıktı neredeyse öldürüyordu ne dersen kabul dedim de birakti. Rezil olmamak için polisi aramadim aileme söyledim ayril diyorlar maddî manevi yanimdalar. Ama çok zor bi karar yaşadıklarıma rağmen zor bi karar ne yapmaliyim?
şimdi kızın daha küçük,, ama bu sahneyi eğer 2 yaşında görürse onda yaratacağı travmayı düşünebiliyor musun????
yani eğer sürekli olan bşr şiddet var ise, ayrılman çocuğun için ayrılman gerekli,,,
ama oldu da bir sinir bir cinnet anı oldu ilk ve tek oldu o zaman, belki derim,,,
benim eşimin de bana bağırma huyu vardı,, bende bir gün dedim ki sen bana bağıracaan ben sana bağıracam,,, bu karnımdaki senin benşm lafımı dinleyecek mi???
hal ve hareketlerimize çeki düzen verelim lütfen dedim,,, anca alışırız dedim,,,
yani demem o ki ebebynlerin birbirne nasıl davrandığı çocukları çok ama çok etkiliyor,,,,
ben kendimden biliyorum,,,