- 15 Ağustos 2016
- 66
- 13
- 3
- 65
- Konu Sahibi deniz peker
sorun tabiki sadece bana gerizekalı salak demesi değil zaten bu sözler ona göre normal herkese kullanabilir fakat kendine söyletmez zaten burdada bi sorun var bir davranış kötü ve aşağılayıcı bir davranışsa o hem kendi hemde başkaları için olmalı yani bunun adı başkalarına saygısızlıktır . sonra tembel evde hiç bir işe yardım etmez bazen zorla bişey yapar onuda burnumdan getirir ya da taktir bekler sürekli fakat ben de çalışıyorum ama evdeki herşeyi yapmaya çalışıyorum temizlik yemek vs ama o yemekten sonra tabağını kaldırmak bile istemez bunlar yetmez gibi ona yardımcı olmuyorsun vs diye konuşmak istediğimde hemen karşı atağa geçip sen ne yapıyorsun yemek dediğin ne sanki 4 çeşit yemek mi yapıyorsun diyip bir de küçümser yaptığımı bir de elini bir şeye sürmüyorsun dediğinde kan beynime sıçrar kendimi çok kötü hissederim yeterli değil demekki o na yaptıklarım ama ben şöyle düşünüyorum madem benimkiler yeterli değil olabilir ama o ne yapıyor sonra sadece ev işi değil bi yer çatlasın yada başka bir şey tamirat yada dışarıda başklarıyla halledilmesi gereken bir mesele hemen benide dahil eder ben ararım ustayı ben pazarlık yaparım takibini ben yaparım geçen gün bunları ben yapmak istemediğimi söylediğimde bende senin yapmanı istemiyorum diyor ama yalan bir de bu yalanı ban söylüyor başka birine de değil mesela uçağa binelim ben o na diyceme çok dar rahat edemiyorum diye o bana der burası çok dar bacaklarım sığmıyor .destek olmak konusuna gelince ben bi ara işssiz kaldım ve hiç sormadı bi ihtiyacın var mı kartlarını nasıl ödüyorsun hoş onun da borçları vardı o dönem ama önceliği bana vereceğine bide benim yanımda olup yardımcı olacağına beni depresyona itti zaten hiç yeterli görmedi bu da ayrıca anlaşılmaz bir şey ben lisans mezunuyum o lise ama benim bitirdiğim bölümü beğenmedi hiç bunu sözle söylemedi ama hissettirdi .hasta oldum yatattım gelip bi kase çorba koymadı önüme ilk günden bugüne sürekli söylediği yok öyle değil ama fakatla başlayan cümleler biz konuşamıyoruz iletişim problemimiz var der 3 saat konuşur sonra dinlemez ve anlamıyosun duvara konuşşsam daha iyi der bi de öyle aşağılar çünkü ona göre konuşmak onun dediğine hak verip öyle davranmak sonra başka ne yapar bağırır kalp kırar 5 dk sonra gelip sarılmak ister düşünmez gönül almadım kırdım vs bu da bi baskı değil mi beni insan yerine koymamak duygularımı hiçe saymak değil mi .......................Bir evliliğin var, ben bekarım... Bu konuda ne kadar yorum yapabilirim bilmiyorum ama söylemek istediklerim var...
Kimin hayatı güllük gülistanlıktı... Kim çiçeklerle bezeli mükemmel hayatlar yaşıyor...
Belki sen gerçekten eşinin dediği gibi baskın bir karaktersindir, kendine dikkat ettin mi hiç?
Benim bir arkadaşım vardı, baskın olmadığını, yumuşak huylu olduğunu söylüyordu ama resmen adamın telefonundaki facebook mesajını sildi... O mesaj kızla ilgili mesaj falan da değildi... Bu çok büyük bir saygısızlıktır mesela... Ben de facebookta yayınlanmaması gereken bir mesaj olduğunu düşünüyordum o mesajın ama bunun seçimi adama ait olmalıydı, kadına değil... Kadın onun özelini bu şekilde katledemezdi... Ki onlar da yeni evliler... 1 yıllık falan...
Kendini de izlemle demek istedim, bir şeyi bozmak kolaydır, kurmak zordur... Gerizekalı, mal vs tarzı söylemler de bence dil alışkanlığı... O kadar büyük küfür olarak görmüyorum...
+/- olayına gir ve düşün biraz... Kendini düşün, ona nasıl davrandığını düşün, özellikle sana öyle davranılmasını ister miydin onu düşün, kafasında kuruyor demeden önce düşün... Onun bu mal gerizekalı söylemleri YAŞADIĞINIZ GÜZEL ANILARI SİLECEK KADAR FAZLA MI? Buna tahammül edilmez mi bir düşün...
Arkadaş çevremizde vs de ne sorunlar yaşıyoruz, ne kazıklar yiyoruz ama güzel anıların hatrına arkadaşlıklarımıza sahip çıkmıyor muyuz? Sizin sahip çıkmanıza değecek güzel anılarınız yok mu?
Bu adam hep mi böyle kötü? Hep mi sorunlu? Sana hiç destek olmuyor mu? Hiç güzel söz söylemiyor mu? En zor anında yanında duruyor mu durmuyor mu?
İki saçma sapan laf evliliği bitirmeye değer mi? Sinir anında söylenen sözler üstelik... Düşünsene insanlar sinir anında neler neler söylüyor... Aklı selim düşünebilse söylemeyeceği şeyler... O halde bu alttan alınamayacak bir şey mi?