Eşimle yurtdışındayım bana yıllar önce vurdu uzun süre böyle bir hareketi olmadı hamileyken kavga sırasında eşyaları yere fırlattı, onunla kendimi güvende hissetmediğimden ve ailemi Türkiye'ye yi çok özlediğimden Doğumdan sonra ailemin yanına geldim, eşim çocuğumu yuvada büyütmek istemediğim ailemi tercih ettiğim için 1 ay beni ve Yen'i doğmuş bebeği aramadı ayrılmak istediğini söyledi bende boşanmayı düşündüm ama Türkiye'nin durumu ailem ne kadar destek olsada tek başıma çocuk sorumluluğu yapamadım , yurtdışına evime döndüm bir süre iyiydi ama benim kalbim kırıktı, yine saygısızlıklar yaptı keşke boşansan filan dedi bende verdim dilekçeyi ailemin yanıma geldim, yine 6 hafta aramadı sormadı boşanma işleri için döndüm şimdi düzeltmek istediğini söylüyor kızıyla ilgileniyor ama beni kırıcak çok şey yaptı, bir de uyuşturucu mu içiyor ne bir tuhaf ama kesinlikle içmiyorum diyor , ben pek güvenmiyorum artık? ben bu kalp kırıklarını unutup sağlıklı bir ilişki yürütebilirmiyim? Yurtdışında da yapayalnız bir başıma yabancı başıma çocuk büyütebilirmiyimm? Türkiyede ailem çok destek beni çok seviyorlar bende onları ama Türkiye'nin durumu kötüye gidiyor herkes kızının geleceği için orada kal diyor? siz ne yapardınız