- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.626
- 83
- 35
Ailesinin evinde rahat edememis ,size dönecek, paranızı yiyerek sizi aldatacak.Haftaya bosanma davam var.Mantikli olarak dusunursem kesinlikle bosanmaliyim.Ama maalesef ki hala seviyorm. 15 yillik evliyim ve 2 cocugum var.Memurum,belli bir maasim var.Kocam olacak adam bazi sebeplerden 5 yil once isten cikarildi.Bir suca karisti ve ceza aldi.yaklasik 2,5 yil cezasini cekti ve cikti.Bu surecte hep yaninda oldum,arkasinda durdum.Icerdeyken hamallik yaparim yine de seni utandirmam diyordu.3 yil suresince bazi islerde calisti ancak bir duzen tutturamadi.Evin gecimi genel olarak benim uzerimde.Ozellikle son 6 ayda ev ve coxuklarin tum sorumluluklari bende.3 ay once telefonunda bir kadinla yazismalarini yakaladim.Kadina evliyim ama bosanma dusunuyorm,cocuklarim icin o evdeyim demis,kadin da kabul etmemis,ilski yasayamamis.Bir ay once evi terkedip ailesinin yanina gitti.Evin anahtarini bile birakti,donmemek uzere gitti.Aramadi,sormadi.Coxuklarla bile gorusmedi.Ben de avukatla gorustum,onu arayarak anlasmali bosanmak istedigimi soyledi.Kocam da avukata mallar yari yariya bolunmezse bosanmam dedi.Neyse sonra anlasmali bosanmaya razi oldu,dava actik,gun aldik.Fakat simdi de ayrilmayalim diyor.Ben ailemin yaninda kalip is bulayim,bakalim 2 ayda neler olacak diyor.kesin kararliyken kafami karistiriyor.
Aşıksan bence dayan dememizi bekledi :S
adam combo zarar konu sahibine ama hala kafası karışıkmış pesssss.bir tane boşanma diyecek üye çıkmaz bu konuda2 buçuk yıl hapiste yattigina göre ciddi bir suç işlemiş olmalı. Kolay kolay hapiste yatirmiyorlar çünkü. Adam hem çalışmamış, hem.aldatmis üstüne evi de terketmiş . Daha ne yapsın
Ben 3.çocuğu yapsın diyorum.adam combo zarar konu sahibine ama hala kafası karışıkmış pesssss.bir tane boşanma diyecek üye çıkmaz bu konuda
Yani birde kadın çalışan ayaklarının üstünde durabilen biri. Muhtaç da değil. Adamı besleyene kadar eve bir kedi kus falan alsın en azından işten gelince negatif enerjisini atar ,adam combo zarar konu sahibine ama hala kafası karışıkmış pesssss.bir tane boşanma diyecek üye çıkmaz bu konuda
bu adam kadını hem fiziksel hem de psikolojik hasta eder yıllar içinde.yokluğu ödüldür konu sahibine ama farkında değilYani birde kadın çalışan ayaklarının üstünde durabilen biri. Muhtaç da değil. Adamı besleyene kadar eve bir kedi kus falan alsın en azından işten gelince negatif enerjisini atar ,
Sebebini soylemek istemiyorm.Ama kesinlikle istegi disinda olan bir durumdu.Bu onu korudugumuAllah akıl versin diyorum.Memleketin halı ortada kolay kolay kimse hapis yatmıyor 2.5 yıl hapis yatmak acaba eşinizin hangi diğer muhteşem vukuatinin sonucu?
Boyle yanitlar beklemistim konuyu acarken.Destek gormek istemistim,acimasizca elestirilmek degil.Sonucta her ne yasanirsa yasansin bosanmak cok zor bir surectir,kimse yasamasin isterim.Boşanmamanız için hiç bir neden yok. Aldatma var, ilgisizlik var ve maddi kaynağınız da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?