Bosanmalimiyim

2 buçuk yıl hapiste yattigina göre ciddi bir suç işlemiş olmalı. Kolay kolay hapiste yatirmiyorlar çünkü. Adam hem çalışmamış, hem.aldatmis üstüne evi de terketmiş . Daha ne yapsın

Ailesinin evinde rahat edememis ,size dönecek, paranızı yiyerek sizi aldatacak.

Barışırsanız yarın bir gün sizin maaşınızı flörtleşmeye çalıştığı kadınlara yedirdiğini görme ihtimaliniz pek düşük değil.

Önce kendinizi sevin ve ben değerliyim deyin sonra bi düşünün ben bu kadar değerli bir varlıkken neden hayatımda bu paraziti barındırmalıyım diye mantıklı cevabı bulursunuz bnecr

2 buçuk yıl hapiste yattigina göre ciddi bir suç işlemiş olmalı. Kolay kolay hapiste yatirmiyorlar çünkü. Adam hem çalışmamış, hem.aldatmis üstüne evi de terketmiş . Daha ne yapsın
adam combo zarar konu sahibine ama hala kafası karışıkmış pesssss.bir tane boşanma diyecek üye çıkmaz bu konuda

adam combo zarar konu sahibine ama hala kafası karışıkmış pesssss.bir tane boşanma diyecek üye çıkmaz bu konuda
Ben 3.çocuğu yapsın diyorum. 2 tanesi ile tekmeyi basabilmiş kocaya, 3.ile basamaz, bahanesi ile rahat rahat oturur yerine.

Yani birde kadın çalışan ayaklarının üstünde durabilen biri. Muhtaç da değil. Adamı besleyene kadar eve bir kedi kus falan alsın en azından işten gelince negatif enerjisini atar ,

Yani birde kadın çalışan ayaklarının üstünde durabilen biri. Muhtaç da değil. Adamı besleyene kadar eve bir kedi kus falan alsın en azından işten gelince negatif enerjisini atar ,
bu adam kadını hem fiziksel hem de psikolojik hasta eder yıllar içinde.yokluğu ödüldür konu sahibine ama farkında değil

Yine şaka gibi bir konu Bence seviyorsan boşanma bacım böyle adam zor bulunur

Tum yazilanlari okudum.Buraya konu acmamin sebebi bosanmayin demeniz icin degildi.Biraz motive olmak,git gellerimden kurtulabilmek,destek gorebilmek icin yazdim.Bazi yorumlar gercekten acimasiz olmus.Ben ne yaptiysam 2 evladim icin yaptim.Zaten cocuklarimin benim icin onemini bildigi icin ordan vurmaya calisiyor.

Allah akıl versin diyorum.Memleketin halı ortada kolay kolay kimse hapis yatmıyor 2.5 yıl hapis yatmak acaba eşinizin hangi diğer muhteşem vukuatinin sonucu?
Sebebini soylemek istemiyorm.Ama kesinlikle istegi disinda olan bir durumdu.Bu onu korudugumu
Boşanmamanız için hiç bir neden yok. Aldatma var, ilgisizlik var ve maddi kaynağınız da var.
Boyle yanitlar beklemistim konuyu acarken.Destek gormek istemistim,acimasizca elestirilmek degil.Sonucta her ne yasanirsa yasansin bosanmak cok zor bir surectir,kimse yasamasin isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…