• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmalimiyim

Geri dönmesi sakın kafanı karıştırmasın.Sap gibi ortada kalacağını anladığı için geri dönmüş.
Sen ki bu adamın her şeyine eyvallah çekmişsin,içeri girmiş beklemişsin,evin hem kadını hem erkeği olmuşsun ama o ne yapmış?
Nankörlük.
Böyle nankör birini affedip ne yapacaksın?
Üstelik aldatmışta.
O kadın kabul etmemiş ama emin ol başka bir kadın bulur kabul edecek.Biri olmazsa,başkası olur.

Sebebini soylemek istemiyorm.Ama kesinlikle istegi disinda olan bir durumdu.Bu onu korudugumu

Boyle yanitlar beklemistim konuyu acarken.Destek gormek istemistim,acimasizca elestirilmek degil.Sonucta her ne yasanirsa yasansin bosanmak cok zor bir surectir,kimse yasamasin isterim.
Elbette kimse yaşamasın ama konunuza denebilecek alternatif bir cevap olamaz. Güçlü kalın.

Destek olanlara tesekkur mesajimdir.Bugun itibari ile bosanmis bulunmaktayim.Durusmaya dimdik girdim,dimdik ciktim.Karsimdaki adam gayet rahat,sanki hatalari o yapmamis gibiydi.15 yillik esaretim sonucta bitti.Bitmeden once cociklarima sectigim adam evdeki esyalarinin listesini gonderdi.Icinde topluca aldigim yagdan da pay istedi.Adam ev terliklerine,banyo lifine kadar istedi.Sonucta bitti.2 evladimla guzel gunler beni bekliyor.

Destek olanlara tesekkur mesajimdir.Bugun itibari ile bosanmis bulunmaktayim.Durusmaya dimdik girdim,dimdik ciktim.Karsimdaki adam gayet rahat,sanki hatalari o yapmamis gibiydi.15 yillik esaretim sonucta bitti.Bitmeden once cociklarima sectigim adam evdeki esyalarinin listesini gonderdi.Icinde topluca aldigim yagdan da pay istedi.Adam ev terliklerine,banyo lifine kadar istedi.Sonucta bitti.2 evladimla guzel gunler beni bekliyor.
daha kafam karışıyor diyordunuz bakın gerçek yüzü bu yağa kadar düşünmüş adam

Haftaya bosanma davam var.Mantikli olarak dusunursem kesinlikle bosanmaliyim.Ama maalesef ki hala seviyorm. 15 yillik evliyim ve 2 cocugum var.Memurum,belli bir maasim var.Kocam olacak adam bazi sebeplerden 5 yil once isten cikarildi.Bir suca karisti ve ceza aldi.yaklasik 2,5 yil cezasini cekti ve cikti.Bu surecte hep yaninda oldum,arkasinda durdum.Icerdeyken hamallik yaparim yine de seni utandirmam diyordu.3 yil suresince bazi islerde calisti ancak bir duzen tutturamadi.Evin gecimi genel olarak benim uzerimde.Ozellikle son 6 ayda ev ve coxuklarin tum sorumluluklari bende.3 ay once telefonunda bir kadinla yazismalarini yakaladim.Kadina evliyim ama bosanma dusunuyorm,cocuklarim icin o evdeyim demis,kadin da kabul etmemis,ilski yasayamamis.Bir ay once evi terkedip ailesinin yanina gitti.Evin anahtarini bile birakti,donmemek uzere gitti.Aramadi,sormadi.Coxuklarla bile gorusmedi.Ben de avukatla gorustum,onu arayarak anlasmali bosanmak istedigimi soyledi.Kocam da avukata mallar yari yariya bolunmezse bosanmam dedi.Neyse sonra anlasmali bosanmaya razi oldu,dava actik,gun aldik.Fakat simdi de ayrilmayalim diyor.Ben ailemin yaninda kalip is bulayim,bakalim 2 ayda neler olacak diyor.kesin kararliyken kafami karistiriyor.
düşünmeden boşan kafan rahatlar

Haftaya bosanma davam var.Mantikli olarak dusunursem kesinlikle bosanmaliyim.Ama maalesef ki hala seviyorm. 15 yillik evliyim ve 2 cocugum var.Memurum,belli bir maasim var.Kocam olacak adam bazi sebeplerden 5 yil once isten cikarildi.Bir suca karisti ve ceza aldi.yaklasik 2,5 yil cezasini cekti ve cikti.Bu surecte hep yaninda oldum,arkasinda durdum.Icerdeyken hamallik yaparim yine de seni utandirmam diyordu.3 yil suresince bazi islerde calisti ancak bir duzen tutturamadi.Evin gecimi genel olarak benim uzerimde.Ozellikle son 6 ayda ev ve coxuklarin tum sorumluluklari bende.3 ay once telefonunda bir kadinla yazismalarini yakaladim.Kadina evliyim ama bosanma dusunuyorm,cocuklarim icin o evdeyim demis,kadin da kabul etmemis,ilski yasayamamis.Bir ay once evi terkedip ailesinin yanina gitti.Evin anahtarini bile birakti,donmemek uzere gitti.Aramadi,sormadi.Coxuklarla bile gorusmedi.Ben de avukatla gorustum,onu arayarak anlasmali bosanmak istedigimi soyledi.Kocam da avukata mallar yari yariya bolunmezse bosanmam dedi.Neyse sonra anlasmali bosanmaya razi oldu,dava actik,gun aldik.Fakat simdi de ayrilmayalim diyor.Ben ailemin yaninda kalip is bulayim,bakalim 2 ayda neler olacak diyor.kesin kararliyken kafami karistiriyor.
Başka kadınla yazışan kocayı mı seviyorsunuz?

Böyle birinden kurtulduğunuz için sadaka falan dağıtın, mahallede davul çaldırın, yetim sevindirin. Ne çiğ harekettir yarabbi pis herif 😒

Yağ tenekesinin hepsini ver, sadakan olsun. 🤣

Ya hepsini bir kenara koyayim da,asil cocuklarina yaptiklarini sindiremiyorum.Adam herseyi sordu,cocuklarla gorus gunleri disinda.En cok yavrularima uzuluyorum.Bir aydir cocuklarini gormeyen adam,gormek istedi.Yanina yolladim,bir saat anca gorustu.Baba yarin da goruselim deyince yarin zor demis.Gercekten insan evlenirken nasil bir baba olir diyr dusunerek evlenmeli.

Yağ tenekesinin hepsini ver, sadakan olsun. 🤣
Verdim zaten.Bosanma bitince de "gonderdigin listeyi hazirladim.Terligin,jolen,yagin hazir.Verdigim yagi bogazinda kalmadan yersin umarim.Banyo lifini de koydum.Sabun da koyacaktim ama sen utanmazsin,o yuzden koymadim."dedim.Piskin piskin guldu bi de.

Adam tembel sorumsuz ilgisiz ve sizi aldatmış.
Üzerinizde yük görmüyor musunuz?
Bence kafanızı asla bulandırmayın tabiki boşanmak işine gelmez yemegi hazir pis donları yıkanıyor çocukların sorumluluğu kendinde degil.

Adam tembel sorumsuz ilgisiz ve sizi aldatmış.
Üzerinizde yük görmüyor musunuz?
Bence kafanızı asla bulandırmayın tabiki boşanmak işine gelmez yemegi hazir pis donları yıkanıyor çocukların sorumluluğu kendinde degil.
Su an istedigi hayata kavustu.Cociklarin velayeti bende.uzaktayim diye bahane edip gelmeyecek de.Anasi yikasin donlarini,bakalim onlar nekadar dayanacak?

Terkettim dedi mi ki.Ona gorr ben istedim,benim yuzumden oldu.O terketmemisti.Allahtan yazdigi mesajlar var elimde.
Suç atmayı severler.
Çocuklara bir desteği olacak mı
Mal fln paylaşmadan boşandıniz sanırım ailesi karıştı mi

Suç atmayı severler.
Çocuklara bir desteği olacak mı
Mal fln paylaşmadan boşandıniz sanırım ailesi karıştı mi
Mal paylasimi yaptik tabiki.Arabayi o aldi,evi bana birakti.Nafaka baglandi ancak calismiyorum odeyemem falan diyor.Ailesi zerre kadar karismadi,annesi arayip da herhangi bir sey soylemedi.Bir de mahkeme sonrasi aglayip sariliyor.Hakkini helal et falan.Bana hic samimi gelmiyor.

Mal paylasimi yaptik tabiki.Arabayi o aldi,evi bana birakti.Nafaka baglandi ancak calismiyorum odeyemem falan diyor.Ailesi zerre kadar karismadi,annesi arayip da herhangi bir sey soylemedi.Bir de mahkeme sonrasi aglayip sariliyor.Hakkini helal et falan.Bana hic samimi gelmiyor.
Keske ayrı ayrı imza atılıp muhatap olunmasa, böyle ağlamalar filan.Annesiyle bu konuyu uzun uzun konusmuslardir,ikna olmuştur, ondan ses çıkarmadı belki.Nankor erkekler
Ayrıca hissettiğiniz şey belki de sevgi değil sadece acıma hissidir

Back
X