- Konu Sahibi yldzmuhasebe
-
Ne acımasız yorumlar yapmışsınız, aklım mantığım almadı okuyunca..
Parası bitince boşanmak istemiyor; borçlar, eşinin çalışmaması, üstüne kendi ailesini yardım etmediği için yargılaması, çocuğunun ve kendisinin aç olması v.s buhrana sürüklemiş konu sahibini.
Yazmış, açılmak istemiş, fikir sormuş.. Bu ne garip bayan halleri anlamıyorum..Gerçekten kalp taşıyor musunuz merak ettim ?
Edeple ne ilgisi var ayrıca..
Çok zor bir durum bebeğinin sağlığını bahane edip annenlere gidebilirsin eşine de sen bu evi idare etmeyi becerene kadar orada olacağım diyebilirsin. Gerçi bebeğiniz 18yaş altı olduğu için hastaneye götürdüğünüzde sizden para alamazlar yasal güvenceniz var bunu dert etmeyin. Ama eşinizin cesaretsiz olması problemin sürekli devam edeceği anlamına gelir. Öncelikle bunu konuşmayı deneyin bu yuvayı idare edip edemeyeceğini sorun. Gamsız olduğu için mi yoksa sıkıntıdan kaçmak için mi kahveye gidiyor bilinmez. Ama eminim eşinizinde kendi içinde morali bozuk ve çaresizlik hissiyle mücadele ediyordur diye düşünüyorum. Ailesi tarafından bastırılmış çekinik bir karakter gibi duruyor anlattıklarınıza göre. Bu durumda onun almadığı sorumlulukları siz alırsanız işler kötüye gider. Cesaretlendirin onu. Yapabilirsin başarabilirsin işte sen adım at bebek biraz büyüsün ben de elimden geldiğince yardım ederim kimse destek olmasa da yanında ben varım gibi sözlerle yani yine tatlı dille. Zaten olay aileden kaynaklanıyorsa onlardan uzaklaşmak en iyisidir.İş olsun ev olsun. Kendisinin ödediği borçları hatırlatın sen ki bu kadar borcu ödedin başkasının yanında da çalışırsın en azından bir dene öyle karar ver, pes etme de
konu başlığını nasıl açmışsınız sanki normal bi soru soruyormuş gibi..20 aylık evlisin 2 yıl bile değil + çocuk yapmışsın maşallah sorduğun soruya bakılınca evliliği oyuncak gördüğün malum..boşan desek boşancak mısın?adam da para olmayınca böyle mi oluyor edep yahu
Katılıyorum %100.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?