Diğer bacağını da sen kırıp köle olmalısın (!)sizce ne yapmalıyım
Yuva bozmak kötü evet ama bu şekilde de olacak gibi görünmüyor dediğinize göre elinizden gelenide yapmışsınız ama olmuyorsa olmuyordur bazen bazı şeyleri zorlamamak gerekir kendi yoluna bak kendi yolunu çiz en azından bu kadar yipranamzsin huzurun sağlığın yerinde olur 30 yaşındasın galiba gençliğine kendine yazık etme giden zaman geri gelmiyor cocukda yokken zararın neresinden dönsen kardır zarardan başka birşey yok sanaArkadaşlar merhaba 5 yıldır evliyim çocuğum yok evlendiğim günden beri sanal olarak aldatıyorum eşimin chat sitelerine ücretli üyelikleri var sanal kumar bağımlısı ve defalarca yapmiycam deyip beni kandırıp üzerime borçlarını ödemem için kredi cektirdi fakat ben o borçları öderken vardiyalı çalışıp eve gelip bir de ev işlerini yaparken beni meğerse sanalda birileriyle aldatıyormus kumar için para vermedigimde ayağımı kırmıştı yeri geldi bir kuru ekmeği muhtaç bıraktı kumar tedavisine gidiyordu onu birakti şu an hala içerde kumar oynuyor herşeyi bıraktım diyor beni boguyorsun diyor icraya düşünmüş konuşmaya çalışıyorum olmuyor bağırıp çağırıyorum olmuyor hep ben suçluyum ben paragozum bana kafamda kurdugumu söylüyor mutsuzum sevildigi değer gördüğümü hissetmiyorum kendimi bu evlilikte çok yalnız hissediyorum çok yoruldum işine gelirse bana iyi davranır arada ev işlerine yardım eder o kadar sizce ne yapmalıyım
Boşanmanız lazım. Çok gençsiniz ve çocuğunuz da yok. Temiz temiz boşanın. Ne diye bu işlenceyi çekiyorsunuz?Arkadaşlar merhaba 5 yıldır evliyim çocuğum yok evlendiğim günden beri sanal olarak aldatıyorum eşimin chat sitelerine ücretli üyelikleri var sanal kumar bağımlısı ve defalarca yapmiycam deyip beni kandırıp üzerime borçlarını ödemem için kredi cektirdi fakat ben o borçları öderken vardiyalı çalışıp eve gelip bir de ev işlerini yaparken beni meğerse sanalda birileriyle aldatıyormus kumar için para vermedigimde ayağımı kırmıştı yeri geldi bir kuru ekmeği muhtaç bıraktı kumar tedavisine gidiyordu onu birakti şu an hala içerde kumar oynuyor herşeyi bıraktım diyor beni boguyorsun diyor icraya düşünmüş konuşmaya çalışıyorum olmuyor bağırıp çağırıyorum olmuyor hep ben suçluyum ben paragozum bana kafamda kurdugumu söylüyor mutsuzum sevildigi değer gördüğümü hissetmiyorum kendimi bu evlilikte çok yalnız hissediyorum çok yoruldum işine gelirse bana iyi davranır arada ev işlerine yardım eder o kadar sizce ne yapmalıyım
ne zaman bosanacaksin eger bosanmayacaksan cocuk yapma.ama soyleyeyim senin uzerine borc yigar sen hapse girersin.boyle ... gibi adami ne yapacaksin at gitsin cöpeArkadaşlar merhaba 5 yıldır evliyim çocuğum yok evlendiğim günden beri sanal olarak aldatıyorum eşimin chat sitelerine ücretli üyelikleri var sanal kumar bağımlısı ve defalarca yapmiycam deyip beni kandırıp üzerime borçlarını ödemem için kredi cektirdi fakat ben o borçları öderken vardiyalı çalışıp eve gelip bir de ev işlerini yaparken beni meğerse sanalda birileriyle aldatıyormus kumar için para vermedigimde ayağımı kırmıştı yeri geldi bir kuru ekmeği muhtaç bıraktı kumar tedavisine gidiyordu onu birakti şu an hala içerde kumar oynuyor herşeyi bıraktım diyor beni boguyorsun diyor icraya düşünmüş konuşmaya çalışıyorum olmuyor bağırıp çağırıyorum olmuyor hep ben suçluyum ben paragozum bana kafamda kurdugumu söylüyor mutsuzum sevildigi değer gördüğümü hissetmiyorum kendimi bu evlilikte çok yalnız hissediyorum çok yoruldum işine gelirse bana iyi davranır arada ev işlerine yardım eder o kadar sizce ne yapmalıyım
Herif (adam demeye dilim gitmedi) kumar oynuyor aldatıyor şiddet uyguluyor evde bir şeye elini sürmüyor bir de size kumar borcunu ödetiyor. Bu herifi boşamamak için bir neden söyler misiniz?Arkadaşlar merhaba 5 yıldır evliyim çocuğum yok evlendiğim günden beri sanal olarak aldatıyorum eşimin chat sitelerine ücretli üyelikleri var sanal kumar bağımlısı ve defalarca yapmiycam deyip beni kandırıp üzerime borçlarını ödemem için kredi cektirdi fakat ben o borçları öderken vardiyalı çalışıp eve gelip bir de ev işlerini yaparken beni meğerse sanalda birileriyle aldatıyormus kumar için para vermedigimde ayağımı kırmıştı yeri geldi bir kuru ekmeği muhtaç bıraktı kumar tedavisine gidiyordu onu birakti şu an hala içerde kumar oynuyor herşeyi bıraktım diyor beni boguyorsun diyor icraya düşünmüş konuşmaya çalışıyorum olmuyor bağırıp çağırıyorum olmuyor hep ben suçluyum ben paragozum bana kafamda kurdugumu söylüyor mutsuzum sevildigi değer gördüğümü hissetmiyorum kendimi bu evlilikte çok yalnız hissediyorum çok yoruldum işine gelirse bana iyi davranır arada ev işlerine yardım eder o kadar sizce ne yapmalıyım
Öteki bacağınızı da kırmasını bekleyin.Arkadaşlar merhaba 5 yıldır evliyim çocuğum yok evlendiğim günden beri sanal olarak aldatıyorum eşimin chat sitelerine ücretli üyelikleri var sanal kumar bağımlısı ve defalarca yapmiycam deyip beni kandırıp üzerime borçlarını ödemem için kredi cektirdi fakat ben o borçları öderken vardiyalı çalışıp eve gelip bir de ev işlerini yaparken beni meğerse sanalda birileriyle aldatıyormus kumar için para vermedigimde ayağımı kırmıştı yeri geldi bir kuru ekmeği muhtaç bıraktı kumar tedavisine gidiyordu onu birakti şu an hala içerde kumar oynuyor herşeyi bıraktım diyor beni boguyorsun diyor icraya düşünmüş konuşmaya çalışıyorum olmuyor bağırıp çağırıyorum olmuyor hep ben suçluyum ben paragozum bana kafamda kurdugumu söylüyor mutsuzum sevildigi değer gördüğümü hissetmiyorum kendimi bu evlilikte çok yalnız hissediyorum çok yoruldum işine gelirse bana iyi davranır arada ev işlerine yardım eder o kadar sizce ne yapmalıyım
Bir de sanırım mı diyorsunuz? Tabi ki de bosanmalisiniz. Adam hem kumarbaz, hem aldatıyor, hem ayağınızı kırmış, hem size hakaret ediyor, hem size borclarini odetiyor. Geriye bir şey kalmamış zaten. Düşünecek bir şey yok.
Şükür et çocuğun yok, ne için çekeceksin bu işkenceyi. Bas tekmeyi gitsin.Arkadaşlar merhaba 5 yıldır evliyim çocuğum yok evlendiğim günden beri sanal olarak aldatıyorum eşimin chat sitelerine ücretli üyelikleri var sanal kumar bağımlısı ve defalarca yapmiycam deyip beni kandırıp üzerime borçlarını ödemem için kredi cektirdi fakat ben o borçları öderken vardiyalı çalışıp eve gelip bir de ev işlerini yaparken beni meğerse sanalda birileriyle aldatıyormus kumar için para vermedigimde ayağımı kırmıştı yeri geldi bir kuru ekmeği muhtaç bıraktı kumar tedavisine gidiyordu onu birakti şu an hala içerde kumar oynuyor herşeyi bıraktım diyor beni boguyorsun diyor icraya düşünmüş konuşmaya çalışıyorum olmuyor bağırıp çağırıyorum olmuyor hep ben suçluyum ben paragozum bana kafamda kurdugumu söylüyor mutsuzum sevildigi değer gördüğümü hissetmiyorum kendimi bu evlilikte çok yalnız hissediyorum çok yoruldum işine gelirse bana iyi davranır arada ev işlerine yardım eder o kadar sizce ne yapmalıyım
Bunlara rağmen hala ayrılamadıysanız önce kendinizi iyileştirmeniz lazım.Kendinizi sevin ve değer verin.Kendinizi mutlu etmeyi öğrenin,değerinizi başkalarının gözünden ölçmeyinArkadaşlar merhaba 5 yıldır evliyim çocuğum yok evlendiğim günden beri sanal olarak aldatıyorum eşimin chat sitelerine ücretli üyelikleri var sanal kumar bağımlısı ve defalarca yapmiycam deyip beni kandırıp üzerime borçlarını ödemem için kredi cektirdi fakat ben o borçları öderken vardiyalı çalışıp eve gelip bir de ev işlerini yaparken beni meğerse sanalda birileriyle aldatıyormus kumar için para vermedigimde ayağımı kırmıştı yeri geldi bir kuru ekmeği muhtaç bıraktı kumar tedavisine gidiyordu onu birakti şu an hala içerde kumar oynuyor herşeyi bıraktım diyor beni boguyorsun diyor icraya düşünmüş konuşmaya çalışıyorum olmuyor bağırıp çağırıyorum olmuyor hep ben suçluyum ben paragozum bana kafamda kurdugumu söylüyor mutsuzum sevildigi değer gördüğümü hissetmiyorum kendimi bu evlilikte çok yalnız hissediyorum çok yoruldum işine gelirse bana iyi davranır arada ev işlerine yardım eder o kadar sizce ne yapmalıyım
Yanii evet tamam ben boşanacağım demeniz için ne olması lazım daha.Arkadaşlar merhaba 5 yıldır evliyim çocuğum yok evlendiğim günden beri sanal olarak aldatıyorum eşimin chat sitelerine ücretli üyelikleri var sanal kumar bağımlısı ve defalarca yapmiycam deyip beni kandırıp üzerime borçlarını ödemem için kredi cektirdi fakat ben o borçları öderken vardiyalı çalışıp eve gelip bir de ev işlerini yaparken beni meğerse sanalda birileriyle aldatıyormus kumar için para vermedigimde ayağımı kırmıştı yeri geldi bir kuru ekmeği muhtaç bıraktı kumar tedavisine gidiyordu onu birakti şu an hala içerde kumar oynuyor herşeyi bıraktım diyor beni boguyorsun diyor icraya düşünmüş konuşmaya çalışıyorum olmuyor bağırıp çağırıyorum olmuyor hep ben suçluyum ben paragozum bana kafamda kurdugumu söylüyor mutsuzum sevildigi değer gördüğümü hissetmiyorum kendimi bu evlilikte çok yalnız hissediyorum çok yoruldum işine gelirse bana iyi davranır arada ev işlerine yardım eder o kadar sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?