Boşanmam lazım sanırım

Yani sanırım bilemedim

Ya lütfen boşan lütfen. Bak verilmiş sadakan varmış çocuğun yok.
Sen kendine nasıl yakıştırıyorsun bu olanları?

kumar için para vermedigimde ayağımı kırmıştı yeri geldi bir kuru ekmeği muhtaç bıraktı kumar tedavisine

Aklınız başımızda mi sizin? Adam ayağınızı kırmış. Bu adamın sizi sevmesi, aldatması artık önemli değil bu saatten sonra. Aslında yorum yapmaya bile gerek yok. Başka bir taraftanızı kırmadan boşanın hemde hemen.

Allah aşkına kafasını kırmadan boşama.O senin ayagını kırmış sende kafasını kır ve BOŞAN.

3 çocuk yapmadan boşanmayın sakın

İyi bir isim var bosansam kendime bakabilecek durumum var ama Sanırım sıfırdan başlamaya ve toplumun boşanmış kadın bakışından rahatsız olucam gibi hissediyorum sanki herşey daha da kötüye gidecekmiş gibi hissediyorum

Ayrıl hazır çocukta yok miss gibi yoluna git.

Ben bunları çeken kadınların maddi yönden zorunda oldukları için ya da çocuğuna bakacak kimsesi olmadığı için çalışamayacağı için boşamayı beceremedikleri düşünürdüm ve kısmen içten içe hak verirdim. Ama siz okuduğum en kötü konulardan birisiniz. Şaka mı yapıyorsunuz? Bu devirde herkes çatır çatır boşanırken konuda yazmadığınıza göre çocuğunuz bile yokken işiniz iyiyken boşanmıyorsanız tüm kadınlar adına size bir yuh çekiyorum

Ve bu arada bu olaylari ben her yakalandığımda bir daha yapmiycam sen kafamda kuruyorsun deyip beni suçlu hissettiriyor beni daha uzun saatlerde çalışmaya göndermeye çalışıp kendisi dinleniyor bir kaç aydır da bana maaşının belli bir kısmını verip borcunu ödemeye çalışıyorum gram güvenmiyorum kendimi her an tetikte olmam gerekiyormus gibi hissediyorum Cidden çok yoruldum aile buyuklerim ile bu konuyu konuştuğumda benim abarttigimi çünkü eşimin inlara saygılı davrandığını ve sessiz olduğunu soyluyorlar eşim öyledir dışarıya karşı sessiz bana karşı genel olarak kabadur yaptığım hiçbir şeyden memnun olmaz asla beni desteklemez ben derdimi anlatan biri degilim eşimle de paylaşmam sadece onunla veya evlilikle ilgili bir sorunum olduğunda söylerim fakat sorunlar çözülmüyor devamlı benden zaman bekliyor

Bir de toplumun bakışı demişsiniz ! Tüm bunları yaşayıp elinizde imkanınız varken boşanman kadınlara toplum ezik gözüyle bakıyor bilginiz olsun . Ha kimseye söylemedim bilmiyorlar diyorsan o zaman insan kendi gözünde kendisinden tiksinir ya. Senin ayağını kıran adamla sen nasıl aynı çatı altında durabilirsin hala ya aklım almıyor. Ban yersem yiyeyim çok sinir oldum çok tiksindim sizden

5 yıldır dayanmanızdakı motıvasyon nedir acaba? adamda yok yok

Valla herkes mutlu olacak diye bir şey yok hep derim, siz mutsuzluğu seçip şikayet edip duruyorsunuz, e madem öyle devam edin valla:) şu adama da diil 5 sene 5 dk verilmez de siz verin tabi.
Ayağını kırmış, kumar vs herpok var hâlâ canı istedi mi güzel davraniyormus da, yardım ediyormuş da amannnnn valla siz de az mazoşist diilsiniz

ne toplumu, ne boşanmış kadın baskısı yav hangi devirde yaşıyonuz, eskidenmiş onun tillahi ki o zaman bile çekmem diyen çekmeyip paşalar gibi ayrılıp hayatını yeniden inşaa ediyordu, bahane aramayın, dayak yemeyi seviyorum diyin bitsin gitsin

Celladına aşık bir kadın tanıdım diye şarkı sözü var ya bu sitede kadınlar var. Biz daha fazlasını tanıyoruz sayenizde.
Hiç birşeyi kırmaktan çekinmeyen eziklerle yaşayacağınız kısacık hayatınızı bok ediyorsunuz ya size diyecek hiç bir sözüm yok.
Elalem ne der diye büyütülen kızların sonu böyle oluyor işte . Suç sizde değil tüm suç sizleri doğuranlarda, böyle yetiştirenlerde...

Sizi bu adamin yaninda tutan ne aldatma var kumar var siddet var neyi bekliyorsunuz diger bacaginizi elinize vermesini mi

Toplum bacaginizi kirip sizin paranizla zikinin keyfine bakan adama ne gozle bakiyor acaba ben bu adamin eziyetlerini seviyorum deyin sizde rahatlayin

Bu ilişkiye bir ad bulamadım.Siz buldunuz mu? Adam bağımlı neyin çabası ,neyin mucadelesi sende ki..Sen kendıne bu adamımı layık goruyorsun..Bu kadar mı değersizsin.Uyan .Adam kumar ve ilişki bağımlısı..Düzelmez ..Adam senden tutarlı . Kişiliksizim diyor sana ve o yolda ilerliyor. Bu hayatı böyle geçirmeye meyilli isen devam et ve şikayette etme..Hem hiç bir şey yapmadan ilişkinin içinde kalıyorsun hala bu sapık adamla konuşmaya çalışıyosun..Adamın yaptıgı hangi şey normal..Kumarbazlar paranı yer, borç yapar, borcu sana ödetir, sonra da sana döner paragözsün der..İcraya düşer, tefeciden bile borçlar alır..Yanın da kalırsan dogruyu -yanlışı karıstırmaya başlarsın demeyeceğım artık sen kaybolmuşsun yolunu kaybetmışsın saglıklı düşünemiyorsun.Ayağa kalk ve sana bunları yapmasına izin verme artık..Yazıktır kendine yaptığın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…