- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.750
- 683
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Boşanma süreci tabir-i caizse erkeklerin pislikleşme alanı. Şu dünyanın en iyi adamıyla karşılaşsam bile % 100 güvenmem artık. Eski eş kişisi o kadar pislikleşti ki boşanırken aklım dimağım durdu. Boşver bunları hepsi yapıyor. Yeni tur yeni şans sosyal hayatın güçlüyse - pamdemiden sonra tabii- yeni flörtler yap bak keyfine.Sizde boşandınız degil mi hatırlıyorum ben sizi de :) ben bu kadar para hesabı yapacağını inanın beklemezdim sok oldum çocuk olmasa hadi neyse de çocuk olunca bu kadar herseyi hesaplaması beni Çok yordu . Düsük zekalı primat bunu da çok sevdim ayrıca
3.5 aydır ayrı yaşıyorum zaten kagıt üstünde kalan evlilik de bitecek isteBu heriften kurtulmana 10 gün kalmış desene
Nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyorlar ben birini istemeden kırsam bile dert oluyor sonradan içime . Flörtler vs suan bana çok çok uzak kızımla huzurlu bir hayat istiyorum sadeceBoşanma süreci tabir-i caizse erkeklerin pislikleşme alanı. Şu dünyanın en iyi adamıyla karşılaşsam bile % 100 güvenmem artık. Eski eş kişisi o kadar pislikleşti ki boşanırken aklım dimağım durdu. Boşver bunları hepsi yapıyor. Yeni tur yeni şans sosyal hayatın güçlüyse - pamdemiden sonra tabii- yeni flörtler yap bak keyfine.
Biliyorum konularınızı. Şimdi böyle hissediyorsunuz ileride oh dünya varmış iyi ki yapmışım diyeceksiniz3.5 aydır ayrı yaşıyorum zaten kagıt üstünde kalan evlilik de bitecek iste
Ablalar onun p.klu donunu yıkamaz ki, kahrını çekmez ki. Çok arayacak eski rahatını. Bulamaz inş.Küfür hakaret şiddet !!!! Bulduysa bunlara katlanacak ablalar (tabi yersen) artık onlar düşünsün,sen sal ipini gitsin
belki de asıl problem eş değil boklu donunu yıkayan kahrını çeken bir kadın olmaktadır. konu sahibi için söylemiyorum biz kadınlar adına öz eleştiri olarak söylüyorum. bu topraklarda maalesef bu öğretiliyor işte adam dönerse de bir ihtimal kimse onun cefasını çekmez diye.Ablalar onun p.klu donunu yıkamaz ki, kahrını çekmez ki. Çok arayacak eski rahatını. Bulamaz inş.
Aynen, alamadığını vermek iki tarafa da zehir.belki de asıl problem eş değil boklu donunu yıkayan kahrını çeken bir kadın olmaktadır. konu sahibi için söylemiyorum biz kadınlar adına öz eleştiri olarak söylüyorum. bu topraklarda maalesef bu öğretiliyor işte adam dönerse de bir ihtimal kimse onun cefasını çekmez diye.
belki de hiç çekmemek lazım. almadan vermemek ilişkide dengeyi bozmamak hep katlanan olmak yerine sınırları çizebilen olmak gerek.
Kolay değil tabi..her nekadar sizi üzmüş olsada bı evi paylasmissiniz aynı yataği paylasmissiniz evladınız var ..boşanma süreci zordur ..bende ilk evliligimden eşimin şiddeti yüzünden ayrıldım ..eşim kabul etmemişti bıkac celse geçmişti o yüzden ama doğru bı karar vermiştim emindim ama nolursa olsun üzülüyor insan...ama geçiyorda bı sure sonra unutuyorsunuz..herşey unutuluyor ama arada çocuk var nolursa olun birbirinize saygımızı yitirmeyin..iki yıl oldu ikinci evliliğimi yaptım ..eski eşimde bir yıl önce evlendi ..olmayınca olmuyorSelam hanımlar.. daha önce de burda birkaç kez konu açmıştım eşimden siddet hakaret küfür yüzünden boşanıyorum çok direndim ama olmadı en son da zaten üstüme saldırdı komşumuz kurtardı beni darp raporu aldım uzaklaştırma derken cok sancılı bir süreçten geçtim hala da geçiyorum . Öğretmenim gelirim güzel sayılır bir kızım var 3 yaşında suan annemlerle kalıyoruz ama ev bulup kendi düzenimizi kuracağız kızımla. Biraz önce eşim kızımızı aldı onu görünce içim acıdı ağlamamak icin zor tuttum kendimi bir de benim yanımda çocuğa şimdi ben seni ablalara götüreceğim kızım diyor kimse artık o ablalar saçma sapan sürekli fotoğraflar paylaşıyor evliyken ben fotoğraf koymayı sevmiyorum diyen adam yapıyor bunları giyinmiş süslenmiş parfüm sisesine düşmüş gelmiş çocuğu almaya . Bu adam mal paylaşımında da beni çok zorladı burnumdan getirdi onunla ilgili de konu açmıştım ama neden hala içim acıyor eve girdiğimden beri ağlıyorum nasıl geçecek bu acı ? Boşanmış hanımlar lütfen yardımcı olur musunuz başlarda çok iyiydim giderek kötülemeye başladım
Ah insallahBiliyorum konularınızı. Şimdi böyle hissediyorsunuz ileride oh dünya varmış iyi ki yapmışım diyeceksiniz
Saldım salmasına da canımın acısını da zamana bırakıp onu da Allah’a havale ettimKüfür hakaret şiddet !!!! Bulduysa bunlara katlanacak ablalar (tabi yersen) artık onlar düşünsün,sen sal ipini gitsin
Kesinlikle asla eleştiri degil ben bu dediklerinizi yapmadım yapmadığım gibi kıymetim de olmadı gözündebelki de asıl problem eş değil boklu donunu yıkayan kahrını çeken bir kadın olmaktadır. konu sahibi için söylemiyorum biz kadınlar adına öz eleştiri olarak söylüyorum. bu topraklarda maalesef bu öğretiliyor işte adam dönerse de bir ihtimal kimse onun cefasını çekmez diye.
belki de hiç çekmemek lazım. almadan vermemek ilişkide dengeyi bozmamak hep katlanan olmak yerine sınırları çizebilen olmak gerek.
Sizin çocuğunuz var mıydı ilk evliliğinizden ? Nasıl etkilendi kendimden çok çocuğu düşünüyorumKolay değil tabi..her nekadar sizi üzmüş olsada bı evi paylasmissiniz aynı yataği paylasmissiniz evladınız var ..boşanma süreci zordur ..bende ilk evliligimden eşimin şiddeti yüzünden ayrıldım ..eşim kabul etmemişti bıkac celse geçmişti o yüzden ama doğru bı karar vermiştim emindim ama nolursa olsun üzülüyor insan...ama geçiyorda bı sure sonra unutuyorsunuz..herşey unutuluyor ama arada çocuk var nolursa olun birbirinize saygımızı yitirmeyin..iki yıl oldu ikinci evliliğimi yaptım ..eski eşimde bir yıl önce evlendi ..olmayınca olmuyor
Siz boşanmış mıydınız:)Ah insallah
Sizin çocuğunuz var mıydı ilk evliliğinizden ? Nasıl etkilendi kendimden çok çocuğu düşün
Var tabi bir kızım var biz bosandigimizda kızım 4 yaşındaydı ..sanırım ufakti diye fazla idrak edemedi durumu ..ben ailemle yaşadım boşandıktan sonra ..babasi bana düşman oldu bı müddet boşandık diye..ama kızım için bı şekilde iletişim kurmayı başardık ..oda sonra belirli günlerde kızını aldı ilgilendi ..şuan kızım 11 yaşında sağlığı iyi şükür derslerinde başarılı ..babasıyla da iletişimi var iyiyiz şükür ..sizinde öyle olacaktır..çocuğunuza üzüntülerinizi belli etmeyin onun yanında konuşmayın ...merak etmeyin herşey yoluna girecektirSizin çocuğunuz var mıydı ilk evliliğinizden ? Nasıl etkilendi kendimden çok çocuğu düşünüyorum
Bana nasıl iyi geldiniz bir bilseniz su Kandil gününde çok teşekkür ederim vakit ayırıp da yazdığınız icinVar tabi bir kızım var biz bosandigimizda kızım 4 yaşındaydı ..sanırım ufakti diye fazla idrak edemedi durumu ..ben ailemle yaşadım boşandıktan sonra ..babasi bana düşman oldu bı müddet boşandık diye..ama kızım için bı şekilde iletişim kurmayı başardık ..oda sonra belirli günlerde kızını aldı ilgilendi ..şuan kızım 11 yaşında sağlığı iyi şükür derslerinde başarılı ..babasıyla da iletişimi var iyiyiz şükür ..sizinde öyle olacaktır..çocuğunuza üzüntülerinizi belli etmeyin onun yanında konuşmayın ...merak etmeyin herşey yoluna girecektir
Bana nasıl iyi geldiniz bir bilseniz su Kandil gününde çok teşekkür ederim vakit ayırıp da yazdığınız icinumarım benim de kızcemle güzel bir hayatım olur
Hayatın eski kocandan ibaret değil. Mesleğin kızın ve ailen var. Belki ileride daha güzel anlar seni bekliyordur. Eski eşinle kötü anların daha kötüsünü yaşamışsın. Şuan üzülmeni sevdiğin için değil alışkanlık güdüsünden olduğunu düşünüyorum. Bu acının dinmesi uzun sürmez. Kendini güzel şeylere hazırla, kötü şeylerden kurtulmuşsun zaten.Selam hanımlar.. daha önce de burda birkaç kez konu açmıştım eşimden siddet hakaret küfür yüzünden boşanıyorum çok direndim ama olmadı en son da zaten üstüme saldırdı komşumuz kurtardı beni darp raporu aldım uzaklaştırma derken cok sancılı bir süreçten geçtim hala da geçiyorum . Öğretmenim gelirim güzel sayılır bir kızım var 3 yaşında suan annemlerle kalıyoruz ama ev bulup kendi düzenimizi kuracağız kızımla. Biraz önce eşim kızımızı aldı onu görünce içim acıdı ağlamamak icin zor tuttum kendimi bir de benim yanımda çocuğa şimdi ben seni ablalara götüreceğim kızım diyor kimse artık o ablalar saçma sapan sürekli fotoğraflar paylaşıyor evliyken ben fotoğraf koymayı sevmiyorum diyen adam yapıyor bunları giyinmiş süslenmiş parfüm sisesine düşmüş gelmiş çocuğu almaya . Bu adam mal paylaşımında da beni çok zorladı burnumdan getirdi onunla ilgili de konu açmıştım ama neden hala içim acıyor eve girdiğimden beri ağlıyorum nasıl geçecek bu acı ? Boşanmış hanımlar lütfen yardımcı olur musunuz başlarda çok iyiydim giderek kötülemeye başladım
Kötünün kötüsüydü ne yazık ki haklısınızEski eşinle kötü anların daha kötüsünü yaşamışsın. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?