Boşanmama 10 gün kaldı

Boşanma süreci tabir-i caizse erkeklerin pislikleşme alanı. Şu dünyanın en iyi adamıyla karşılaşsam bile % 100 güvenmem artık. Eski eş kişisi o kadar pislikleşti ki boşanırken aklım dimağım durdu. Boşver bunları hepsi yapıyor. Yeni tur yeni şans sosyal hayatın güçlüyse - pamdemiden sonra tabii- yeni flörtler yap bak keyfine.

Nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyorlar ben birini istemeden kırsam bile dert oluyor sonradan içime . Flörtler vs suan bana çok çok uzak kızımla huzurlu bir hayat istiyorum sadece

Küfür hakaret şiddet !!!! Bulduysa bunlara katlanacak ablalar (tabi yersen) artık onlar düşünsün,sen sal ipini gitsin

Ablalar onun p.klu donunu yıkamaz ki, kahrını çekmez ki. Çok arayacak eski rahatını. Bulamaz inş.
belki de asıl problem eş değil boklu donunu yıkayan kahrını çeken bir kadın olmaktadır. konu sahibi için söylemiyorum biz kadınlar adına öz eleştiri olarak söylüyorum. bu topraklarda maalesef bu öğretiliyor işte adam dönerse de bir ihtimal kimse onun cefasını çekmez diye.

belki de hiç çekmemek lazım. almadan vermemek ilişkide dengeyi bozmamak hep katlanan olmak yerine sınırları çizebilen olmak gerek.

Aynen, alamadığını vermek iki tarafa da zehir.

Kolay değil tabi..her nekadar sizi üzmüş olsada bı evi paylasmissiniz aynı yataği paylasmissiniz evladınız var ..boşanma süreci zordur ..bende ilk evliligimden eşimin şiddeti yüzünden ayrıldım ..eşim kabul etmemişti bıkac celse geçmişti o yüzden ama doğru bı karar vermiştim emindim ama nolursa olsun üzülüyor insan...ama geçiyorda bı sure sonra unutuyorsunuz..herşey unutuluyor ama arada çocuk var nolursa olun birbirinize saygımızı yitirmeyin..iki yıl oldu ikinci evliliğimi yaptım ..eski eşimde bir yıl önce evlendi ..olmayınca olmuyor

Kesinlikle asla eleştiri degil ben bu dediklerinizi yapmadım yapmadığım gibi kıymetim de olmadı gözünde

Sizin çocuğunuz var mıydı ilk evliliğinizden ? Nasıl etkilendi kendimden çok çocuğu düşünüyorum

Sizin çocuğunuz var mıydı ilk evliliğinizden ? Nasıl etkilendi kendimden çok çocuğu düşün

Sizin çocuğunuz var mıydı ilk evliliğinizden ? Nasıl etkilendi kendimden çok çocuğu düşünüyorum
Var tabi bir kızım var biz bosandigimizda kızım 4 yaşındaydı ..sanırım ufakti diye fazla idrak edemedi durumu ..ben ailemle yaşadım boşandıktan sonra ..babasi bana düşman oldu bı müddet boşandık diye..ama kızım için bı şekilde iletişim kurmayı başardık ..oda sonra belirli günlerde kızını aldı ilgilendi ..şuan kızım 11 yaşında sağlığı iyi şükür derslerinde başarılı ..babasıyla da iletişimi var iyiyiz şükür ..sizinde öyle olacaktır..çocuğunuza üzüntülerinizi belli etmeyin onun yanında konuşmayın ...merak etmeyin herşey yoluna girecektir

Bana nasıl iyi geldiniz bir bilseniz su Kandil gününde çok teşekkür ederim vakit ayırıp da yazdığınız icin umarım benim de kızcemle güzel bir hayatım olur

Hayatın eski kocandan ibaret değil. Mesleğin kızın ve ailen var. Belki ileride daha güzel anlar seni bekliyordur. Eski eşinle kötü anların daha kötüsünü yaşamışsın. Şuan üzülmeni sevdiğin için değil alışkanlık güdüsünden olduğunu düşünüyorum. Bu acının dinmesi uzun sürmez. Kendini güzel şeylere hazırla, kötü şeylerden kurtulmuşsun zaten.

İki günlük sevgilisinden ayrılıp kendini duvardan duvara vuran bir sürü kadın varken sizin ağlamanız gayet normal yüklenmeyin kendinize bu kadar. Ve bu aşamada hiçbir duygunuzu bastırmayın. Kanata kanata geçiyo belki ama geçiyo, ölüyorum sanıyosun ama ölmüyosun. Ve çok daha güçlü kalkıyosun ayağa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…