- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Ablalar ne ya ?Bişey dıyım mı çok yerinde bır karar boşanmak .Sızde suslenıp puslenıp hayatınızı yasayın .Selam hanımlar.. daha önce de burda birkaç kez konu açmıştım eşimden siddet hakaret küfür yüzünden boşanıyorum çok direndim ama olmadı en son da zaten üstüme saldırdı komşumuz kurtardı beni darp raporu aldım uzaklaştırma derken cok sancılı bir süreçten geçtim hala da geçiyorum . Öğretmenim gelirim güzel sayılır bir kızım var 3 yaşında suan annemlerle kalıyoruz ama ev bulup kendi düzenimizi kuracağız kızımla. Biraz önce eşim kızımızı aldı onu görünce içim acıdı ağlamamak icin zor tuttum kendimi bir de benim yanımda çocuğa şimdi ben seni ablalara götüreceğim kızım diyor kimse artık o ablalar saçma sapan sürekli fotoğraflar paylaşıyor evliyken ben fotoğraf koymayı sevmiyorum diyen adam yapıyor bunları giyinmiş süslenmiş parfüm sisesine düşmüş gelmiş çocuğu almaya . Bu adam mal paylaşımında da beni çok zorladı burnumdan getirdi onunla ilgili de konu açmıştım ama neden hala içim acıyor eve girdiğimden beri ağlıyorum nasıl geçecek bu acı ? Boşanmış hanımlar lütfen yardımcı olur musunuz başlarda çok iyiydim giderek kötülemeye başladım
Öyle yapmaya çalışıyorum :) evet ablalar denilen bir güruh çıktı basıma bir deAblalar ne ya ?Bişey dıyım mı çok yerinde bır karar boşanmak .Sızde suslenıp puslenıp hayatınızı yasayın .
Çok iyi adammış cağnıııım. Kaçırmış adamı püh...Bir arkadaşım var eşinden boşandı. Adam çocuğu almaya geldiğinde kadın ağlamaktan şişiyor 6 aydır. Sürekli aslında ıyi adamdı aslında beni severdi aslında öyle böyle lafları... 15 kilo aldı. Bütün gün yemek yiyor ve ağlıyor. Dün eski kocası çocuğu almaya geldiğinde biz yürüyüş yapacağız kızımla istersen sen de arkamızdan yuvarlanarak gel fıçı demiş.
Her şeye nokta koyup yeni bir hayat demelisiniz. Üç kuruşluk adamlara beş kuruş değer vermemeli.
Ay sinirlerim bozulduBir arkadaşım var eşinden boşandı. Adam çocuğu almaya geldiğinde kadın ağlamaktan şişiyor 6 aydır. Sürekli aslında ıyi adamdı aslında beni severdi aslında öyle böyle lafları... 15 kilo aldı. Bütün gün yemek yiyor ve ağlıyor. Dün eski kocası çocuğu almaya geldiğinde biz yürüyüş yapacağız kızımla istersen sen de arkamızdan yuvarlanarak gel fıçı demiş.
Her şeye nokta koyup yeni bir hayat demelisiniz. Üç kuruşluk adamlara beş kuruş değer vermemeli.
Kadinlar icin başlangıç zordur, hep iyi anılar gelir insanin aklına ve bu donemler biraz zor geçer. Onun yaptiklari tamamen nispet ve sizi uzme niyetiyle. Uzerinden zaman geçtiğinde siz kendinizi toparlayıp gayet güzel hayat kuracaksınız o zaman onlara dank edecek. Genellikle erkekler boşanma gününden sonra herseyi farkediyorlar ve başlıyorlar geri donuse..Selam hanımlar.. daha önce de burda birkaç kez konu açmıştım eşimden siddet hakaret küfür yüzünden boşanıyorum çok direndim ama olmadı en son da zaten üstüme saldırdı komşumuz kurtardı beni darp raporu aldım uzaklaştırma derken cok sancılı bir süreçten geçtim hala da geçiyorum . Öğretmenim gelirim güzel sayılır bir kızım var 3 yaşında suan annemlerle kalıyoruz ama ev bulup kendi düzenimizi kuracağız kızımla. Biraz önce eşim kızımızı aldı onu görünce içim acıdı ağlamamak icin zor tuttum kendimi bir de benim yanımda çocuğa şimdi ben seni ablalara götüreceğim kızım diyor kimse artık o ablalar saçma sapan sürekli fotoğraflar paylaşıyor evliyken ben fotoğraf koymayı sevmiyorum diyen adam yapıyor bunları giyinmiş süslenmiş parfüm sisesine düşmüş gelmiş çocuğu almaya . Bu adam mal paylaşımında da beni çok zorladı burnumdan getirdi onunla ilgili de konu açmıştım ama neden hala içim acıyor eve girdiğimden beri ağlıyorum nasıl geçecek bu acı ? Boşanmış hanımlar lütfen yardımcı olur musunuz başlarda çok iyiydim giderek kötülemeye başladım
Adamı değil de keçileri kaçırdı vallaÇok iyi adammış cağnıııım. Kaçırmış adamı püh...
O lafı yiyip uyanmadıysa o kadın, ne desek boş.Adamı değil de keçileri kaçırdı valla
Bizim üzüntümüz o adam için kendini mahvediyor. Gece gece makarna yapıp yiyor üstüne pasta ama bir tatlı bir tuzlu sürekli de ağlamalar. Üç kuruşluk adam için sağlığını psikolojisini mahvettiAy sinirlerim bozuldufıçılar kovalasın insallah onu pis herif
Henüz uyanmadı. Saçlar dipten bir dört parmak uzamış oralı değil. Pijama çıkmıyor üstünden bolca yemek ve ağlamak. Adam da spor salonundan çıkmıyor. Bizler de çok üzülüyoruz 80 kilo oldu nefes nefese kalıyor. Ben de boşanmıştım. Boşanınca on kat daha hayata sarildim da arkadaşa siz geçmiyor.O lafı yiyip uyanmadıysa o kadın, ne desek boş.
Bu erkekleri tanimiyormuyuz tabiki kurtuldum havasinda cunku resti ceken sensin iten sensin yani.Iyiyim bana hicbirsey olmaz gorunumu yalniz kolay vazgecmesine sasirdim.Hatta bu bosananlar birde kus resmi koyarlar yaninada hersey daha guzel olacak derler guzelmis bir kademe atlamis beyfendi siddete karsiyim elbette ama affı yokmuydu evladın icin konusup anlasamazmiydiniz o ne hîrs öfke komsular zor elinden aliyor psikolojik sorunu yokmu bir psikologa gitmesi sart hic normal degil hakli olabilirsin ama bu teklifide yapman lazim.Tabi seviyorsun yillarin alisilmisligi bir hayat paylastin kolay degil ama guclu gorunmeye calismasi gayet normal buna uzulme sen affedebilirmisin kendine bu soruyu sorman lazim geleceginden ondan korkuyormusun kendini cocugunun gelecegini dusunmelisin bir erkegin vicdanina birakmamalisin.Senin yasadigin bu durum hic normal hic kolay bir durum degil keske bir uzaklassaydin hemen bosanma degilde ama onu en iyi senin taniman lazim öfkeyle hareket etmemen lazimdi bize degil kendine onu sorman lazim tanimadigim bir adamla nasil evlendinSelam hanımlar.. daha önce de burda birkaç kez konu açmıştım eşimden siddet hakaret küfür yüzünden boşanıyorum çok direndim ama olmadı en son da zaten üstüme saldırdı komşumuz kurtardı beni darp raporu aldım uzaklaştırma derken cok sancılı bir süreçten geçtim hala da geçiyorum . Öğretmenim gelirim güzel sayılır bir kızım var 3 yaşında suan annemlerle kalıyoruz ama ev bulup kendi düzenimizi kuracağız kızımla. Biraz önce eşim kızımızı aldı onu görünce içim acıdı ağlamamak icin zor tuttum kendimi bir de benim yanımda çocuğa şimdi ben seni ablalara götüreceğim kızım diyor kimse artık o ablalar saçma sapan sürekli fotoğraflar paylaşıyor evliyken ben fotoğraf koymayı sevmiyorum diyen adam yapıyor bunları giyinmiş süslenmiş parfüm sisesine düşmüş gelmiş çocuğu almaya . Bu adam mal paylaşımında da beni çok zorladı burnumdan getirdi onunla ilgili de konu açmıştım ama neden hala içim acıyor eve girdiğimden beri ağlıyorum nasıl geçecek bu acı ? Boşanmış hanımlar lütfen yardımcı olur musunuz başlarda çok iyiydim giderek kötülemeye başladım
Kadini komşuları elinden zor almış hanımefendi ne uzaklaşması neyin düşünmesi?Bu erkekleri tanimiyormuyuz tabiki kurtuldum havasinda cunku resti ceken sensin iten sensin yani.Iyiyim bana hicbirsey olmaz gorunumu yalniz kolay vazgecmesine sasirdim.Hatta bu bosananlar birde kus resmi koyarlar yaninada hersey daha guzel olacak derler guzelmis bir kademe atlamis beyfendi siddete karsiyim elbette ama affı yokmuydu evladın icin konusup anlasamazmiydiniz o ne hîrs öfke komsular zor elinden aliyor psikolojik sorunu yokmu bir psikologa gitmesi sart hic normal degil hakli olabilirsin ama bu teklifide yapman lazim.Tabi seviyorsun yillarin alisilmisligi bir hayat paylastin kolay degil ama guclu gorunmeye calismasi gayet normal buna uzulme sen affedebilirmisin kendine bu soruyu sorman lazim geleceginden ondan korkuyormusun kendini cocugunun gelecegini dusunmelisin bir erkegin vicdanina birakmamalisin.Senin yasadigin bu durum hic normal hic kolay bir durum degil keske bir uzaklassaydin hemen bosanma degilde ama onu en iyi senin taniman lazim öfkeyle hareket etmemen lazimdi bize degil kendine onu sorman lazim tanimadigim bir adamla nasil evlendin
Dedim belki psikolojik sorunu vardir sonucta eş ya boylede dusunmek lazim doktora gidip duzelebilir ama zaten vagectiyse umudu yoksa bosasin zaten siddete karsiyim ama ya elinde degilse onu demek istedim.Kadini komşuları elinden zor almış hanımefendi ne uzaklaşması neyin düşünmesi?
Şuan eşinizden boşanacağınız için değil, var olan düzeninizi değiştireceğiniz için bir boşlukta olabilirsiniz.. Böyle nefret bir adamdan boşandığınız için sevinin bile.. Yani kim olsa yeni bir düzen kurmanın verdiği endişe ile bir boşluğa düşer.. İnsanız çünkü bunlar gayet normal.. Hele bi düzeninizi kurun o zaman çok mutlu olacaksınız.. Bir pislikten kurtulmuş gibi arınmış hissedeceksiniz inan buna,Umarım sanki dünyadaki tek boşanan benmisim gibi bir acı bir de başlarda oh be kurtuldum derken şimdi acı çekmeye başlamam çok endişelendiriyor beni
Ne güzel işte, bol bol vakti var beyfendinin tedavi olmak için. Ama o vakti süslenip alemlere akmak için kullanıyor kendi bilir yani.Dedim belki psikolojik sorunu vardir sonucta eş ya boylede dusunmek lazim doktora gidip duzelebilir ama zaten vagectiyse umudu yoksa bosasin zaten siddete karsiyim ama ya elinde degilse onu demek istedim.
Canım biliyor musun itiraf etmeye korktum ama dün ve bugün eşimi çok özledim. Evet her şeye rağmen, evet salak gibi... Böyle olmasaydi da yanımda olsaydı deyip duruyorum. Demek özlüyormuşum da bastırıyormuşum. Ama geçecek, illa ki geçecek.Selam hanımlar.. daha önce de burda birkaç kez konu açmıştım eşimden siddet hakaret küfür yüzünden boşanıyorum çok direndim ama olmadı en son da zaten üstüme saldırdı komşumuz kurtardı beni darp raporu aldım uzaklaştırma derken cok sancılı bir süreçten geçtim hala da geçiyorum . Öğretmenim gelirim güzel sayılır bir kızım var 3 yaşında suan annemlerle kalıyoruz ama ev bulup kendi düzenimizi kuracağız kızımla. Biraz önce eşim kızımızı aldı onu görünce içim acıdı ağlamamak icin zor tuttum kendimi bir de benim yanımda çocuğa şimdi ben seni ablalara götüreceğim kızım diyor kimse artık o ablalar saçma sapan sürekli fotoğraflar paylaşıyor evliyken ben fotoğraf koymayı sevmiyorum diyen adam yapıyor bunları giyinmiş süslenmiş parfüm sisesine düşmüş gelmiş çocuğu almaya . Bu adam mal paylaşımında da beni çok zorladı burnumdan getirdi onunla ilgili de konu açmıştım ama neden hala içim acıyor eve girdiğimden beri ağlıyorum nasıl geçecek bu acı ? Boşanmış hanımlar lütfen yardımcı olur musunuz başlarda çok iyiydim giderek kötülemeye başladım
Bir degil iki degil bu kaçıncı siddeti giderek de artıyor daha önce boşamadıgıma pişmanım ne düşünmesi ne uzaklaşmasıBu erkekleri tanimiyormuyuz tabiki kurtuldum havasinda cunku resti ceken sensin iten sensin yani.Iyiyim bana hicbirsey olmaz gorunumu yalniz kolay vazgecmesine sasirdim.Hatta bu bosananlar birde kus resmi koyarlar yaninada hersey daha guzel olacak derler guzelmis bir kademe atlamis beyfendi siddete karsiyim elbette ama affı yokmuydu evladın icin konusup anlasamazmiydiniz o ne hîrs öfke komsular zor elinden aliyor psikolojik sorunu yokmu bir psikologa gitmesi sart hic normal degil hakli olabilirsin ama bu teklifide yapman lazim.Tabi seviyorsun yillarin alisilmisligi bir hayat paylastin kolay degil ama guclu gorunmeye calismasi gayet normal buna uzulme sen affedebilirmisin kendine bu soruyu sorman lazim geleceginden ondan korkuyormusun kendini cocugunun gelecegini dusunmelisin bir erkegin vicdanina birakmamalisin.Senin yasadigin bu durum hic normal hic kolay bir durum degil keske bir uzaklassaydin hemen bosanma degilde ama onu en iyi senin taniman lazim öfkeyle hareket etmemen lazimdi bize degil kendine onu sorman lazim tanimadigim bir adamla nasil evlendin
Ölebilirdim ben o akşam öyle nefretle saldırdı ki bana hanımefendiye çok basit birsey geldi galibaKadini komşuları elinden zor almış hanımefendi ne uzaklaşması neyin düşünmesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?