Boşanmama 10 gün kaldı

Ablalar ne ya ?Bişey dıyım mı çok yerinde bır karar boşanmak .Sızde suslenıp puslenıp hayatınızı yasayın .

Ablalar ne ya ?Bişey dıyım mı çok yerinde bır karar boşanmak .Sızde suslenıp puslenıp hayatınızı yasayın .
Öyle yapmaya çalışıyorum :) evet ablalar denilen bir güruh çıktı basıma bir de arkadaşlarının kızları olabilir belki ama öyle olsa bile beni delirtmek için bastıra bastıra söylemesi çok fesatca

Bir arkadaşım var eşinden boşandı. Adam çocuğu almaya geldiğinde kadın ağlamaktan şişiyor 6 aydır. Sürekli aslında ıyi adamdı aslında beni severdi aslında öyle böyle lafları... 15 kilo aldı. Bütün gün yemek yiyor ve ağlıyor. Dün eski kocası çocuğu almaya geldiğinde biz yürüyüş yapacağız kızımla istersen sen de arkamızdan yuvarlanarak gel fıçı demiş.
Her şeye nokta koyup yeni bir hayat demelisiniz. Üç kuruşluk adamlara beş kuruş değer vermemeli.

Çok iyi adammış cağnıııım. Kaçırmış adamı püh...

Ay sinirlerim bozuldu fıçılar kovalasın insallah onu pis herif

Kadinlar icin başlangıç zordur, hep iyi anılar gelir insanin aklına ve bu donemler biraz zor geçer. Onun yaptiklari tamamen nispet ve sizi uzme niyetiyle. Uzerinden zaman geçtiğinde siz kendinizi toparlayıp gayet güzel hayat kuracaksınız o zaman onlara dank edecek. Genellikle erkekler boşanma gününden sonra herseyi farkediyorlar ve başlıyorlar geri donuse..

Ay sinirlerim bozuldu fıçılar kovalasın insallah onu pis herif
Bizim üzüntümüz o adam için kendini mahvediyor. Gece gece makarna yapıp yiyor üstüne pasta ama bir tatlı bir tuzlu sürekli de ağlamalar. Üç kuruşluk adam için sağlığını psikolojisini mahvetti

O lafı yiyip uyanmadıysa o kadın, ne desek boş.
Henüz uyanmadı. Saçlar dipten bir dört parmak uzamış oralı değil. Pijama çıkmıyor üstünden bolca yemek ve ağlamak. Adam da spor salonundan çıkmıyor. Bizler de çok üzülüyoruz 80 kilo oldu nefes nefese kalıyor. Ben de boşanmıştım. Boşanınca on kat daha hayata sarildim da arkadaşa siz geçmiyor.

Bu erkekleri tanimiyormuyuz tabiki kurtuldum havasinda cunku resti ceken sensin iten sensin yani.Iyiyim bana hicbirsey olmaz gorunumu yalniz kolay vazgecmesine sasirdim.Hatta bu bosananlar birde kus resmi koyarlar yaninada hersey daha guzel olacak derler guzelmis bir kademe atlamis beyfendi siddete karsiyim elbette ama affı yokmuydu evladın icin konusup anlasamazmiydiniz o ne hîrs öfke komsular zor elinden aliyor psikolojik sorunu yokmu bir psikologa gitmesi sart hic normal degil hakli olabilirsin ama bu teklifide yapman lazim.Tabi seviyorsun yillarin alisilmisligi bir hayat paylastin kolay degil ama guclu gorunmeye calismasi gayet normal buna uzulme sen affedebilirmisin kendine bu soruyu sorman lazim geleceginden ondan korkuyormusun kendini cocugunun gelecegini dusunmelisin bir erkegin vicdanina birakmamalisin.Senin yasadigin bu durum hic normal hic kolay bir durum degil keske bir uzaklassaydin hemen bosanma degilde ama onu en iyi senin taniman lazim öfkeyle hareket etmemen lazimdi bize degil kendine onu sorman lazim tanimadigim bir adamla nasil evlendin

Kadini komşuları elinden zor almış hanımefendi ne uzaklaşması neyin düşünmesi?

Kadini komşuları elinden zor almış hanımefendi ne uzaklaşması neyin düşünmesi?
Dedim belki psikolojik sorunu vardir sonucta eş ya boylede dusunmek lazim doktora gidip duzelebilir ama zaten vagectiyse umudu yoksa bosasin zaten siddete karsiyim ama ya elinde degilse onu demek istedim.

Umarım sanki dünyadaki tek boşanan benmisim gibi bir acı bir de başlarda oh be kurtuldum derken şimdi acı çekmeye başlamam çok endişelendiriyor beni
Şuan eşinizden boşanacağınız için değil, var olan düzeninizi değiştireceğiniz için bir boşlukta olabilirsiniz.. Böyle nefret bir adamdan boşandığınız için sevinin bile.. Yani kim olsa yeni bir düzen kurmanın verdiği endişe ile bir boşluğa düşer.. İnsanız çünkü bunlar gayet normal.. Hele bi düzeninizi kurun o zaman çok mutlu olacaksınız.. Bir pislikten kurtulmuş gibi arınmış hissedeceksiniz inan buna,

İster istemez paylaşımları, sıktığı parfümler saçma sapan hareketlerini görmezden gelemezsiniz bu da şuan için gayet normal ama zaman geçtikçe onun acizliğine güleceksiniz çünkü o yaptığı şeyler seni aplalara götürcem falan tam bir acizlik... Kocaman adam nasıl saçmalıyor diyorum şuan.. Sizde zamanla böyle düşüneceksiniz

Canınızı hiç sıkmayın Allah sizi hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.. Bundan sonra kızınıza mutlu mesut yaşayın.. Biz kadınlar zaten bir adama asla muhtaç değiliz hele ki eşiniz gibi bir pisliğe hiççç.. En iyisini en güzelini zaten yapabilecek düzeydesiniz ne güzel bir işiniz var kendi ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz.. Psikolojik ve maddi şiddetten uzak mutlu mutlu yaşayacaksınız ohhh misss

Dedim belki psikolojik sorunu vardir sonucta eş ya boylede dusunmek lazim doktora gidip duzelebilir ama zaten vagectiyse umudu yoksa bosasin zaten siddete karsiyim ama ya elinde degilse onu demek istedim.
Ne güzel işte, bol bol vakti var beyfendinin tedavi olmak için. Ama o vakti süslenip alemlere akmak için kullanıyor kendi bilir yani.

Canım biliyor musun itiraf etmeye korktum ama dün ve bugün eşimi çok özledim. Evet her şeye rağmen, evet salak gibi... Böyle olmasaydi da yanımda olsaydı deyip duruyorum. Demek özlüyormuşum da bastırıyormuşum. Ama geçecek, illa ki geçecek.

Allah o adamı bildiği yapsın bu mübarek gecede.rabbim o arkadaşınızada mutlu huzurlu günler nasip etsin

Adam bariz kışkırtmak için yapmış yoksa niye sizin yanınızda böyle bir şey söylesin.
Bu kafayla zaten ilişkileri olsa da fazla uzun sürmez.
Artik kavga, şiddet yok hayatınızda. Açtığınız yeni sayfanızda hep huzurlu olursunuz inşallah.

Bir degil iki degil bu kaçıncı siddeti giderek de artıyor daha önce boşamadıgıma pişmanım ne düşünmesi ne uzaklaşması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…