Boşanmama 10 gün kaldı

Ah insallah ne güzel uzun uzun yazmışsınız böyle önemseyip teşekkür ederim tam bir primat benim es kişisi.Allah’a havale ediyorum misli misli çıkar insallah heryerinden

Amin çok teşekkür ederim insallah . Evet amacı kıskırtmak beni de çok iyi tanıyor ne yazık ki

Siz ne yaptınız ben sizi çok merak ettim yazdım da ama cevap vermediniz iyi misiniz es kişisi tehdit falan etmiyor degil mi

İçinizin acıması normal filan değil. Kendi ayakları üstünde durabilen çalışan bir kadınsınız. Hemde öğretmensiniz. Sizin çocuklarımıza öğretmeniz gereken şeyleri yani kendini ezdirmemek, değersizleştirmemek, saygı gösterilmeyen yerde durmamak, yaşadığınız yerde durmakta ısrar etmek gibi şeyleri inanın size yakıştırmam. Ne kadar seversem seveyim. Şiddet, küfür gibi tarafıma saygısız davranan kişinin değil soluduğu yerde durmak, soluğunu keserim.
Önce bir kendinize değer verme ile başlayın. Ve bu süreçte kendi kendinizi toparlayamıyorsanız bir uzmandan yardım alın. Bunuda bekara karı boşamak gibi düşünmeyin sizden artı ilk evliliğinde Aldatılmış, şiddet görmüş ve gününde boşamış bir kadın olarak yazdım.

Tabiki önceligimiz bir çocuğa kendi özdegerini öğretebilmek ama bizler de insanız ve her ne kadar okul kapısında bıraksak da dertlerimizi mutlaka bir yerde iç açısı yaşayabiliriz diye düşünüyorum. Gerekeni yaptım ve bana değer vermeyen siddet gösteren insanı hayatımdan def ettim. Ama bu demek değil ki acı çekmeyeceğiz ? Siz de kolay şeyler yasamamıssınız yaralarınız kabuk bağlamış ve düştüğünüz yerden kalkmayı başarmışsınız benim de zaten istediğim bu asla öldüm bittim mahvoldum demiyorum suan içinde olduğum süreç beni zorluyor kötü hissediyorum hepsi bu

Ölebilirdim ben o akşam öyle nefretle saldırdı ki bana hanımefendiye çok basit birsey geldi galiba
Canım sana böyle davranan bir adami artık kıskanma da özleme de..arada git geller yaşanması çok normal,gözündeki perde kalktığında bugün böyle hissettiğin için kendine çok kizacaksin.
Sana naçizane tavsiyem sana yaptıklarını/yapmadıklarını, söylediklerini vs bir deftere yaz sakla, hüzne kapıldığın zamanlarda aç oku,ben öyle yapıyorum,iyi oluyor.

Güzel fikir sizin de konularınızı biliyorum Allah yardımcımız olsun umarım boşanmaya yanaşır da siz de kurtulursunuz

Bunlari hepimiz yasadik. Bu gelgitlerin olmasi normal. Bu duygulara kapilip esinle tekrar bir araya gelmezsin umarim. Ayrilik doneminde kadinlar aglar. O donemi yasını tutarak gecirir. Erkekler de eglenerek, bekarliklarini kutlayarak. Sonra kadin iyilesir, mutlulugu yeniden bulur. Erkeginde jetonu gec duser, aglar sizlar ben ne yaptim der. Biz bosanirken de eski esim icki sofralarinin fotografini paylasiyordu.
Bosanmak kadin icin narkoz almadan ameliyata girmek gibidir. Erkek icinse narkoz alip ameliyata girmek gibidir. Narkozun etkisi gecince onun da acilari baslar.
Birak hangi ablalarla beraberse beraber olsun. Eglensin. O su an ipinden koparilmis hayvanlar gibi hisseder kendini, cok afedersin. Sen bunlara takilma. Bu zamana kadar seni mutlu etmeyen adam bundan sonra da mutlu edemez. Biran once kurtul, duzenini kur, kendi mutluluguna bak. Merak etme senin de oh be iyi ki kurtuldum diyecegin zaman gelecek. Yaralarinin iyilesmesi icin sadece biraz zamana ihtiyacin var.

Son düzenleme:
Siz ne yaptınız ben sizi çok merak ettim yazdım da ama cevap vermediniz iyi misiniz es kişisi tehdit falan etmiyor degil mi
Konumda yazdım canım atlamış olabiliriz. Tehdit yok yüz yüze görüşmek istedi kabul etmedim daha hiç ses yok işten izin almış evde napıyor acaba uzlaşma falan da talep etmedi anlamadım

Konumda yazdım canım atlamış olabiliriz. Tehdit yok yüz yüze görüşmek istedi kabul etmedim daha hiç ses yok işten izin almış evde napıyor acaba uzlaşma falan da talep etmedi anlamadım
Şokta seninki, ne yapacağını kendi de kestiremiyor. Çıkıp gideceğini düşünemedi. Belki zoraki bir özür diler, seni değerin yoktu onda; evdeki köleydin sen zaten iki kaşık bulgur pilavına.

Şokta seninki, ne yapacağını kendi de kestiremiyor. Çıkıp gideceğini düşünemedi. Belki zoraki bir özür diler, seni değerin yoktu onda; evdeki köleydin sen zaten iki kaşık bulgur pilavına.
Evet sadece evi terk ettim sandı boşanma kağıdı gelince kudurdu :))

Kuş beyinli cevap vermedim muhatap olmamak için . Baksana sirinlik yapıyor aklınca
Şirinlik değil o, emir. Sen onun için vardın onun yanında. Sus kapa çeneni, bişey bekleme, yediğin ekmeğin karşılığı hizmetini et çekil.

Bu tarz kadınların acaba sevgisi mi çok
Yani nasıl desem büyük bir sevgi açlığı mi var da bu tarz adamları ozluyorsunuz
Hani gönlünüz Umman kadar mı geniş
Çok mu sabirlisiniz
Sogumuyor olmanız çok ilginç geliyor bana
Toplumsal baskıyı da anlarım bizim toplum çok meraklı bu islere
Yada çocuk varsa uzulunebilir
Bunlara amenna
Amma velakin seviyorum hala duygusal olarak hala ona hislerim var demeyi kabul edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…