- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.688
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Ah insallah ne güzel uzun uzun yazmışsınız böyle önemseyip teşekkür ederimŞuan eşinizden boşanacağınız için değil, var olan düzeninizi değiştireceğiniz için bir boşlukta olabilirsiniz.. Böyle nefret bir adamdan boşandığınız için sevinin bile.. Yani kim olsa yeni bir düzen kurmanın verdiği endişe ile bir boşluğa düşer.. İnsanız çünkü bunlar gayet normal.. Hele bi düzeninizi kurun o zaman çok mutlu olacaksınız.. Bir pislikten kurtulmuş gibi arınmış hissedeceksiniz inan buna,
İster istemez paylaşımları, sıktığı parfümler saçma sapan hareketlerini görmezden gelemezsiniz bu da şuan için gayet normal ama zaman geçtikçe onun acizliğine güleceksinizçünkü o yaptığı şeyler seni aplalara götürcem falan tam bir acizlik... Kocaman adam nasıl saçmalıyor diyorum şuan.. Sizde zamanla böyle düşüneceksiniz
Canınızı hiç sıkmayın Allah sizi hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.. Bundan sonra kızınıza mutlu mesut yaşayın.. Biz kadınlar zaten bir adama asla muhtaç değiliz hele ki eşiniz gibi bir pisliğe hiççç.. En iyisini en güzelini zaten yapabilecek düzeydesiniz ne güzel bir işiniz var kendi ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz.. Psikolojik ve maddi şiddetten uzak mutlu mutlu yaşayacaksınız ohhh misss
O doktora gitmiş doktor da ona demiş ki senin hic öfke sorunun yok eşin seni doldurmuş demiş güldüm sadeceNe güzel işte, bol bol vakti var beyfendinin tedavi olmak için. Ama o vakti süslenip alemlere akmak için kullanıyor kendi bilir yani.
AminAdam bariz kışkırtmak için yapmış yoksa niye sizin yanınızda böyle bir şey söylesin.
Bu kafayla zaten ilişkileri olsa da fazla uzun sürmez.
Artik kavga, şiddet yok hayatınızda. Açtığınız yeni sayfanızda hep huzurlu olursunuz inşallah.
Siz ne yaptınız ben sizi çok merak ettim yazdım da ama cevap vermediniz iyi misiniz es kişisi tehdit falan etmiyor degil miCanım biliyor musun itiraf etmeye korktum ama dün ve bugün eşimi çok özledim. Evet her şeye rağmen, evet salak gibi... Böyle olmasaydi da yanımda olsaydı deyip duruyorum. Demek özlüyormuşum da bastırıyormuşum. Ama geçecek, illa ki geçecek.
Selam hanımlar.. daha önce de burda birkaç kez konu açmıştım eşimden siddet hakaret küfür yüzünden boşanıyorum çok direndim ama olmadı en son da zaten üstüme saldırdı komşumuz kurtardı beni darp raporu aldım uzaklaştırma derken cok sancılı bir süreçten geçtim hala da geçiyorum . Öğretmenim gelirim güzel sayılır bir kızım var 3 yaşında suan annemlerle kalıyoruz ama ev bulup kendi düzenimizi kuracağız kızımla. Biraz önce eşim kızımızı aldı onu görünce içim acıdı ağlamamak icin zor tuttum kendimi bir de benim yanımda çocuğa şimdi ben seni ablalara götüreceğim kızım diyor kimse artık o ablalar saçma sapan sürekli fotoğraflar paylaşıyor evliyken ben fotoğraf koymayı sevmiyorum diyen adam yapıyor bunları giyinmiş süslenmiş parfüm sisesine düşmüş gelmiş çocuğu almaya . Bu adam mal paylaşımında da beni çok zorladı burnumdan getirdi onunla ilgili de konu açmıştım ama neden hala içim acıyor eve girdiğimden beri ağlıyorum nasıl geçecek bu acı ? Boşanmış hanımlar lütfen yardımcı olur musunuz başlarda çok iyiydim giderek kötülemeye başladım
Tabiki önceligimiz bir çocuğa kendi özdegerini öğretebilmek ama bizler de insanız ve her ne kadar okul kapısında bıraksak da dertlerimizi mutlaka bir yerde iç açısı yaşayabiliriz diye düşünüyorum. Gerekeni yaptım ve bana değer vermeyen siddet gösteren insanı hayatımdan def ettim. Ama bu demek değil ki acı çekmeyeceğiz ? Siz de kolay şeyler yasamamıssınız yaralarınız kabuk bağlamış ve düştüğünüz yerden kalkmayı başarmışsınız benim de zaten istediğim bu asla öldüm bittim mahvoldum demiyorum suan içinde olduğum süreç beni zorluyor kötü hissediyorum hepsi buİçinizin acıması normal filan değil. Kendi ayakları üstünde durabilen çalışan bir kadınsınız. Hemde öğretmensiniz. Sizin çocuklarımıza öğretmeniz gereken şeyleri yani kendini ezdirmemek, değersizleştirmemek, saygı gösterilmeyen yerde durmamak, yaşadığınız yerde durmakta ısrar etmek gibi şeyleri inanın size yakıştırmam. Ne kadar seversem seveyim. Şiddet, küfür gibi tarafıma saygısız davranan kişinin değil soluduğu yerde durmak, soluğunu keserim.
Önce bir kendinize değer verme ile başlayın. Ve bu süreçte kendi kendinizi toparlayamıyorsanız bir uzmandan yardım alın. Bunuda bekara karı boşamak gibi düşünmeyin sizden artı ilk evliliğinde Aldatılmış, şiddet görmüş ve gününde boşamış bir kadın olarak yazdım.
Canım sana böyle davranan bir adami artık kıskanma da özleme de..arada git geller yaşanması çok normal,gözündeki perde kalktığında bugün böyle hissettiğin için kendine çok kizacaksin.Ölebilirdim ben o akşam öyle nefretle saldırdı ki bana hanımefendiye çok basit birsey geldi galiba
Güzel fikirCanım sana böyle davranan bir adami artık kıskanma da özleme de..arada git geller yaşanması çok normal,gözündeki perde kalktığında bugün böyle hissettiğin için kendine çok kizacaksin.
Sana naçizane tavsiyem sana yaptıklarını/yapmadıklarını, söylediklerini vs bir deftere yaz sakla, hüzne kapıldığın zamanlarda aç oku,ben öyle yapıyorum,iyi oluyor.
Amin inşallahGüzel fikirsizin de konularınızı biliyorum Allah yardımcımız olsun umarım boşanmaya yanaşır da siz de kurtulursunuz
Konumda yazdım canım atlamış olabiliriz. Tehdit yok yüz yüze görüşmek istedi kabul etmedim daha hiç ses yok işten izin almış evde napıyor acaba uzlaşma falan da talep etmedi anlamadımSiz ne yaptınız ben sizi çok merak ettim yazdım da ama cevap vermediniz iyi misiniz es kişisi tehdit falan etmiyor degil mi
Hangi doktormuş gel beraber gidelim deseydin, şey gibi kalırdı.O doktora gitmiş doktor da ona demiş ki senin hic öfke sorunun yok eşin seni doldurmuş demiş güldüm sadece
Şokta seninki, ne yapacağını kendi de kestiremiyor. Çıkıp gideceğini düşünemedi. Belki zoraki bir özür diler, seni değerin yoktu onda; evdeki köleydin sen zaten iki kaşık bulgur pilavına.Konumda yazdım canım atlamış olabiliriz. Tehdit yok yüz yüze görüşmek istedi kabul etmedim daha hiç ses yok işten izin almış evde napıyor acaba uzlaşma falan da talep etmedi anlamadım
Evet sadece evi terk ettim sandı boşanma kağıdı gelince kudurdu :))Şokta seninki, ne yapacağını kendi de kestiremiyor. Çıkıp gideceğini düşünemedi. Belki zoraki bir özür diler, seni değerin yoktu onda; evdeki köleydin sen zaten iki kaşık bulgur pilavına.
Şey demiş hatta, papağanı besle.Evet sadece evi terk ettim sandı boşanma kağıdı gelince kudurdu :))
Kuş beyinliŞey demiş hatta, papağanı besle.Emredersiniz dememişsin, neden?
Şirinlik değil o, emir. Sen onun için vardın onun yanında. Sus kapa çeneni, bişey bekleme, yediğin ekmeğin karşılığı hizmetini et çekil.Kuş beyinlicevap vermedim muhatap olmamak için . Baksana sirinlik yapıyor aklınca
Yemini unutma deyince gel sen ver dedi. Yani elinle besle. Kızının adı geçmiyor kuşa kaldıkŞirinlik değil o, emir. Sen onun için vardın onun yanında. Sus kapa çeneni, bişey bekleme, yediğin ekmeğin karşılığı hizmetini et çekil.
Kaldırsın g.tünü de kendi yapsın. Eline tebligat gitmiş hala emir verme peşinde.Yemini unutma deyince gel sen ver dedi. Yani elinle besle. Kızının adı geçmiyor kuşa kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?