Davayı açın bitsin gitsin herkes anlaşarak boşanmıyo.. Hayat kimsenin gönlünü etmek için zaman harcamaya değmeyecek kadar kısaEşime ne zaman boşanma konusu açsam her seferinde türlü türlü tehditler duyuyorum. Dün yine yürümüyor boşanmak istiyorum yeter dediğimde babana evlenmeden önce bakire değildi derim haberin olsun dedi , de neyi nasıl ispat edeceksin kim sana inanacak bana bi söylesene dedim kapattım kapıyı üstümden yattım.Kapının önünde ağlıyor özür dilerim lütfen aç diye artık ya kendimi öldüreceğim ya da cinnet geçireceğim. Boşanma davası açtığımda hakime böyle bir gerekçe sunsa ne olacak ? Hakim boşamayacak mı
Bana da böyle diyor seni çok seviyorum vicdanın yok mu bana sırtını nasıl döneceksin diyip ağlıyorBoşanmak istemenizin sebebi ne? Böyle bir gerekçe sunamaz sunsa da ıspatlayamaz :) seviyorum boşanmak istemiyorum der boşamaz hakim.
Boşanma konusunu açsam hırçınlaşıyor sonra iyilik meleği oluyor ertesi gün yine aynı Allahım sabır verDavayı açın bitsin gitsin herkes anlaşarak boşanmıyo.. Hayat kimsenin gönlünü etmek için zaman harcamaya değmeyecek kadar kısa
Sahip çıktım derim korudum kolladım derim diyor ben senin saçının teline zarar gelsin istemem diyor boşandıktan sonra dul olacaksın diyor ama sen zarar veriyorsun diyorum ben kocanım diyor neler neler diyor ah dertsiz başımAksine bu söylediği zaten boşanma sebebi sayılmaz mı. Çirkeflik yapacağım diye yapılana bak. Allah sabır versin
Ailesinin sözünden çıkmaması mı aşırı derecede kıskançlıkları mı 2 bin lira maaş aldığı halde ailesinin elektrik su kirasını mı ödemesi neler neler nelerSorun ne
iyi de boşanmaya karar verdiyseniz ona bi konu açmanız gerekmiyo ki? Gidersinşz adliyeye konu değil dava açarsınız olur biter.Boşanma konusunu açsam hırçınlaşıyor sonra iyilik meleği oluyor ertesi gün yine aynı Allahım sabır ver
Olur diye umut ediyorum çocuk yok iş başvurusu yaptım sonuç bekliyorumAileniz size destek mi? Çalışıyor musunuz? Çocuk var mı?
Olur diye umut ediyorum çocuk yok iş başvurusu yaptım sonuç bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?