Mahkemede böyle bir gerekçe sunsa ne olur daha fazla omun soy adını taşımak istemiyorumEşiniz baya bir çirkef sanırım, bir eşe söylenecek kelimeler değil.
Eşide geçtim herşeyden önce bir bayana söylenecek, hiç hoş olmayan kelimeler.
Çocuk olmaması çok ciddi bir avantaj. Hiç eyvallahınız olmaz ozaman:)Olur diye umut ediyorum çocuk yok iş başvurusu yaptım sonuç bekliyorum
Çünkü ana kuzusu ve evlat evlatsa yapmak zorunda..Bosanmamak icin dil dokecegine sorunlarinizi cozsun mademcok seviyor o konularda niye adim atmiyor
Mahkemede böyle bir gerekçe sunsa ne olur daha fazla omun soy adını taşımak istemiyorum
Anne baba şahit oluyor mu ?Elinizde deliller mevcut ve şahit gösterecek insanlar varsa.
Hiç birşey yapamaz.
Aile mahkemesinde boşanma işlemleri gerçekleştirilir. Taraflardan birinin reddi halinde uzar ama gerekçelerinize ve kadının madurluğu göz önünde bulundurularak, lehinize sonuçlanır gibi düşünüyorum
Anne baba şahit oluyor mu ?
Arkadaşım olabilir yaniTabiki olur fakat her ihtimali göz önünde bulundurularak bir tanede hane dışından, olaylara tanıklık etmiş birini gösteririseniz daha iyi olabilir, genellikle boşanma davalarında kadın hakları ön planda tutuluyor. Bu son yaşanılan olaylardan sonra
Sahip çıktım derim korudum kolladım derim diyor ben senin saçının teline zarar gelsin istemem diyor boşandıktan sonra dul olacaksın diyor ama sen zarar veriyorsun diyorum ben kocanım diyor neler neler diyor ah dertsiz başım
Arkadaşım olabilir yani
Geçerli sebeplerin varsa hakim senden yana olur..Bana da böyle diyor seni çok seviyorum vicdanın yok mu bana sırtını nasıl döneceksin diyip ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?