Arkadaşlar 5.5 yaşında bir kız yeğenim var, biz zaten altlı üstlü yaşıyorduk ama anlaşamadılar ve boşanıyorlar. Annesi zaten çocuğu almıyor, istemiyor daha öncede istemedi olmuştu böyle bir durum. Bir insan çocuğundan nasıl vazgeçebilir...
Yani ne eziyet gördü ne dayak ne başka birşey, yemeği önüne gelir bulaşıkları dahi yıkamaz,çocuğuna bakmaz... neyse şuna yoruyorum, bizim onlardan çok daha iyi bakabileceğimizi biliyor sanırım ondan istemiyordur ona yoruyorum ve böyle düşünmekte de haklı aslında, güveniyordur bize.
Bana tecrübelerinizle yardımcı olurmusunuz nasıl davranmalıyız nasıl hazırlamalıyız? Annesine de çok bağlı doğal olarak daha ana kuzusu yavrum. Bizde geçirirdi genelde gününü,hayatında çok değişen bir şey olmayacak, annesini görmek, evinde uyumak dışında... ne yapabilirim? kız çocuğu ve kendimizden başkasına emanet edemeyiz, annesi zaten sizde kalsın siz bakın diyor yani düşünebilrsiniz az çok durumu sanıyorum. sorunum çocuğu bu duruma hazırlayabilmek...
Allah kimseye göstermesin, ama mutsuz evlililktense, sağlıklı bir terbiye ve eğitim ile büyümesi daha iyidir...
napalım başa gelen çekiliyor...