boşanmanın eşiğindeyiz

evet konu ilk sayfada diye ilk sayfayı okudum ve YAPIŞTIRDIM yorumu. :)
Bu tarz bir yorum hoş değil. Tatlı dilin kime zararı dokunmuş:)

Ayy cok güldüm... :)
Ben asla kötü niyetle yazmamistim.. Hala da gülüyorum yanlis anlasildigim icin...
Kusura bakmayin...

Ayrica bu konuya pek ilimli bakamiyorum esinin ailesi yüzündden...
Cok sinirleniyorum lütfen kimse yanlis anlamasin...

Ayrica bu konuya pek ilimli bakamiyorum esinin ailesi yüzündden...
Cok sinirleniyorum lütfen kimse yanlis anlamasin...

Haklisin canim, ama senin gibi gelismeleri bilmeyerek yazanlar oluyor. Hatta cok sert azarlamislar filan kizi. Kiz zaten kotu durumda piskolojik olarak birde onlarla ugrasiyor, yazik deyilmi. Cok mu zor, kac sayfa olmus konu sonucta, gidip son sayfaya bakip ona gore yorum yazmak.

pardon elife yazicaktim, yanlislik olmus yaren16

Son düzenleme:

Iste herkes ilk sayfayi okudugu icin yanlis tepkiler verebiliyor...
Demek ki son sayfaya bakmak akillarina gelmiyor canim...

Iste herkes ilk sayfayi okudugu icin yanlis tepkiler verebiliyor...
Demek ki son sayfaya bakmak akillarina gelmiyor canim...

İlk sayfaya göre yorum yapıldığı zaman inanın çok üzülüyorum. Yarın ilk duruşmamız var ve ben kendimi bugün çok tuhaf hissediyorum ben ve oğlum bunları hak edecek ne yaptık diye düşünmeden edemiyorum((

Avukatım iyi hepsini talep ettik.

Allah kimsenin yuvasını yıkmasın ve daima iyi insanlarla karşılaştırsın. Ben altına para pula önem veren bir insan diilim ama gerçekten tarz kötü burda hakaret içerikli sürekli. Adam oğluyla halletse ben duymasam oğluna ne derse desin ama beni telefonla arayıp ''sen biliyormusun bu evin kredisi nasıl ödeniyor sen o evde nasıl oturabiliyorsun, bana şu kadar para vermezseniz eşya filan dinlemem atarım eşyaları evi satarım'''' gibi bana laflar sarf etti babası. Ve bir değil iki değil. Ayıp yani.

Atsın satsın sırf sana inat bunu yapan daha neler yapar kaç kurtul bence....

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O yüzden ben seni anlayabiliyorum çok zor insanın düzeni alt üst oluyor. Allah sanada sabırlar versin canım.

Ay sana yazmıştım az önce boş yere çıkmış:) Seni anlayabiliyorum demiştim Allah sabır versin yardımcın olsun canım benim.

Hayır yok ama çocuğum olsaydıda kararım farklı olmazdı....mutsuz bır ortamda büyün cocuk problemli olur...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim Allah islerini kolaylastirsin. Nerdeyse hepsini okudum çok üzüldüm. Babam benim canim, büyük konuşmak istemem, Allah dusmanima vermesin ama ben de yerinde olsam sadece bu yüzden bu karari verirdim. İnşaallah kolayca atlatirsin bu günleri.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim üzülme diycem ama biliyorum cok zor
Rabbim yar ve yardimcin olsun...
Artik oglunla güzel bir Hayat sizi bekliyordur insallah ve sükret ki ailen her Zaman arkanda...
Bu mübarek aylarda bisey dagit hatta öyle insanlardan kurtulacagin icin terbiyesizler

Allah razı olsun. Duruşma oldu sabah avukatım aramıştı az önce, benim gitmeme gerek olmadığını söylemişti avukatım ilk duruşma diye, sadece avukatlar katılmış, zaten çok kısa sürmüş 2. duruşmayı ekim ayının ilk haftasına vermiş birde şahitlere tebliğat çıksın mı diye sormuş böyle yani gelişmeler.

Sanki üzerimden yük kalkmış gibi hissediyorum şimdi kendimi.

Hadi hayirlisi insallah....
Baslanmis is bitmis is demektir...
Rabbim tez vakitte kurtulmayi nasip etsin insallah...
Ahhh su aileler olmasa (sözüm bazilari icin gecerli)evlilikler kolay kolay bitmez...

canım sen hala olabılecegını dusunuyorsun çünkü şnsan hayallerının yılımasını istemez... Ama bir kemikte aynı yerden 2 defa kırılmaz bu iş olmaz artık sen sonrası için güçlü ol ve bebeğini büyüt eminimki sana destek aılen var o adamdan ne köy olur ne kasaba boşanmalısın bence

Zaten öyle yapıyorum canım bugün duruşmamız vardı.

Zaten öyle yapıyorum canım bugün duruşmamız vardı.

uzulme demıyorum emınımkı canın yanıyor ama o adam daha buyuk kucuk saygısını bılmıyor.. emın olkı Ilahı adalet sana yaptıklarının hesabını soracak gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…