evet konu ilk sayfada diye ilk sayfayı okudum ve YAPIŞTIRDIM yorumu. :)
Bu tarz bir yorum hoş değil. Tatlı dilin kime zararı dokunmuş:)
Ayrica bu konuya pek ilimli bakamiyorum esinin ailesi yüzündden...
Cok sinirleniyorum lütfen kimse yanlis anlamasin...
Haklisin canim, ama senin gibi gelismeleri bilmeyerek yazanlar oluyor. Hatta cok sert azarlamislar filan kizi. Kiz zaten kotu durumda piskolojik olarak birde onlarla ugrasiyor, yazik deyilmi. Cok mu zor, kac sayfa olmus konu sonucta, gidip son sayfaya bakip ona gore yorum yazmak.
Iste herkes ilk sayfayi okudugu icin yanlis tepkiler verebiliyor...
Demek ki son sayfaya bakmak akillarina gelmiyor canim...
Ne kadar onursuz hain bir esiniz varmis.aileside kendiside.utanmazlar.okudukca insan cileden cikiyor bosanrken verdiginiz altinlarida talep edin iyi bi avukat bulun ve magdur olmayin sakin.terbiyesiz haysiyetsiz yaratiklar.o gunahsiz evladiniza uzuldum en cok.
Bende bosandim 1,5 yil oldu .... Hayatim altust oldu resmen.... 5 yilimimi mahfetti.. Bir tarafim ordan nefret ediyor bir tarafim hala onu seviyor. Allahim neydi benim gunahim deme den edemiyorum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende bosandim 1,5 yil oldu .... Hayatim altust oldu resmen.... 5 yilimimi mahfetti.. Bir tarafim ordan nefret ediyor bir tarafim hala onu seviyor. Allahim neydi benim gunahim deme den edemiyorum
Sagol canım elbet bu zor günlerde gececek...
İlk sayfaya göre yorum yapıldığı zaman inanın çok üzülüyorum. Yarın ilk duruşmamız var ve ben kendimi bugün çok tuhaf hissediyorum ben ve oğlum bunları hak edecek ne yaptık diye düşünmeden edemiyorum((
Canim üzülme diycem ama biliyorum cok zor
Rabbim yar ve yardimcin olsun...
Artik oglunla güzel bir Hayat sizi bekliyordur insallah ve sükret ki ailen her Zaman arkanda...
Bu mübarek aylarda bisey dagit hatta öyle insanlardan kurtulacagin icin terbiyesizler
Allah razı olsun. Duruşma oldu sabah avukatım aramıştı az önce, benim gitmeme gerek olmadığını söylemişti avukatım ilk duruşma diye, sadece avukatlar katılmış, zaten çok kısa sürmüş 2. duruşmayı ekim ayının ilk haftasına vermiş birde şahitlere tebliğat çıksın mı diye sormuş böyle yani gelişmeler.
Sanki üzerimden yük kalkmış gibi hissediyorum şimdi kendimi.
Ne oldu nasıl geçti görüşme dedim. Evler pahalı dedi. Olsun kiraya çıkarız dedim. Sen anlamıyorsun dedi bu sefer bana ev alırız ama 2. el ev alırız dedi babasının evinin borcu bitinceye kadarda kira gelirini babasına verecekmişiz. Dondum böyle bişey nerden çıktı dedim hani biz son noktayı koymuştuk konuşmuştuk çıkacaktık o evden dedim sinirlendim tabi. Bana sen anlamıyorsun dedi başladı gerizekalısın hakaret etmeye başladı ben artık sana söz geçiremiyorum yürü babanlara gidiyoruz dedi bana. Ben yalvardım bak neolur eve gidelim ben yine babamlara gelirim dedim ama sorunu aileme yansıtmayalım lütfen evliliğimiz biter dedim anlamadı yine beni aileme getirdi o gerginlikle geldik babamlara. Annem tekti evde. Eşim direk anneme kızın laftan anlamıyor tutturdu ev ev diye bana hakaret etmeye başladı bende anne yalan söylüyor dedim babasının yaptığını anlattım ama çok utandım, ben nefret ediyorum sorunumuzu kim olursa olsun bilmesin ya duymasın ama çare bırakmadı annemde eşime sakin olmasını söyledi babasınında ama hoş olmayan davranış yaptığını söyledi eşimde çok istıyorsanız siz ev alın kızınıza dedi o tartışmaya babam geldi neoluyor burda dedi babamada aynı sesini yükselterek işte ben gerizekalıymışım ya burda söyleyemiyorum baya hakaretler etti babamda bunun üzerine sen benim evimin üzerinde kızıma hakaret edemezsin dedi o zaman anlaşamıyorsanız boşanın dedi babam. Zaten önceden yapılanları unutmuş diil ailem. Bunun üzerine eşim babamın üzerine yürüdü babam boşanın deyince ay babama bir küfürler etti sanki karşısında akranı var. Annem çık dışarı diyor gitmiyor eşim ben heme çocuğu alıp başka odaya koştum polisi aradım korktum kötü şeyler olacak diye polisler geldi sonra babamın yüzünde çizikler kulağının arkasında filan vardı eşim el kaldırmış babama. Darp raporu filan aldı babam. Bizimkiler şikayetçi oldu eşimden tabi. Bir kaç gün öncede mahkeme oldu babamla eşimin eşim para cezası aldı tabi. Mahkemedede ailemi hala suçladı yok onlar yürümüş üstünede eşim oraya konuşmaya gitmişte. İyice ailem sinirli yani. Bende bu arada mahkemeye şahit olarak çıktım olanları anlattım napayım. Mahkemeden sonra beni aradı eşim dediği dön evine yıkma yuvayı. 2 aydırda dediği çık gel. Ben ona hep dedim sen getirdin beni babamlara sen gelip özür dilersin ailemden sen alırsın beni asla yapmam onu diyor. Benim ailem düğünden sonra annesinin telefonundan sonra küstüler ailesiyle onu hazmedemediler annesi sürekli benim aileme karşıda eşimi dolduruyordu. Asla özür dilemem diyor. Ailemde sen daha ne bekliyorsun aç boşanma davasını diyor çok zor durumdayım beynim sanki durdu. Lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var.
canım sen hala olabılecegını dusunuyorsun çünkü şnsan hayallerının yılımasını istemez... Ama bir kemikte aynı yerden 2 defa kırılmaz bu iş olmaz artık sen sonrası için güçlü ol ve bebeğini büyüt eminimki sana destek aılen var o adamdan ne köy olur ne kasaba boşanmalısın bence
Zaten öyle yapıyorum canım bugün duruşmamız vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?