E elkocum Guru Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2008 737 1 316 44 İzmir 20 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sssemaaa #41 MeLiSimmm .!.: yada kızlarımıza aman sen kızsın yuvayı diş kuş yapar kocanı alttan al yuvanı ayakta sen tut mantığından vazgeçirmemiz gerekiyor... Genişletmek için tıkla... çok haklısın cnm bunun içinde eğitim şart.. kız erkek fark etmez hepimiz okumalıyız...eğitim almalıyız... benim kızım olsa ona asla kocanı alttan al yok bilmem ne demesdim asla... cnm seni istemeyeni sen de isteme derim....o kadar yani...
MeLiSimmm .!.: yada kızlarımıza aman sen kızsın yuvayı diş kuş yapar kocanı alttan al yuvanı ayakta sen tut mantığından vazgeçirmemiz gerekiyor... Genişletmek için tıkla... çok haklısın cnm bunun içinde eğitim şart.. kız erkek fark etmez hepimiz okumalıyız...eğitim almalıyız... benim kızım olsa ona asla kocanı alttan al yok bilmem ne demesdim asla... cnm seni istemeyeni sen de isteme derim....o kadar yani...
MeLiSimmm Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2008 1.219 5 158 39 İstanbul 20 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sssemaaa #42 elkocum .!.: çok haklısın cnm bunun içinde eğitim şart.. kız erkek fark etmez hepimiz okumalıyız...eğitim almalıyız... benim kızım olsa ona asla kocanı alttan al yok bilmem ne demesdim asla... cnm seni istemeyeni sen de isteme derim....o kadar yani... Genişletmek için tıkla... benimde bir kızım var 6 aylık daha ama bende demicem...:)
elkocum .!.: çok haklısın cnm bunun içinde eğitim şart.. kız erkek fark etmez hepimiz okumalıyız...eğitim almalıyız... benim kızım olsa ona asla kocanı alttan al yok bilmem ne demesdim asla... cnm seni istemeyeni sen de isteme derim....o kadar yani... Genişletmek için tıkla... benimde bir kızım var 6 aylık daha ama bende demicem...:)