boşanmasınlar

psikolog psikiyatrist terapist bunları yapmadan bosanmasınlar diyorum
arnir bende ne yapılabilir diye konu açtım her iki tarafta birbirini seviyor.arkadaşla beraber bende oturup ağlıyorum.ama burada kendini bilmez ayarsız seviyesiz bir iki gereksiz reel de ezik oldukları için klavyeme kuvvet şurada bir gövde gösterisi yapayım diyince sinirlerim zıpladı.kadı hakkı savunacaksan önce karşındaki kadına gardını alıp saldırmayacaksın.gülünç oluyorsun işte.küfür eden sana bok yemek düşer diyen ruh hastalarına soru sormak benim aptallığımdı
 
Mune konumu kapatırmısın.empati yapn belki bir iki kişi çıkar dedim de düşüncelerimde haklıymışım.herkes pek bilmiş pek ileri görüşlü.sağolun bayanlar cevaplar için.
Çok empati yaptım keşke işe hergun ağlayarak gitsem ne güzel hayat kıskandım siz arkadaşı olduğunuzdan eminmisin?
 
Ohhg karaktersiz de biz olduk ezik de ! Ne güzel ya valla herkes ağzına geleni sayıp ego tatmini yapsın ! Birbirini seven insanlar kavga etmezler ediyorsa da çareler ararlar.
 
canım psikiyatristlik gibi duruyorlar ilaç tedavisiyle ofke kontrolu sağlanırsa yeniden doğmuş gibi olurlar.hiç beklemesinler hemen gitsinler
 
şöyle güzelim bizim buralarda yapıcı olmak aryı düzeltmek diye bir adet vardır.liseye giden kız abla diyip gelip sana ağlıyorsa sende elinden geleni yaparsın.neyse ya hadi Allaha emanet olun
hem '' ruh saglıgı ıyı degıl, çok mutsuz, her gün birbirlerini yiyorlar'' dıyorsun..
sonra da '' yapıcı '' olmaktan bahsedıyorsun. sen nasıl bi arkadassın ki bunların gördüğün halde boşansınlar ıstemıyorsun.
kız gelıp sana aglıyorsa annesıne anlatacaksın ve annesı de gerekenı yapacak.
 


Canım benim -demek geldi içimden- neden boşanmasını istemiyorsun ki?
Sonuçta mutsuz olan o, huzursuz olan o, sürekli kavga edince çocukların ağlamasını duyan onlar.
Sen neden çocuklar için boşanmasını istemiyorsun.
Bırak çocuklar için boşansınlar.
 
ya şöyle anlatayım her iki tarafta sinirli.ve tek sorun eniştenın annesi.arkadaş anlatıyor kadını benim boğasım geliyor.eniştede farkında annenin kendisini paylaşamadığını.ama annem atamam diyor.boşanmış aile cocukları olsun istemiyorum çocuklar.kıymetliler benim için.düzeltilebilecekse düğzeltelim el birliğiyle ama ne yapalım bilmiyoruz.bende aklı başında hatun vardır illaki diye bdv ye geldim.hata etmişim.yakınımdaki dostlardan fikir alsam daha iyi.sizede teşekkür ederim.herkes aile yapısını kumaşını gösterir burada.ilk gittiğimiz psikolog hemn boşanalım deme demişti artkadaşa buradaki hatunların çoğu allaha şükür okumamış cahil kalmış.
 
herkes aile yapısını kumaşını gösterir burada.ilk gittiğimiz psikolog hemn boşanalım deme demişti artkadaşa buradaki hatunların çoğu allaha şükür okumamış cahil kalmış.

Konuya yazmadim ama kimseye istediginiz cevaplari vermedi diye hakaret edemezsiniz.

Mune
 

İnsanlara hakaret ederek başkasının ilişkisini düzeltemezsin. Sonuçta olayların içinde sen varsın biz yokuz!
Kayınvalide yüzünden kötü olduğunu şimdi söylüyorsun, insanlara bu şekilde söz söylemek haddin değil.
Boşanmış bir ailenin çocukları kötü olmuyor, sürekli şiddet içinde yaşayan insanların çocukları kötü oluyor çünkü öyle görmüşler.
Yakınında ki dostlardan bi fikir al bakalım, hepsi senin gibi düşünüyordur.
Çünkü arkadaşını söyle bana sana kim olduğunu söyleyim ben.

O evlilikten bir şey çıkmaz.
 
oldu peki istemiyorsan boşanmasınlar bu nasıl konudur yahu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…