- 20 Ocak 2010
- 48.767
- 188.412
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
psikolog psikiyatrist terapist bunları yapmadan bosanmasınlar diyorum
Çok empati yaptım keşke işe hergun ağlayarak gitsem ne güzel hayat kıskandım siz arkadaşı olduğunuzdan eminmisin?Mune konumu kapatırmısın.empati yapn belki bir iki kişi çıkar dedim de düşüncelerimde haklıymışım.herkes pek bilmiş pek ileri görüşlü.sağolun bayanlar cevaplar için.
canım psikiyatristlik gibi duruyorlar ilaç tedavisiyle ofke kontrolu sağlanırsa yeniden doğmuş gibi olurlar.hiç beklemesinler hemen gitsinlerarnir bende ne yapılabilir diye konu açtım her iki tarafta birbirini seviyor.arkadaşla beraber bende oturup ağlıyorum.ama burada kendini bilmez ayarsız seviyesiz bir iki gereksiz reel de ezik oldukları için klavyeme kuvvet şurada bir gövde gösterisi yapayım diyince sinirlerim zıpladı.kadı hakkı savunacaksan önce karşındaki kadına gardını alıp saldırmayacaksın.gülünç oluyorsun işte.küfür eden sana bok yemek düşer diyen ruh hastalarına soru sormak benim aptallığımdı
şöyle güzelim bizim buralarda yapıcı olmak aryı düzeltmek diye bir adet vardır.liseye giden kız abla diyip gelip sana ağlıyorsa sende elinden geleni yaparsın.neyse ya hadi Allaha emanet olunöyle ya da böyle bundan sana ne?
sanırım öyle yapacaklar.canım psikiyatristlik gibi duruyorlar ilaç tedavisiyle ofke kontrolu sağlanırsa yeniden doğmuş gibi olurlar.hiç beklemesinler hemen gitsinler
inşaallah her şey iyi olursanırım öyle yapacaklar.
inşallah canım bizde dua ediyoruz.annesi sürekli beni arıyor yanlız bırakma diye.elimden geleni yapmaya çalışıyorum.bakalım hayırlısıinşaallah her şey iyi olur
hem '' ruh saglıgı ıyı degıl, çok mutsuz, her gün birbirlerini yiyorlar'' dıyorsun..şöyle güzelim bizim buralarda yapıcı olmak aryı düzeltmek diye bir adet vardır.liseye giden kız abla diyip gelip sana ağlıyorsa sende elinden geleni yaparsın.neyse ya hadi Allaha emanet olun
kızlar merhaba bir konuda fikirlerinizi alacağım.çok sevdiğim bir arkadaşım var.eşiyle boşanmak üzereler.iki çocukları var ve ben istemiyorum boşanmalarını.mutsuzlarmı evet?ikiside sinirli mi; geçimsiz mi evet.aslında kangren olmuş bir evlilikleri var.arkadaşım hergün ağlıyor.ruh sağlığı bozulmuş.aslında boşansalar hem çocuklar hemde kendileri daha sağlıklı bir yaşam sürecekler ama ortada çocuklar var.acaba düzelirlermi (pek sanmıyorum ama ) evliliklerini kurtarmak için ne yapmalıyız.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
dipnot: kız hergün işe ağlayark geliyor.kavgasız bir günleri bile yok.
ya şöyle anlatayım her iki tarafta sinirli.ve tek sorun eniştenın annesi.arkadaş anlatıyor kadını benim boğasım geliyor.eniştede farkında annenin kendisini paylaşamadığını.ama annem atamam diyor.boşanmış aile cocukları olsun istemiyorum çocuklar.kıymetliler benim için.düzeltilebilecekse düğzeltelim el birliğiyle ama ne yapalım bilmiyoruz.bende aklı başında hatun vardır illaki diye bdv ye geldim.hata etmişim.yakınımdaki dostlardan fikir alsam daha iyi.sizede teşekkür ederim.herkes aile yapısını kumaşını gösterir burada.ilk gittiğimiz psikolog hemn boşanalım deme demişti artkadaşa buradaki hatunların çoğu allaha şükür okumamış cahil kalmış.Canım benim -demek geldi içimden- neden boşanmasını istemiyorsun ki?
Sonuçta mutsuz olan o, huzursuz olan o, sürekli kavga edince çocukların ağlamasını duyan onlar.
Sen neden çocuklar için boşanmasını istemiyorsun.
Bırak çocuklar için boşansınlar.
herkes aile yapısını kumaşını gösterir burada.ilk gittiğimiz psikolog hemn boşanalım deme demişti artkadaşa buradaki hatunların çoğu allaha şükür okumamış cahil kalmış.
ya şöyle anlatayım her iki tarafta sinirli.ve tek sorun eniştenın annesi.arkadaş anlatıyor kadını benim boğasım geliyor.eniştede farkında annenin kendisini paylaşamadığını.ama annem atamam diyor.boşanmış aile cocukları olsun istemiyorum çocuklar.kıymetliler benim için.düzeltilebilecekse düğzeltelim el birliğiyle ama ne yapalım bilmiyoruz.bende aklı başında hatun vardır illaki diye bdv ye geldim.hata etmişim.yakınımdaki dostlardan fikir alsam daha iyi.sizede teşekkür ederim.herkes aile yapısını kumaşını gösterir burada.ilk gittiğimiz psikolog hemn boşanalım deme demişti artkadaşa buradaki hatunların çoğu allaha şükür okumamış cahil kalmış.
eğerki bana sana bok yemek düşer denilirse istediğimi derrim kaldıki hakaret etmedim.uslubuyla herkes zaten kendi kumaşını gösterdi
oldu peki istemiyorsan boşanmasınlar bu nasıl konudur yahukızlar merhaba bir konuda fikirlerinizi alacağım.çok sevdiğim bir arkadaşım var.eşiyle boşanmak üzereler.iki çocukları var ve ben istemiyorum boşanmalarını.mutsuzlarmı evet?ikiside sinirli mi; geçimsiz mi evet.aslında kangren olmuş bir evlilikleri var.arkadaşım hergün ağlıyor.ruh sağlığı bozulmuş.aslında boşansalar hem çocuklar hemde kendileri daha sağlıklı bir yaşam sürecekler ama ortada çocuklar var.acaba düzelirlermi (pek sanmıyorum ama ) evliliklerini kurtarmak için ne yapmalıyız.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
dipnot: kız hergün işe ağlayark geliyor.kavgasız bir günleri bile yok.
bence de herkesin kumaşı ortadaeğerki bana sana bok yemek düşer denilirse istediğimi derrim kaldıki hakaret etmedim.uslubuyla herkes zaten kendi kumaşını gösterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?