- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
her iki tarafta arkadaşım.bende aileden sayılırım.kız kardeş gibiyiz.Eee sen neden istemiyorsun
Yada sana mı soruyorlar??
onlarında psikolojileri zaten bozuk.2 yaşındaki çocuk agrasifleşti.aslında bunların yek derdi kaynana.kadın şirret oğlunu kıskanıyor bizim kız annen olduğu sürece ben yokum diyor.eniştye farkında ama annem atamam diyor
Hay ağzına sağlık.Bence de boşanmadınlar, kadın henüz ruh sağlığını tam kaybedememiş. Çıldırana kadar beklesinler.
onlarında psikolojileri zaten bozuk.2 yaşındaki çocuk agrasifleşti.aslında bunların yek derdi kaynana.kadın şirret oğlunu kıskanıyor bizim kız annen olduğu sürece ben yokum diyor.eniştye farkında ama annem atamam diyor
Mune konumu kapatırmısın.empati yapn belki bir iki kişi çıkar dedim de düşüncelerimde haklıymışım.herkes pek bilmiş pek ileri görüşlü.sağolun bayanlar cevaplar için.
+1bu kadar iç işlerine karışmamak lazım sonra sen kötü olursun iyi niyetin kimsenin umrunda olmaz.....
bır kere sız hıc karısmayın kaba tabırle sıze pok yemek duser , ıkıncısı ıkı tarafta gecımsızse evlılık yurumez, ucuncusu oyle bır ortamda cocuk yetıstırmektense daha sakın huzurlu bır ortamda yetısmelerı daha saglıklı olur ve son olarak sızın tek yapmanız gereken bu surecı kolay atlatabılmesı ıcın arkadasınızı acılen bır psıkologa yonlendırmenız..kızlar merhaba bir konuda fikirlerinizi alacağım.çok sevdiğim bir arkadaşım var.eşiyle boşanmak üzereler.iki çocukları var ve ben istemiyorum boşanmalarını.mutsuzlarmı evet?ikiside sinirli mi; geçimsiz mi evet.aslında kangren olmuş bir evlilikleri var.arkadaşım hergün ağlıyor.ruh sağlığı bozulmuş.aslında boşansalar hem çocuklar hemde kendileri daha sağlıklı bir yaşam sürecekler ama ortada çocuklar var.acaba düzelirlermi (pek sanmıyorum ama ) evliliklerini kurtarmak için ne yapmalıyız.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
dipnot: kız hergün işe ağlayark geliyor.kavgasız bir günleri bile yok.
Mune konumu kapatırmısın.empati yapn belki bir iki kişi çıkar dedim de düşüncelerimde haklıymışım.herkes pek bilmiş pek ileri görüşlü.sağolun bayanlar cevaplar için.
psikolog psikiyatrist terapist bunları yapmadan bosanmasınlar diyorumkızlar merhaba bir konuda fikirlerinizi alacağım.çok sevdiğim bir arkadaşım var.eşiyle boşanmak üzereler.iki çocukları var ve ben istemiyorum boşanmalarını.mutsuzlarmı evet?ikiside sinirli mi; geçimsiz mi evet.aslında kangren olmuş bir evlilikleri var.arkadaşım hergün ağlıyor.ruh sağlığı bozulmuş.aslında boşansalar hem çocuklar hemde kendileri daha sağlıklı bir yaşam sürecekler ama ortada çocuklar var.acaba düzelirlermi (pek sanmıyorum ama ) evliliklerini kurtarmak için ne yapmalıyız.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
dipnot: kız hergün işe ağlayark geliyor.kavgasız bir günleri bile yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?