boşanmasınlar

sürekli ağlayarak gelmesi hoşunuza mı gidiyor?
burnunuzu sokmayın elalemin yatak odasına

karışmayın ve kadına destek olacağınıza sabret vs. diyerek kösteklik de yapmayın
ayrılınca kanlı bıçaklı olacaklar diye bir şart yok ileride barışabilirler

Bence de boşanmadınlar, kadın henüz ruh sağlığını tam kaybedememiş. Çıldırana kadar beklesinler.
Hay ağzına sağlık.
Ben de tam onu dicektim.
Daha kafa göz patlamadıysa,çocukların önünde sokaklarda saçlarından sürülmediyse ,anne babaya paket edilip üstüne binbir hakaret ve aşağılamayla yollanmadıysa hala vardır bir ümit.

Mune konumu kapatırmısın.empati yapn belki bir iki kişi çıkar dedim de düşüncelerimde haklıymışım.herkes pek bilmiş pek ileri görüşlü.sağolun bayanlar cevaplar için.

İşte daha ne kadar kötü olabilir bir evlilik.
Bence arkadaşınıza boşanması için destek olun.
O çocuklar için en sağlıklısı.
Ben yetişkinlerden çok çocuklara üzüldüğüm için bunu diyorum.
Arkadaş olarak en mantıklısı destek olun bu fikre.

Arkadaşınıza her daim destek olun bunda bir sorun yok.
Ama boşanmak/boşanmamak için plan proje yapmayın. Bırakın kendileri çözsün problemleri.

Mune konumu kapatırmısın.empati yapn belki bir iki kişi çıkar dedim de düşüncelerimde haklıymışım.herkes pek bilmiş pek ileri görüşlü.sağolun bayanlar cevaplar için.

Arkadaşınızın psikolojisi kötü. Ona bu evlilik iyi gelmiyor. Eşinin durumu da öyle. Çocuklar desen perişan. Pardon da ne ile ilgili bir empati bekliyorsunuz? Boşanmamanın kime ne gibi bir faydası var?

Avatarında ''Kadınları geri bırakan bir toplum..'' ile başlayan bir resim olan, Atatürk neferi bir kadının şu cümleleri kurması beni şaşkınlığa uğrattı. Gerçekten çok üzüldüm.

Öyle evlilikler vardır ki aileye zulümdür, bu da öyle bir evlilik. Ve siz boşanmalarını istemiyorum yazmışsınız. Ne diyeyim.

bır kere sız hıc karısmayın kaba tabırle sıze pok yemek duser , ıkıncısı ıkı tarafta gecımsızse evlılık yurumez, ucuncusu oyle bır ortamda cocuk yetıstırmektense daha sakın huzurlu bır ortamda yetısmelerı daha saglıklı olur ve son olarak sızın tek yapmanız gereken bu surecı kolay atlatabılmesı ıcın arkadasınızı acılen bır psıkologa yonlendırmenız..

zaten empati yaptık o çocuklarla ve anneyle
siz yapın bence
tek derdiniz aman evli kalsinlar
dul olmasın
milletin boşanırken korktuğu elalemsiniz

psikolog psikiyatrist terapist bunları yapmadan bosanmasınlar diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…