Boşanmaya bir ay kala

Yani size esas anlatmak istediğim benden önce evli arkadaşının eşleriyle birlikte olmuş yine yapabilir ve bu karaktersizlik değil mi
Hemde arkadaşının eşi öyle mi? Karaktersizliğin dik alası bu.

Yani size esas anlatmak istediğim benden önce evli arkadaşının eşleriyle birlikte olmuş yine yapabilir ve bu karaktersizlik değil mi

Karaktersizlikten aşağı sıfatları var ama açık açık yazamıyorum burada.
Bunu evlenince mi öğrendiniz?

Hayır yazman daha iyi çünkü sağlıklı düşünemiyorsun şuan. Bizim baktığımız yerden kocan hayırsızın teki olarak görünüyor. İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diye evleniyoruz hasta olduğunda nerede bu adam? Sil bu adamı hayatından. Hastalandığında yanında olmadığı destek vermediği için dahi kusurlu. Hadi evlenmeden önce olmuş böyle bir şey sana niye anlatıyor? Gidip nerelerde kaldığı konusunda doğru mu yalan mı nasıl güveneceksin? Ailene tüm suçu yüklemesin hiç adam olup karısının yanında duracaktı. Bu ailem diye ölen adamların evlenmesini yanlış buluyorum. O kadar aile kuzusu isen niye tertemiz kızı alıp başını yakarsın ki aile gibi benimsemeyecekse seni ne halt etmeye evlenmiş. Evlendikten sonra ailesi sendin. Sana bakacaktı yanında olacaktı.
Gerçekten sağlıklı düşünemiyorum

Merhaba,
On aylık evlilikten sonra eşim istemese de avukat aracılığıyla anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Müdürümün olmaz demesine rağmen İşyerinde tanıştık 3 ayda evlendik. Hatta ailemle birlikte yaşayalım bile dedi. Babası tacizden hapis yatmış dedim onun ne suçu var önemsemedim Evlendiğimizde aile apartmanına taşındık. Kalabalık aileye alışık değildim gezilecek yer yoktu hatta doğru düzgün alışveriş yapılacak yer eşim vardiyalı çalışıyordu Hasta oldum bırakın çorba yapmayı bir kere bile sormadı kayınvalidem daha kötü olmaya başladım öksürük kusma kendi annemde kaldım oda annemlere arada geliyordu kusmuğumdan tiksiniyordu yırtındılar özele götürelim diye devlet hastanesine gittik zatürre teşhisi koyuldu sonra ablam şehir dışında özel hastaneye götürdü tedavim başladı izin alamam dedi doktora götürmek işyerinde kahvaltı etkinliğine gitti bende olmayacağını düşündüm bitti dedim ailem olmaz tak yüzüklerini dedi bu sefer orada yaşayamayacağımı söyledim annemlere yakın tuttuk ev herşeyi yapıyordu temizlik bulaşık yıkama sonra ailesine sürekli gitmeye başladı başka kardeşlerin de var dedim annemlere gittim bu sefer kararlıydım geldi konuşmaya olmayacak dedim sonra tekrar şans verdim ailemi karşıma alarak işten çıkarıldım evle ilgisini kesti aileme oturmaya kalmaya gidiyordu kendi diyordu bazen gidelim diye kendi ailesine gitmeye birkaç gün kalmaya başladı özlüyormuş işi varmış ek iş yapmaya başladı gidiyor muydu bilmiyorum 3 4 gün ailesinde kalıyordu dedim işin bitince gel eve yok kazandığımı yola mı vercem dedi hasta oldum ablam götürdü o balkondan baktı zorla bişeyler yaptırıyordum gezmeye denize orada da annemleri çağırıyordu mutsuzum dedim bitti dedim kendin bilirsin dedi cıvıl cıvıl olan ben ölü gibiydim bir akşam iki evli kadınla birlikte olduğunu bir tanesinden çocuk aldırdıpını söyledi ayrılmadan çocuğu olup olmadığını bilmiyorum şimdi buralarda geziniyor millete ağlıyor geçmiş hayatımı anlatıyor ailemin ayırdığını söylemiş herkese heryerden engelledim biyanım özlüyor sadece düşünceleriniz İhtiyacım var bir ay kaldı
Keşke aralara nokta virgül vs kullansaydınız daha anlaşılır olurdu.ama anladığım kadarıyla adam zaten ilgisiz size karşı ve aldattığını söylemiş varlığıyla yokluğu belli olmayan adamın nesini özlüyorsunuz?

Back
X