Boşanmaya hazırım sanki

Ben de yıllar önce yazdığımı hatırlıyorum sana...
Hatta demiştim ki şimdi dönse de sen istemezsin onu.
Çünkü onsuzluğa alışıyorsun.
Onsuz düzen,onsuz hayat,onsuz kurallar...
Bence böyle evliliğini sürdürebilirsin de eğer kesin dönüş yaparsa asıl o zaman boşanırsın.
Hayattaki en ağır duygudur alışkanlık. Kokusuna,uyanışına,varlığına alışmak...
İşte sizin en büyük sıkıntınız bu!!!
Her ikiniz de alışık değilsiniz birbirinize.
Yapamazsınız,ayrılırsınız.
O zaman daha sancılı olur,bunu da unutma.
Hakkında hayırlı olan nasip olur inşallah...

İşte bende sizin gibi düşünüp on yıl sabrettim ama Nasıl desem artık beni kınamayın sevmek sevilmek sevildiğini bilmek ihtiyacındayım
3 cocuk mu var ? eger 3 cocukla maceraya atılmak gibi niyetin varsa cok buyuk bir vebal.

Allah verdi sabrını inanın
Arkamda duracak ailem yoktu nereye gidecektim? Maddi refah da olunca sabrettim bastırdım tüm duygularımı
İş hayatına dönmek istedim izin vermedi öyle olunca 3. Kızımı ben istedim pişman değilim
Uzun zamandır sadece kızlarım için yaşıyorum inanın
Ama yazık mı oluyor bana duygusundayım :-(

Evet elbette ki size yazık oluyor.
Evlilik bu demek değil ki

Bir soyadım olsun, alyansım olsun, düzenli de gelirim olsun...

Sevmek? Sevilmek? İlgi görmek?
Ne kadar insanca ve de kadınca ihtiyaçlar bunlar...

Çok iyi bir anne olmuşsunuz, tebrik ediyorum sizi. Tek başına ben 2 çocuğu büyütürken zorlanıyorum, sizde 3 tane. Allah kolaylık versin.

Ama anne olurken kadınlığınızı neden unutasınız?
Duygusal ihtiyaçlarınız ne olacak? Ya cinsel ihtiyaçlarınız?

Yaşamak bu mudur?

Siz zaten bekar hayatını yasıyorsunuz.. Cocuklarınız da baba fıgurunu tanımadan kendı hayatlaırnı duzenıyle yasıyorlar.ee gormek ıstedıgı zaman yıne aynı duzende devam ettirirsiniz..

Ekonomık dengenızı saglayabileceksenız bence hıc durmayın..

Önce kocanıza son cagrınızı yapın.. Turkıye ye donmesını ısteyın..

13 yıllık evliyim 10 yılı ayrı geçti iş için yurtdışına çıktı güya iki yıl kalacaktı on yıl oldu
Bu sürede sadece Allah'ın yardımıyla 3 evlat büyüttüm tek başıma
6 ayda bir geldi 15 gün kaldı hoş onu da fitil fitil burnumdan getirirdi
İnternette Rusça sitelerde üyelik ve sohbetlerini mi yakalamadım
Sözel hakaret küfür aşağılamanın alasını mı yaşamadım
Kısacası dönüp bakınca heba olan on yılımı gördüm
25 yaşındaydım biri 3 yaşında diğeri 6 aylık olan kızımla beni bırakıp yurtdışına çıktığında
Bütün maaşı şu gün bile benim hesabıma yatar benide inandırdı bizim için orda olduğuna
Kızlarım maşallah rabbim utandırmasın pırlanta gibiler
Ben annesiz babasız sevgisiz büyüdüm bir yuvaya çok hasrettim o sebebden katlandım boşanmadım hep
Ama şimdi nedense doldum kaldıramıyorum perşembe günü yok sebebten kavga çıkardı o gün bugündür aramıyor yazmıyor bende aramıyorum
Normalde o kavga çıkarır ben haklı da olsam haksız da olsam arardım
İçimde hep onu mazur gören haklı gören Bir ses hiç susmazdı
Ama artık olmuyor duramıyorum bir kızımız daha oldu şimdi 13 -10-3 yaşlarındalar maşallah okulda başarılı sosyal ve mutlular büyüğü Keman ortancası gitar çalıyor lisansli basketbolcu olma yolundalar
Eşimin yerine onları koydum onlarla avundum tüm hayatım onlar oldu
Ama şimdi sık sık kendime acırken buluyorum kendimi
On yılım gitmiş gençliğimin en güzel zamanları
Önceleri ölürüm boşanmam derken
(-ki o da ben seni öldürürüm ama boşamam- derdi)
Boşanabilirim diyorum şimdi
Her hakim bana geçimim kadar bir nafaka tayin eder sanırım
Kızları zaten istemez bakamaz ki
Evimiz var artık ikiye mi bölünür bize mi bırakır bilmiyorum
On yıl boyunca namusuma sahip çıkmışım onu beklemişim çok seviyordum çok aşıktım
Ama bir defa olsun takdire yönelik ağzından tek kelime duymadım
Dahası gidip sorsanız ömründe gördüğü en kötü insan benim
Çaresiz değilim Allah'a şükür ama kararsızım
Dönmeye hiç niyeti yok
Sanırım artık boşanacağım
boşan. rusyada olup karısını aldatmayan bir tane erkek yoktur...

ben anlamadım hangi ara 3 çocuk yaptınız.adam zaten yokki hayatınızda. boşayın gitsin.

orada başka bi hayatı var gibi görünüyor

İşte bende sizin gibi düşünüp on yıl sabrettim ama Nasıl desem artık beni kınamayın sevmek sevilmek sevildiğini bilmek ihtiyacındayım
Madem kararlısın boşan canım hiç korkma.
Benim ikinci evliliğim boşandıktan 10 yıl sonra tekrar evlendim.Boşandığım da kızım 4 yaşındaydı şimdi 19 yaşında çok şükür kimseye muhtaç olmadan çalıştım kızımı büyüttüm ve öyle evlendim şimdi kızım da bende çok şükür mutluyuz.
Kızımın babası boşandıktan 2 yıl sonra İnsan ve baba olduğunu hatırlayıp kızına baba oldu ilkokuldan beri kızına maddi manevi her türlü desteği veriyor kendisi evlenmedi evine kızımıza bir oda yaptı çok zaman önce kızım dilediği zaman babasıyla kalıyor dilediği zaman bizimle kalıyor ekseriyetle anneannede kalıyor psikolojik olarak bir sorunu yok dersleri de karakteri de çok iyi.
Benim de kızım keman çalıyor ve lisanslı yüzücü bu yıl Üniversiteye gidecek inşaAllah.
Darısı başına canım.
Yaşın iyice geçmeden MUTLU olmaya bak.İnat eder boşanmazsan kocanın soyadı altında sadece kızlarına anne olursun ve asla mutlu olamazsın.Ve kocan dilediği kadınla gününü gün eder sen yanlızlığınla başbaşa kalır mutsuz geçen ömrüne ağlarsın.
Sonuçta bu kızlar bir gün kuş misali uçup gidecek gelin olacaklar üniversiteye gidecekler 50 yaşından sonra evlensen sana ne fayda?
İyi düşün taşın derim.

Ben de yıllar önce yazdığımı hatırlıyorum sana...
Hatta demiştim ki şimdi dönse de sen istemezsin onu.
Çünkü onsuzluğa alışıyorsun.
Onsuz düzen,onsuz hayat,onsuz kurallar...
Bence böyle evliliğini sürdürebilirsin de eğer kesin dönüş yaparsa asıl o zaman boşanırsın.
Hayattaki en ağır duygudur alışkanlık. Kokusuna,uyanışına,varlığına alışmak...
İşte sizin en büyük sıkıntınız bu!!!
Her ikiniz de alışık değilsiniz birbirinize.
Yapamazsınız,ayrılırsınız.
O zaman daha sancılı olur,bunu da unutma.
Hakkında hayırlı olan nasip olur inşallah...
çok doğru,ben doğduğum yıl gitmiş annemın eşi,yıllar sonra geldi,duramadı,bıze alışmadı gitti,yıllar sonra yıne geldi,bizi çocukları olarak ailesi olarak kabullenmedi,bide onu,insanlar aynı evde yaşamayda ayrı yaşamayada alışıyor,

zor bir karar VuslataDair VuslataDair .
zaten dul gibi yaşıyorsun. kocan her ay düzenli nafakanı gönderiyor.
ama mutlu musun sen ve kızların?
bu sorunun cevabı önemli.
3 çocukla yeniden evlenmek zor, en azından kızların meslek sahibi olana kadar -bu yaklaşık 10-15 yıl demek- ya evcilik oyunu devam edecek ya da eşin maddi desteği çekmezse o zaman resmiyette de ayrı olacaksın ama kafan rahat olur. olmayan kocayı ve sevgiyi ilgiyi ummaktan vazgeçersin.

ben anlamadım hangi ara 3 çocuk yaptınız.adam zaten yokki hayatınızda. boşayın gitsin.

orada başka bi hayatı var gibi görünüyor
Evliliğimin ilk 3,5 yılı bir arada geçti ve iki kızım oldu diğer kızım ise 3 yaşında 6 ayda bir 15 gün izne geliyordu ben istedim rabbim verdi çok şükür şikayetim çocuktan değil eşimin yokluğundan ama anlamıyor beyefendi

zor bir karar VuslataDair VuslataDair .
zaten dul gibi yaşıyorsun. kocan her ay düzenli nafakanı gönderiyor.
ama mutlu musun sen ve kızların?
bu sorunun cevabı önemli.
3 çocukla yeniden evlenmek zor, en azından kızların meslek sahibi olana kadar -bu yaklaşık 10-15 yıl demek- ya evcilik oyunu devam edecek ya da eşin maddi desteği çekmezse o zaman resmiyette de ayrı olacaksın ama kafan rahat olur. olmayan kocayı ve sevgiyi ilgiyi ummaktan vazgeçersin.
Çocuklar Mutlu biliyor musunuz
Hatta geldiğizaman sorun problem çıkarıyor diye gelmesini bile istemiyorlar
Boşver anne gelmesin diyorlar

Back
X