- Konu Sahibi VuslataDair
-
Hiç bir zaman bana sende gel demediyani sorması ayıp üç çocuk yapacak takatiniz vardı da eşinizle gitmeye dermanınız mı yoktu adam orda evlidir zaten .
İşte ben böyle düşünmeye yeni başladım :-(Sen daha kolay boşanırsın bence
Zaten 10 yıldır yokmuş
İmzayı atmaya kaldı iş
Zaten dönmeye niyeti yok diyosun, nikahlı beklesen ne fayda
İşte 6 ayda bir gelen 15 gün kalan dosta düşmana karşı eşimboşuna sabretmişsiniz.
ben anlamadım adam zaten 10 yıldır yokmuş, aile değilmişsiniz. sabretmennizi gerektirecek bi durum da yokmuş.
Geç olmuş ama güç olmaz inşallahİşte ben böyle düşünmeye yeni başladım :-(
Evet alıştık kisen zaten onsuz yasiyormussun. sevgi yok kavga var. tamamen olmamasi da sana kalmis.
En acısı da bu İŞTEçok kötü ya bu durum
dağ başında kalsa da sizi şehirde oturturdu
haftasonları evine gelirdi
böyle senede 15 gün de neymiş
bence boşuna sabretmişsiniz
Orada baska bır aılesı olabılır mı pekı?İşte bende sizin gibi düşünüp on yıl sabrettim ama Nasıl desem artık beni kınamayın sevmek sevilmek sevildiğini bilmek ihtiyacındayım
Çok çok teşekkür ederimSanki çocuk evi yuva yapar gibi geliyor o nedenle evlenip sıkıntı yaşayanlar bi de çocuk yapıyor. Ama çocuk yuvayı taçlandırır.
Konu sahibi sizi anladığımı düşünüyorum. Çok mantıklı olarak anlatmışsınız durumunuzu. Bence çocuklar büyümüş iş hayatına atılın.
İnanın bilmiyorumOrada baska bır aılesı olabılır mı pekı?
Kamera fılan acmıyormusunuz ?İnanın bilmiyorum
Nerden Nasıl öğrenirim ki :-(
Bende de ağır basan düşünce bu aslındaBen senın yerınde olsam gercekcı bakıcam
3 cocukla bır daha evlenme ıhtımalın yok
Bosanıp kendını maddı olarak magdur etme
konusmuyorsa konusma, cocuklarının gelecegı ıcın kı suanda bellı bı standrtlarda yasıyorlar anladıgım kadarıyla bunu bozma derım bırak nıkah dursun adam zaten yok
İnanın bilmiyorum
Nerden Nasıl öğrenirim ki :-(
Boşanma boşanırsan cocuklara nafaka verırmı vermez mı orası bıle muamma adam zaten yurt dısında yasal olarak cok fazla yapabıelcegın bısey yok .Bende de ağır basan düşünce bu aslında
Yaşam standartları yüksek özgüvenli mutlular
Olan bana olacak ama zaten gençliğim gitti 35 yaşındayım
Kamera açtığımız Zaman'larda ofisde oluyor bazen de tek kişilik bir oda oluyorKamera fılan acmıyormusunuz ?
yanı o sızı gormek ıstemıyor mu ?
ya da cocukları veya cocuklar onu gormuyormu kamerayla?
Ortamı gorurdunuz nerede yasıyor bılıyorsunuz mesela , ev mı pansıyon mu nasıl bır yer duzenınden anlarsınız sanırım
adresı varsa ınt arastırılabılır sanıyorum
Ne kadar zor yaKamera açtığımız Zaman'larda ofisde oluyor bazen de tek kişilik bir oda oluyor
Saklamak istese saklar yani
Adres olarak da iş adresi var
On yıl evvel Kazakistan da başladı sonra Mısır ve Türkmenistan da bulundu ve şimdi tekrar Kazakistan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?