Canım konunu okuyorum, gerçekten üzüldüm. Kendi fikrimi söyleyim, aldığı para 3000 değil 5000 bankadan yok yere böyle bir belge vermezler. Dediği gibi ucuz br yerse santiyede kalmasına gerek yok, pekala seni de götürüp bir ev tutabilir. Üstelik dünyanın neresinde görülmüş müdür un santiyede kaldığı.
Seni sevsey di hep yanında isterdi sen demeden seni oraya almak için calisirdi. Sadece bahane üretiyor. Kim bilir kimlere eşim var ama sevmiyorum bizde de boşanmak yok mecbur bakıyorum diyor. Dogudayim ve böyle durumlara fazlasıyla şahit oldum. Orda bir ailesi var mı yok mu bilemem ama bir düzeni bir hayatı ve başka kadın ya da kadınlar muhakkak var. Her insan kendine göre en iyi koşulu seçer. Düşün sen ve çocuklarından daha iyi bir koşulu var ki ordan gelmek istemiyor. Bir arkadaş orda yeni bir ev bakamaz demiş ya 3000 sana gönderir , 2000le ucuz bir ülkede pek de rahat ev bakar.
Durumun Doğu kadınlarına çok benziyor ilk eşini bırak sevmiyordum de sonra maddi olarak bak ama başka hayat kur. Esin nereli bu arada.
Bence 9000 çok iyi bir para, bir kaç sene daha dayan birikim yap çocuklar da biraz büyüyünce hem çalışır hem nafaka alırsın. Evi de sana bırakmak zorunda 3 çocuk ar çünkü. Ömrünün sonuna kadar böyle yaşama. Çocuklar büyür evlenir sana bakmazsa o da yeter artık ne parası derse o yaşlı halinde o durumda kaldigina mi yan boşa geçen yillarina mi. Evet çocukların var ama herkes her şey bir yere kadar. Planlı ve akıllı davran ama kendi hayatını kur. 15 günlük gelince de ona eş olma.
Uzun oldu kusura bakma neden bilmem sana çok üzüldüm ve dua edeceğim canım. Rabbim yardımcın olsun insallah