Boşanmaya karar verdik ama

Birsüre ayrı kalın birbirinizden eminim birbirinizi özleyeceksiniz sizde henüz bitmemiş her evlilikte sorunlar problemler olur önemli olan ihanet,şiddet,psikolojik eziyet olmaması bazı şeyler için mücadele ye değer sanki sizinki öyle gibi hissettim bilemiyorum hemen son noktaya varmadan ayrı kalmayı deneyin bir müddet diyorum.
İnan’ın bu evlilikte başka insanların çoktan evliliği bitireceği şeyler oldu. Anlatsam burda bi çok kişi arkana bakmadan kaç kurtul diyecektir psikolojik eziyeti fazlasıyla gördüm. Bu kadar sakin bitmesi Benim sayemde eşime ve ailesine kalsa çirkeflik diz boyuna çıkar çıktı da zamanında. Değer görmüyorum kaç kez babamın evine gittim ağlayarak geri çağırdı defalarca şans verdim maddi manevi arkamı yaslayacağım birini göremiyorum geleceğimi göremiyorum. Çok laçkalaştı kalsam tahammülsüzlük var ikimize de kırgınlıklar içimizden çıkmayacak. Haklı bir sebepten hatasını anlaması İçin küstüm gelip gönlümü alacağına iki hafta konuşmadık ve sonuç boşanmaya geldi. İlerde bir çocuğum olur ve aynı şeyler devam ederse diye korkuyorum.

İnan’ın bu evlilikte başka insanların çoktan evliliği bitireceği şeyler oldu. Anlatsam burda bi çok kişi arkana bakmadan kaç kurtul diyecektir psikolojik eziyeti fazlasıyla gördüm. Bu kadar sakin bitmesi Benim sayemde eşime ve ailesine kalsa çirkeflik diz boyuna çıkar çıktı da zamanında. Değer görmüyorum kaç kez babamın evine gittim ağlayarak geri çağırdı defalarca şans verdim maddi manevi arkamı yaslayacağım birini göremiyorum geleceğimi göremiyorum. Çok laçkalaştı kalsam tahammülsüzlük var ikimize de kırgınlıklar içimizden çıkmayacak. Haklı bir sebepten hatasını anlaması İçin küstüm gelip gönlümü alacağına iki hafta konuşmadık ve sonuç boşanmaya geldi. İlerde bir çocuğum olur ve aynı şeyler devam ederse diye korkuyorum.
Önceki mesajlarında boşanacak büyük birşey yok deyip burda sıralamışsın...bence kesinlikle boşanmalısın...sakın çocuk yapayım deme

Başta yazdıklarınıza göre yorum yapacaktım ama son mesajınızda fikrim tamamen değişti. Biraz daha açık anlatırsaniz insanlar da sizi doğru yönlendirebilirler. Anlıyorum anlatmaya bile mecaliniz yok ama siz böyle eksik anlatınca kafalar karışıyor.
Bu kadar yipranmislik varsa ve telafisi mümkün değilse gözünüzde, evli kalarak kendinize bir ömrü zehir etmeyin derim. Şu an sevgi dediğiniz şey alışkanlık ve kurulu bir düzenin bozulmasından dolayı yaşadığınız korku. Bir de bilmiyorum sizin için önemli mı ama elaleme dert anlatacak olmak. Belki boşanmadan önce bir terapiste gitseniz? En azından ne gerekiyorsa yaptım dersiniz.

O halde çocuğun da yokmuş bunu çekmene hiçbir gerekçe yok mutsuzsan olmasının bir anlamı yok çocuk olsa daha da beterleşir asla düzelmez .

Beş

Beş yıllık evliyiz bir gebelik geçirdim kaybettim. Kırgınlık o kadar çok ki artık sığdıracak yer bulamıyorum. Konuşmaya anlatmaya bile halim Yok. İşin kötü tarafı eşim bi garip kafada hatalı olduğunu bilip tepki gösterdiğim İçin bile beni suçlar. İlk evlilik yıldönümünde boşanma davası açmıştı mahkemede çok ağladı ordan döndük. Ama halim umudum kalmadı artık kıyamıyorum diye bu kadar değersiz görmesine. Kabul de etmiyor bi şekilde hep haklı sebepleri var

Hakkınızda hayırlısı olsun diyeceğim.
Her zaman medeni olmakta fayda var, yetişkin insanlar gibi karar vermeniz güzel.
Umarım tüm süreç bu şekilde geçer.

Daha önce de bir boşanmanın eşiğine gelmişsiniz zaten.
Tek diyececeğim huylu huyundan vazgeçmez.
Eşinizin değişmesini beklemeyin sakın.
Ona göre hayatınızı şekillendirin ve kararlarınızı alın.

Bence bu yorumunu konuya ekle. Çünkü ilk mesajda net anlaşılmıyor her şey.
Ben de bir süre ayrı kalıp kendinizi dinleyin diyecektim ama boşanmanız daha iyi gibi..

Kimse mutsuz olmak için evlenmez. Ufak tefek kırgınlıklar kavgalar konuşarak anlaşılır absorbe edilir ama sizinki bitmiş bir evlilik. Sadece alışkanlık kalmış..

Önceki mesajlarında boşanacak büyük birşey yok deyip burda sıralamışsın...bence kesinlikle boşanmalısın...sakın çocuk yapayım deme
Başta yazdıklarınıza göre yorum yapacaktım ama son mesajınızda fikrim tamamen değişti. Biraz daha açık anlatırsaniz insanlar da sizi doğru yönlendirebilirler. Anlıyorum anlatmaya bile mecaliniz yok ama siz böyle eksik anlatınca kafalar karışıyor.
Bu kadar yipranmislik varsa ve telafisi mümkün değilse gözünüzde, evli kalarak kendinize bir ömrü zehir etmeyin derim. Şu an sevgi dediğiniz şey alışkanlık ve kurulu bir düzenin bozulmasından dolayı yaşadığınız korku. Bir de bilmiyorum sizin için önemli mı ama elaleme dert anlatacak olmak. Belki boşanmadan önce bir terapiste gitseniz? En azından ne gerekiyorsa yaptım dersiniz.[/QUOTE

Detay veremedim başta bu anlattıklarım iki üç yıl öncesine ait konular son zamanlarda epey yol almıştık o yüzden anlatmaya çok gerek görmedim. Yani okyanusu geçip derede boğulduk kısaca

Seni çok iyi anlıyorum, benzer durumdayım ben dilekçemi verdim, kararşı ve güçlü ol, duygusallığına yenilme çünlü ilk zamanlar çok gitgellerin olacak, acaba son bi şansmı versem bile diyeceksin ama sakın geri adım atma, zaman geçip duruma alıştıkça iyiki diyeceksin... bende hâlâ bi acıma duygusu var ama kararlı olmaya çalışıyorum, sonuçta kolay değil bir sürü yaşanmışlıklar vs. Var, ama bizim sağlıpımız ve geleceğimiz daha önemli...
Geçmişte fazla takılmamaya çalış ve geleceğe dair güzel hayellere odaklan...:KK50:
Yanlız değilsin unutma...:KK19:

Saygılı bir şekilde boşanmak en doğrusu.. Ancak emin misiniz pişman olmaktan korkar gibi bir haliniz var sanki karşı taraf vazgeçse..yanılıyor muyum

Seni çok iyi anlıyorum, benzer durumdayım ben dilekçemi verdim, kararşı ve güçlü ol, duygusallığına yenilme çünlü ilk zamanlar çok gitgellerin olacak, acaba son bi şansmı versem bile diyeceksin ama sakın geri adım atma, zaman geçip duruma alıştıkça iyiki diyeceksin... bende hâlâ bi acıma duygusu var ama kararlı olmaya çalışıyorum, sonuçta kolay değil bir sürü yaşanmışlıklar vs. Var, ama bizim sağlıpımız ve geleceğimiz daha önemli...
Geçmişte fazla takılmamaya çalış ve geleceğe dair güzel hayellere odaklan...:KK50:
Yanlız değilsin unutma...:KK19:

Çok teşekkür ederim. Dilekçe imzaladım bende bugün eve bıraktım görünce imzalar muhtemelen. Gerçekten hazmetmesi çok zor insan nasıl böyle bir anda gözden çıkarır kırgınlık kızgınlık çok fazla iyi olmaya çalışıyorum. Evden gitmesini aynı evde olmayacağını söyledim ben gidemem dedi mecbur ben çıktım. Umarım sizin için de en güzeli olur hakkınızda

Saygılı bir şekilde boşanmak en doğrusu.. Ancak emin misiniz pişman olmaktan korkar gibi bir haliniz var sanki karşı taraf vazgeçse..yanılıyor muyum

Pişman olacağını bildiğim için ve Yok yere sorun çıkardığı İçin kızıyorum. Yani büyük birşey olsa anlarım ama bende gurur yaptım artık oyuncakmıyım git gel ne demek kusura bakmasın

Çok teşekkür ederim. Dilekçe imzaladım bende bugün eve bıraktım görünce imzalar muhtemelen. Gerçekten hazmetmesi çok zor insan nasıl böyle bir anda gözden çıkarır kırgınlık kızgınlık çok fazla iyi olmaya çalışıyorum. Evden gitmesini aynı evde olmayacağını söyledim ben gidemem dedi mecbur ben çıktım. Umarım sizin için de en güzeli olur hakkınızda
Hazmetmesi evt zor ama bunların hepsi inşaallah geçecek:) ben 2 aydır annemin evindeyim:) hakkımızda hayırlısı...:)

Back
X