- 27 Temmuz 2017
- 69
- 61
- 3
- 41
- Konu Sahibi aysekadinfasulyesi
İnan’ın bu evlilikte başka insanların çoktan evliliği bitireceği şeyler oldu. Anlatsam burda bi çok kişi arkana bakmadan kaç kurtul diyecektir psikolojik eziyeti fazlasıyla gördüm. Bu kadar sakin bitmesi Benim sayemde eşime ve ailesine kalsa çirkeflik diz boyuna çıkar çıktı da zamanında. Değer görmüyorum kaç kez babamın evine gittim ağlayarak geri çağırdı defalarca şans verdim maddi manevi arkamı yaslayacağım birini göremiyorum geleceğimi göremiyorum. Çok laçkalaştı kalsam tahammülsüzlük var ikimize de kırgınlıklar içimizden çıkmayacak. Haklı bir sebepten hatasını anlaması İçin küstüm gelip gönlümü alacağına iki hafta konuşmadık ve sonuç boşanmaya geldi. İlerde bir çocuğum olur ve aynı şeyler devam ederse diye korkuyorum.Birsüre ayrı kalın birbirinizden eminim birbirinizi özleyeceksiniz sizde henüz bitmemiş her evlilikte sorunlar problemler olur önemli olan ihanet,şiddet,psikolojik eziyet olmaması bazı şeyler için mücadele ye değer sanki sizinki öyle gibi hissettim bilemiyorum hemen son noktaya varmadan ayrı kalmayı deneyin bir müddet diyorum.