- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Karışabilir ne var ki bunda. Sebeplerin çok basit canım çok basit umarım daha kötü olmaz hayatın. Adım adım kötü bir geleceğe ilerliyor hatta koşuyorsun bence. Biz seni hiç tanımıyoruz eşini de üstelik senin anlatımından bile adamın üzüldüğünü yorulduğunu anladık.neyse hakkında hayırlısı olsum
Size boşanalım dediğinizde sert çıkması aslında ne kadar yaralandığını gösteriyor. Haklı sebepleriniz varsa boşanın, ama düzeltilebilecek bir durum varsa evliliğinizi kurtarmaya çalışmalısınız. Bir yıl çok az, eşlerin birbirini anlaması tanıması için.Çoğu benden kaynaklı,ama öyle davranmamı tetikleyen çok davranış vardı.. ve kendisi yukarıda yazdığım sözleri sarfetti.
Yardımci olmak tabiki isterim. Sadece kendinizi görebilmeniz lazım. Şu sebepler dolayısıyla bu hatalarımdan ötürü bu ilişki bitiyor. Caba sarfetmiyorum pisman olursam da olurum diyebiliyor olmanuz lazım. Tarafiz bir sekilde ortada elle tutulur bir şey yok diyorum. Mutsuzsunuzdur hic sebebe gerek yok. Madem netsiniz buraya konu acma amacınız nedir. Bir sürü yorum yapılmış siz hatali arıyorsunuz esim bunu demisti sunu yapmıştı. Sizse ustunuze düşen neyi yapmışsınız durup bunuda düşünmek lazım. Karariniz net ise kurtuluyorsunuz o halde mutsuzluktan sevinin. Hersey gelir geçer. Burada konu açıp kendinizi rahatlatmak istiyorsanız herkesin yorumunu da kabullenmiş olmalısınız. Esinizi istemiyorsunuz. Sirf size dedikleri yuzunden uzgunsunuz yuvaniz yıkılıyor diye değil bana enterasan gelen o. Sadece kendinizi rahatlatmak pesindesiniz tek bir mucadele tek bir caba gostermeyi reddederek. Iciniz rahatlayacaksa gelir geçer bir daha bu hataları yapmayınTazis, yardımcı olabilirim dedin. önce kararını öğrenmem lazım dedin,tarafsız olduğunu düşünmüştüm. kararını vermiş birine bu yaptığınız yorumlar karamsarlıktan başka bir şey kazandırmıyor..
Jessey de bizden ne çekti lanet etti kız avukatim dediği güne ama napalim uzman bilgisi içinJessey
teşekkür ederim
Sizin daha önceki konularınızı da biliyorum.. Siz eşinizi hiç sevmedeb evlemişsiniz.. Adam sizi çok sevmiş..onca zaman sizin onu sevmenizi beklemiş... Siz de ben de tam eşimi sevmeye başlamıştım gibi saçma bir cümleyle suç bastırır gibisiniz... Boşanmak en doğru karar.. Oyalamayın adamı.. Gitsin onu çok seven biriyle evlensin.. Mutlu olsun.. Siz de birine eşinizin sizi sevdiği gibi tututlun.. O da sizi sevmeye çabalamak için sizden yardım istesin.. Belki o zaman daha iyi anlarsınız eşinizin size neden böyle davrandığını.. Evlilik çocuk oyuncağı değil.. Seni seviyorum.. Hmm madem hadi evlenelim belki severim.. Yok olmadı sevemedim tatlım ben seni ya kusura bakmıcaksın artık.. Hadi byee..! Bu nedir ya..
siz şimdi davayı açın çekişmeli olarak
zaten ancak eylüle gün verirler o zaman da 1 yil dolmuş olur
eşiniz de davada tamam boşanalim derse sahitleriniz de desteklerse hemen bisanirsiniz
Yardımci olmak tabiki isterim. Sadece kendinizi görebilmeniz lazım. Şu sebepler dolayısıyla bu hatalarımdan ötürü bu ilişki bitiyor. Caba sarfetmiyorum pisman olursam da olurum diyebiliyor olmanuz lazım. Tarafiz bir sekilde ortada elle tutulur bir şey yok diyorum. Mutsuzsunuzdur hic sebebe gerek yok. Madem netsiniz buraya konu acma amacınız nedir. Bir sürü yorum yapılmış siz hatali arıyorsunuz esim bunu demisti sunu yapmıştı. Sizse ustunuze düşen neyi yapmışsınız durup bunuda düşünmek lazım. Karariniz net ise kurtuluyorsunuz o halde mutsuzluktan sevinin. Hersey gelir geçer. Burada konu açıp kendinizi rahatlatmak istiyorsanız herkesin yorumunu da kabullenmiş olmalısınız. Esinizi istemiyorsunuz. Sirf size dedikleri yuzunden uzgunsunuz yuvaniz yıkılıyor diye değil bana enterasan gelen o. Sadece kendinizi rahatlatmak pesindesiniz tek bir mucadele tek bir caba gostermeyi reddederek. Iciniz rahatlayacaksa gelir geçer bir daha bu hataları yapmayın
Eşime göre hep ben suçluyum kendinde bir şey bırakmıyor. çekişmeliyi hiç düşünmemiştim,iki taraf ta istediği için.siz şimdi davayı açın çekişmeli olarak
zaten ancak eylüle gün verirler o zaman da 1 yil dolmuş olur
eşiniz de davada tamam boşanalim derse sahitleriniz de desteklerse hemen bisanirsiniz
Eşime göre hep ben suçluyum kendinde bir şey bırakmıyor. çekişmeliyi hiç düşünmemiştim,iki taraf ta istediği için.
Teşekkür ederim
Size boşanalım dediğinizde sert çıkması aslında ne kadar yaralandığını gösteriyor. Haklı sebepleriniz varsa boşanın, ama düzeltilebilecek bir durum varsa evliliğinizi kurtarmaya çalışmalısınız. Bir yıl çok az, eşlerin birbirini anlaması tanıması için.
her iki şekilde de açsanız zaten eylüle kalacak
20 temmuz adli tatil başlıyor
şimdiden acılacaksa çekişmeli açılabilir sonra duruşmada anlaşırsanız zaten hemen biter
Sevmeden bir evlilik yapmışsınız .Eşiniz sizi sevmiş, zamanla sizin de onu seveceğinizi düşünmüş ama o da yıpranmış anladığım kadarıyla. Bence siz hala ne yaparsanız yapın sizi çok seven o adamı arıyorsunuz. Ama onun tahammülü kalmamış. Eğer gerçekten bir sevgi hissetmeye başladıysanız bu seferde siz mücadele edin evliliğiniz için. Suçun fazlası sizde gibi sanki. Yapamam diyorsanız da boşanmaktan başka çareniz yok. Umarım pişman olmazsınız.
Bence adım atma zaten sevgin yeni başlıyormuş.. ayrıl sende yoluna bak adam da yoluna baksın. Böyle hayat geçmez adam pişmandır evlendiğine sende pişmansın zaten uzatmaları oynamanın mantığı yok..Suçun fazlası bende evet.Bunu kabul ediyorum zaten. Ama onca kötü söyleme,söze rağmen ona adım atacak değilim. Umarım hakkımda hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?