Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denedim onuda gitmez ki ona göre hiç bi sorun yok ben abartıyorum o halinden çok memnun .şixofren gibi hissediyorum bazen sanki herseyi uyduruyormusum gibi öyle rahat ki . İnanın tek düşündüğüm evladım zaten o olmasa uğraşmazdım bile bu kadarBeraber bir çift terapisi alsanız ya da siz tek gitseniz..
Maddi imkanınız da var nasıl olsa..
Lütfen yanlış anlamayın ama çözümsüz sorunlarınız yok.
Bende düzeltebileceğinizi düşünüyorum.
Üstelik bebeğiniz daha 4 aylıkmış; yanı lohusa bile sayılırsınız. Zor bir süreç.. Bekleyin boşanmayın demiyorum haddime de değil.
Haklı sebeblerinizde var zaten.
Ama ailelere konuyu açmadan iyice düşünün lütfen..
Yani tel ilgisizliği bana . Oğluyla bazen benden çok ilgileniyor konuşur kendince oyunlar oynar . Çok seviyor çocuğunuBerbat eş nasıl harika baba oluyor, onu da anlamıyorum...
Bende 9 aylik evliliğimi degersizlik ten ilgisizlikten onun icin görünmez olduğum için bitirme noktasın dayim fakat zorlu süreçmerhaba arkadaşlar. Kısaca özetlemek gerekirse 4,5yıldır evliyim . Dışardan belkide Harika görünen bi hayatım var . 4aylık bir bebeğim , evim , lüks bi arabam vs. Ama bu evin içinde o kadar yalnızımki. Eşimle ite kaka yürüyen ilişkimiz artık kopma noktasında çünkü artık dayanamıyorum . Kendimi o kadar değersiz o kadar hiç gibi hissediyorum ki .
Memurum iyi bi gelirim var eşime her konuda anlayış gösteririm canı istediği gibi dışarı çıkar aramam sormam rahatsız etmem ağzının içine bakarım bişey söylesede yapsam diye . O kadar aşık evlendimki. Ama kendimi 4,5yıllık evliliğimde bir kere ona ait hissetmedim . O kadar umursamıyor ki beni büyük ihtimal farkında bile değil . Beni görmüyor duymuyor . Lafa kalsa seviyor beni ama belli edemiyor .
Somut örnekler verecek olursam eve geldiğinde hosgeldin derim cevap vermez, bebeğimi uyutup az hava almak için dışarı çıkmak istediğimde kızar hemen tüymeye çalışıyorsun der, dışarı çıktığımız an suratını asıp bunu görev olarak yapıyormuş gübi davranır , sarılmaz öpmez seni seviyorum demez yani basıl desem böyle anlatınca gereksiz saçma gibi ama o kadar boğuluyorum ki görünmez olmak o kadar koyuyor kı
Pasif biri değilim aslında sesimi çıkarırım . Kavga ettim olmadı , sustum olmadı küstüm olmadı cinnet geçirdim o da olmadı ben bu adama Nasıl ulaşacağımı bilmiyorum artık . Hayattaki tek isteği uyumak araba değiştirmek. Maddi manevi södürüldüğümü hissediyorum . Koyuyor artık .
Harika bi baba ama berbat bi eş eve gelip konuştuğu tek kişi oğlum .
Kızlar zormu? Desteğe ihtiyacım var . Bebeğimle maddi açıdan Harika bi hayat kurabilirim zorlanmadan . Ama nerden başlayacağımı bilemiyorum. O da farkında boşanmak istediğimin söyledim ama ciddiye bile almadı eee ne zaman boşanıyoruz diyo bana . Böyle bi adım atacağımı düşünmüyor Büke anladığım kadarıyla . Bana yol gösterir misiniz ? Aileme nasıl anlatacağım ? Anlaşmalı boşanmak istiyorum süreç nasıl işliyor ?