- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 35
- Konu Sahibi Melahatabla
-
O kadar yazdıklarımdan bunu anladigniza gore sizin bir gicikliginiz var.Peki. Kayınbabanıza “Ne alaka, sen niye yıkayasın?’’ diyemeyip kendinize dert edecek kadar, hatta bu minvalde sebeplerden boşanmayı düşünecek kadar dolu bir insansınız.
Eltiyle mi yaşıyorsunuz aynı bina aynı mahalle yada çok sıkı görüşme zorunlulugu durumları mi varBen dört aylık bebeğimi emanet etmekte sakınca görmedim. Küfürbaz olması ileride eti edecek bir durum çünkü.
O zaman da istesen de istemesen de bebeğini babasının görmesi için günler olacak sizin olmadığınız günlerde bebeğiniz babasıyla babaannesiyle dedesiyle birlikte kalacak. Bence yanlış düşünüyorsun bunlar büyük sorunlar değil bebek daha yeni sanıyorum bu kadar peoblem ettiğinize göre bebek size alışacak siz anne baba olmaya. Aylık kontrolleri demişsiniz her ay kontrolü olmuyor ki kaç kez kontrole götürdünüz yada hangi kontrole götürmediniz. KendiniZi biraz rahat bırakın onlarda babaanneliği dedeliği öğrenecekler. Eşimin ailesi tarafından birisi çocuklara küfretmeyi öğretmekten mutlu oluyo resmen baktım bi kaç kez benim ilk çocuğumda da yapıyor öğretmenyin öyle şeyler ben hoşlanmıyorum çocuğun terbiyesi sorumluluğu annesine aittir dedim bi kaç kez de yanımda küfredince uyardım bi daha ne bişey söylediler ne yanımda küfrettiler tavsiye ederim size deBende birinciyi desem de ikinciyi diyemiyorum. Yaoamiyorum ne yapayım sonra kahroluyorum. Bu psikoloji o kadar ağır ki. Oğlumu korumak için tek çözüm boşanmak gibi geliyor
Aylık kontrol ne ya benim eşim doktor bizim ailede Bayağı da doktor var aylık kontrole hiç götürmedim çocuklarımı bi sıkıntı varsa yada alıya falan götürüyoruz. İnanın aylık kontrol boy kilo dışında bişey değil şu ortamda çocuğu sadece boy kilo tartısı için hastaneye götürmeye değmez ki kaldı ki bizim doktorların hepsinin mantığı aynı hastaneye ihitiyaç yoksa getirmeyin bin bir türlü hastalık var diyorlarBurada konu eşimin sözüne sadık olmaması ve bu ilk değil . Üstelik ailesinin içinde bir yere kadar mücadele edebileceğimi gordum. Onların içinde istediğim gibi bir evlat yetiştirmek imkanszi geliyor. Hepsindn de öte eşim. Çocuğumun aylık kontrollerine bile karşı. Resmen Allah'a emanet yaşasın diyor
Akşamları yıkanma saati ve oturma odasında yıkıyoruzKayınpederinizin yanında çocuğunuzu neden yıkıyorsunuz ?
EvetKonudaki detaylar takıntılı biri için özellikle çok rahatsz edici ama bence sizin anlatmak istediğiniz eşinizin genel anlamda sorumluluklarını yerine getirmemesi ve ailesiyle yani siz ve oğlunuzla ilgili pasif kalması. Öyle mi ?
Bir doktoru takip ediyorum orada böyle söyledi. Bir de üçüncü ayda kardiyoloji muayenesi çok önemliymiş. Bir de bebeğimin bazı ufak tefek problemleri var. Onları sormak istiyorumAylık kontrol ne ya benim eşim doktor bizim ailede Bayağı da doktor var aylık kontrole hiç götürmedim çocuklarımı bi sıkıntı varsa yada alıya falan götürüyoruz. İnanın aylık kontrol boy kilo dışında bişey değil şu ortamda çocuğu sadece boy kilo tartısı için hastaneye götürmeye değmez ki kaldı ki bizim doktorların hepsinin mantığı aynı hastaneye ihitiyaç yoksa getirmeyin bin bir türlü hastalık var diyorlar
Kolay olmadığına adım gibi eminim. Yoksa kim istemez mutlu huzurlu yuvasında rahatça oturmayı. Yalnızken her konuda iki kat emek vermek zorunda kalacağımızı bile bile elimizi taşın altına koyuyorsak, gerçekten yıpranmışızdır. Ayrıca adam resmen sahtekar, söz verip çocuk sahibi olduktan sonra tutmamış. Evladına pek faydası olacağını sanmıyorum. Birde demişler burada, çocuğu eşin düşürmemiş onun ne suçu var diye, adam hiç korku vermemiş ki, kendi değer vermezse başkası hiç değer vermez. Benim ailem benim korkumdan oğluma su bile verecekken bana sorar.Anladığıniz için teşekkür ederim. Bu kararı vermek zaten kolay değil . En çok da oglumu dusununce zor. Mesleğim var. Ailemin de desteği ile zor olsa da yetiştiririm .
Benim ailem de öyle . Çünkü bu durum benden kaynaklanıyor. Onun ailesi öyle değil amaKolay olmadığına adım gibi eminim. Yoksa kim istemez mutlu huzurlu yuvasında rahatça oturmayı. Yalnızken her konuda iki kat emek vermek zorunda kalacağımızı bile bile elimizi taşın altına koyuyorsak, gerçekten yıpranmışızdır. Ayrıca adam resmen sahtekar, söz verip çocuk sahibi olduktan sonra tutmamış. Evladına pek faydası olacağını sanmıyorum. Birde demişler burada, çocuğu eşin düşürmemiş onun ne suçu var diye, adam hiç korku vermemiş ki, kendi değer vermezse başkası hiç değer vermez. Benim ailem benim korkumdan oğluma su bile verecekken bana sorar.
Bebek kaç aylıkAma cocugum şuan sudan korkuyor, yanında tartışmalar oluyor. Mesela eltim küfürbaz çocuk küfür öğrenecek. Eşim engel olmuyor. Ben yetemiyorum. İleride sorunlu çocuk yetiştirmek istemiyorum. Bugüne kadar oglum için sabrettim ama şimdi sanki doğru olan bug gibi. Yine de için rahat değil
Ben uyarsam büyük ihtimal eşim ses etmezBebek kaç aylık
Eşinin ailesini sen uyar , surat asarlarsa assınlar bakma yüzlerine
Üç beş düşüncesiz içim kendi hayatını düzenini değiştirme
Bi de böyle dene bakalım ya da hiç biri ile görüşme eve kabul etme
Dene bakalım eşin sana engel olacak mı
Ailesine olamamış ya sana da ses etmez belki düzenini oturtursun
E daha ne ?Ben uyarsam büyük ihtimal eşim ses etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?